- Konu Sahibi EU2
-
ben bu söylediklerinin hiç birini göremeyecek kadar kör aşığım evet kabul ediyorum..
Anlamıyorum onu, bitmişse görüşmemizin nedenini anlamıyorum , niye beni her gördüğünde gözlerinin dolduğunu anlamıyorum sesinin neden titrediğini anlayamıyorum.
Ortada büyük bir neden yokken gittiğine göre sevmiyodur diyorum ama diğer yandan umut besliyorum.
Bittiğine alışmam gerektiğini artık benimde kendi ayaklarım üzerinde durmam gerektiğini biliyorum ama boğazımdaki koca düğüm herşeye engel oluyo arkadaşlarımdan çevremden ailemden herkesten soyutladım kendimi..
Biran önce geçsin istiyorum ama ben böyle devam edersem geçmeyecek biliyorum
2 gun mu tamam senı cekırdekten yetıstırıcez oleyse hıc gıtme ayrılık tecrubelerımızle 1 haftaya kalmaz toparlarız senı kaydirigubbakcemile3
beni de toparlayııııın henüz çok yeniyim çok ufakıııım :)
işte öyle güzel büyütüyo ki bu aşk acıcıben de topladım artık yavaş yavaş daha doğrusu unutmaktn ve vazgeçmekten başka çarem yoktu ben sevmeyi ağır ödedim ama geçti gibi ki inşallah kendimi kandırmıyorumdur.sana tavsiye acını bi güzel yaşa sonra alışıyosun artık ağır gelmiyor kaçtığın sürece üzükleceksin benden söylemesiii RABBİM EŞ DİYE YAZMAYACAĞINI AŞK DİYE YAZMA DİYE DİYE DUA EDERDİM HEP.Allah sabır versin canım bak geçicek bu günler 2 ay sonra tekrar konuşcaz senle hahiflemiş olduğunu görüceksin canım
çok sevindimmm kız hadi hayırlısı :)
bugün, artık ben de varım!
henüz paşalar gibi değilim belki, ama acı çekmeye artık bir son veriyorum. beni bu kadar üzen, bu kadar hiçe sayan, böylesine vicdansızca görmezden gelen bir adamı sevmeyi de bırakıyorum şu saatten sonra. acısını bir sene çektim. elimde hiçbir şey yok. aylar sonra kuru bir telefon ve yine pervasız davranışlar. oysa bu yaz düğünümüz olacaktı. hala olabilirdi. eğer beni gerçekten sevmiş ve yürekten istemiş olsaydı. birlikteyken,oyuncak oynar gibi duygusal değişimlerine göre bana muamele yapan, onu çok özlediğim için hırçınlaşmamdan dolayı çıkan tartışmalarda telefonu yüzüme kapayan günlerce aramayan, beni kaç gün acı içinde bırakan ve dayanamayıp aradığımdaysa burnun sürtülsün diye aramadım diyen,diyebilen, çok rahat yalan söyleyen, 30 yaşına gelmek üzere olan ve hala işyerinde mesafesini koymayı bilmeyen, daha dün tanıdığı insanlarla vıcık vıcık ilişkiler kuran, yaptığı bir hatayla beni yüreğimden hançerleyen, ve son olarak; aylar sonra aradığında, üzüntüden kirpiklerim dökülüyor deyişime bile kayıtsız kalan bu şahsı ben artık tanımıyorum. böyle bir insanı bundan sonra hayatımın hiçbir yerinde istemiyorum. benim için bu sayfa kapanmıştır. nokta.
çok merak ettim başak burcu mu? nerdeyse aynı şeyleri ben de yaşadım da:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?