Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
galiba kendime geliyorum. az kaldı böyle süpürgeme binip uçmaya

ve o'na gelince:

kaybettin. artık üzülme sırası sende.

Benim exin hayatında biri var mı bilmiyorum bile muhtemelen beni terk etmeden önce ona aşık olan bi kızın olduğunu söylemişti,onunla cilveleşiyolardır

bende buraya dahil oldum sanırım aynı duyguları hissettiğimden cevap yazmak geldi.. ama şu başka kız olayı insanı en çok üzen ve koyan kendime kızıyorum.

o kadar hoşuma gitti ki yazın öyle bir huzurlu yazmışsın ki allah bozmasın dilerim

E yeter tabii uzul uzulde nereye kadar dimi ama....su duygu karmasasinida atlattim mi bitcek tamamen ama bazen iyi bazen kotu olmak zor geliyor artik...az kaldi az mutluluk gel gir dunyama.... )))yoksa yeni bi ask mi deseydim

mükemmel bir şekilde anlatmışssın tebrik ederim.

yapamıyorum nefes alamıyorum canım gidiyo napıcam ben ilk askım dünyamdı o benim ben nasıl yaşarım nasıl yaparım onsuz onu görmeden duymadan nasıl dayanırımm ben sevgiliden ayrılmasını bile bilmem ilkim o benim ölmek istiyorum heryerde onu hatırlatcak şeyler attım hadii bunları kalbimden beynimden nasıl atıcam kıyamamm unutmaya hatıraları anıları yediremiyorum kendime bu ayrılığı allahım bana yardım ettt 😭😭😭

yaşarsın yaşarsın merak etme

hangimiz öldük ki aşktan? ha bedenimiz ve ruhumuz hastalandı o başka.. ama insan yavaş yavaş alışıyor, kabullenmeye başlıyor bir süre sonra. eğer gitmeyi karşı taraf seçtiyse zaten sevin. o senin yolunu açtı, gerçek aşkınla karşılaşabilmen için. eğer senin gerçeğin o olsaydı zaten gitmezdi. bizim bilmediğimiz ilahi bir plan var. o kusursuz işliyor. bazen bunu unutup direniyoruz ve gelecek güzellikleri erteliyoruz. biraz akışına bırakabilsek herşey ne de güzel olacak..

allahım ben ne zaman bu konuya gönül rahatlığıyla evet unuttum onu ve harikayım artık yazıcam((( ne zaman bitecek bu işkence yarabbim sen büyüksün

8 ay önce bunu ben yazmışım. ve yazarken de tam da bu duygulardaymışım. niye iyiye gidecek yerde daha kötüye gidiyorum allahım sen büyüksün:85:

8 ay önce bunu ben yazmışım. ve yazarken de tam da bu duygulardaymışım. niye iyiye gidecek yerde daha kötüye gidiyorum allahım sen büyüksün:85:
Günün birinde gerçekten sevileceksin... O zaman tüm gidenlere gerçekten teşekkür edeceksin...İnan bana... Sevgiyi bize acı çekmek olarak tanımladılar... Değil!
Sevgi çok başka bi duygu...İçinde zerre kadar kötülük barındırmaz sevgi... En ufak acı barındırmaz... Çünkü seven ,incitemez sevdiğini... Atlatacaksın...Geçecek...Dualarım tüm acı çekenler için...Rabbim sevdiği kullarına sevdirsin kalplerinizi....

amin.. iki senedir dengem sıfır. insan hiç mi yol katedemez? resmen patalojik bir durumdayım

Bir psikologla görüştün mü hiç? Geçmişe takılıp kalma çok fazla.. Ben de çok acı şeyler yaşadım.. Aileme anlatmayı bırak kendime bile anlatamıyordum.. Son çare olarak bir arkadaşımın tavsiyesiyle psikoloğa gittim ve çok faydasını gördüm. Resmen kendimi keşfettim yeniden ki hala terapilerimiz devam ediyor.. Tabi bol bol da Rabb'ime dua ettim sen de öyle yap.

teşekkür ederim içten dileğin için.. umarım dediğin gibi olur..umarım mucizeler bizimle olur..

ben kafayı yiyeceğim kızlar psikiyatriye gittim hap verdi kullandım daha da kötü oldum bıraktım herşeyden nefret ediyorum resmen hayatta hiç birşey bana zevk vermiyor herşey bitsin hayatım sonlansın istiyorum artık ...

teşekkür ederim içten dileğin için.. umarım dediğin gibi olur..umarım mucizeler bizimle olur..
Şu dünyada bir tek ölüme çare yok...
Mucizeler beklenmedik anlarda gelir ve yakana yapışır bırakmaz ...
İçini ferah tut... Sığınabileceğin en güzel yere sığın ve seyret...
Yarıda bırakmaz hiç kimseyi...

Kişi kendisinin en iyi doktorudur...Sarmak istemezsen kanayan yerlerini,tuz basarsan sürekli...Hiç bi doktor ,hiç bi ilaç fayda etmez...
Bu kadar kolay mı sanki dersiniz belki bilmem ama...
Ben de çok zor günler geçirdim ,şimdi yaşadıklarıma bakıyorum da şükrediyorum...
Hayatının sonlanmasını istemek haddin değil...Bi yaratıcımız var ,silkelenip kendine gelmek zorundasın... Seni bu hale getiren buna iğne ucu kadar hakediyor mu bunu ?

zaten hastayım da üzerine buda geldi çekilmez bir dönem yaşıyorum ama pes ettim sanırım kaybedeceğim herşeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…