Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

baslarda senin gibiydim kör asiktim bana baskasiyla evlenecegim dediginde hatta Ben pesinden kosayim diye yapiyo zannettim... ALLAHTAN iletisimi bicak gibi kesip atti ona ulasamadim ve zamanla ayriligi kabullendim ama beni sevmedigini hic kabullenmek istemedim oyle inanmisim ki ona.... Herneyse onunla gorusmeye devam edersen kabullenmen cok zor olur inan bana Hep ayni aciyla yasarsin zorda olsa bicak gibi kesip atman lazim

Valla zamanında ben de çok acı çektim de şimdiki yaşımda düşünüyorum. Olgunlaştım. Canımın değerini anladım. Aslında esas anladığım neydi diye sorarsanız;

Hiç kimse birbirinden farklı değil. Boy, kilo ve tip farklı ancak yaşanılan her şey aynı. O nedenle biri gider biri gelir. Gelen gideni unutturuyor. Zamanla alışıyor insan bu duruma ki olması gereken de bu.

Şöyle düşünün:

Giden, gittiği yerde mutlu iken, sizin canınıza kastınız mı var da acı çekiyorsunuz? Onu bunca değerli kılan nedir? Onur, gurur yok mu sizde? Diye düşündüm hep :) Onuruma, gururuma yediremedim bi saatten sonra. Dedim ki, ondan önceki de erkekti, o da erkek, sonraki de erkek. Çok da güzel unuttum hepsini. Epi topu3 kez ayrılık yaşadım en fecisinden. Ama şimdi düşündüğümde hayırlısıymış diyorum. Düşünün siz de hayırlısı olduğunu fark edeceksiniz.

Ağlamayın üzülmeyin. Canınızın yaşınızın sağlığınızın değerini bilin. Allah sabrını da verir verdiği derdin...

ayrılalı bi hafta oldu kendimi tutamayııp msj atıyodum bazen napıcam ben ya zaten depresifm kafam atar da bişey yaparm kendime diye korkuyorum

Aynen paşalar gibiyim oh be dünya varmış..
Sanki hayata 50 kere geliyormuş gibi neydi o sıkıcı,boğucu bir ilişkiyi sırf emek verildi diye sırtımda taşımak.. Yaşadığım şeylerden en az 2 sezonluk drama çıkardı.. Şimdi düşünüyorum da değmezmiş hadi değse neyse diyecektim ama değmedi
O yüzden kimse üzülmesin diyorum ben,daha doğrusu çok üzülmemeye çalışın; en geçmez denilen yaralar bile geçti.. Ve bana kar kalansa: "Artık daha güçlüyüm.." :)

Bu başlığa yakışacağım günü sabırsızlıkla bekliyordum Artık bende paşalar gibiyim.. Senin hakaretlerini dinlemek yok, triplerini çekmek yok, karamsar tavırlarına katlanmak yok, beni hor görmene katlanmak yok, ailenin anlamsız tavırlarına anlam verebilmek için kafa patlatmak yok, aman seni kızdırmayayım diye başkalarını ihmal etmek yok, gönlünü hoş tutmak için ip üstünde cambazlık yapmak yok.
Dertsizken dertli olmak YOK artık
. Ben neden çekmişim ki bunca şeyi. Sabır taşı olsa çatlardı senin yanında.
Ömür törpüsüsün resmen. Artık daha mutluyum daha güçlüyüm daha iyiyim. Çok şükürr allahıma.

2 gun mu tamam senı cekırdekten yetıstırıcez oleyse hıc gıtme ayrılık tecrubelerımızle 1 haftaya kalmaz toparlarız senı kaydirigubbakcemile3

beni de toparlayııııın henüz çok yeniyim çok ufakıııım :)

beni de toparlayııııın henüz çok yeniyim çok ufakıııım :)

işte öyle güzel büyütüyo ki bu aşk acıcı ben de topladım artık yavaş yavaş daha doğrusu unutmaktn ve vazgeçmekten başka çarem yoktu ben sevmeyi ağır ödedim ama geçti gibi ki inşallah kendimi kandırmıyorumdur.sana tavsiye acını bi güzel yaşa sonra alışıyosun artık ağır gelmiyor kaçtığın sürece üzükleceksin benden söylemesiii RABBİM EŞ DİYE YAZMAYACAĞINI AŞK DİYE YAZMA DİYE DİYE DUA EDERDİM HEP.Allah sabır versin canım bak geçicek bu günler 2 ay sonra tekrar konuşcaz senle hahiflemiş olduğunu görüceksin canım

canımm biz ayrılığa 2 gün dayanabildik geldi barıştık hemencik ardından annesiyle tanışmaya götürdü aynı gün annesi beni sevince benimki iyice bağlandı. çok şükür mutluyum. inşallah sende kaderinde yazılı olanla mutlu olursuun acını atlatmana sevindim :*

Ayrılılalı bi kaç ay oldu kendimi iyi hissediyodum bayadır , geçen öğrendim ki üzüntüden saçlarını kazıtmış,saçkıran olmuş bilmemne...Bende üzülüyodum salak gibi...Bugun ne öğrendim dostlar? Paşamız yeni sevgili yapmış. Tamam artık sevmiyodum,ben ayrılmıştım falan ama ne yalan söyleyim sinirlendim bi tuhaf oldum. İşin gıcık yanı kız fıstık gibi bişey Ama iyide oldu boşa dememişler acıma yetime döner vurur g.. ne diye... Hayırlısı artık dua edin de hayırlı bi kısmet de bana çıksın

Ben bu dünyada evlenebileceğim en kötü kişi olan eski sevgilimden ayrıldım...bana ettikleri roman olurdu..neyse kimseyi sevemem derken biri çıktı karşıma melek gibi kalbi olan beni seven sayan dedim ki allahım cennete mi düştüm ben ha ilk başlarda istemedim sevemedim o ş.. bana ettiklerinden dolayı psikolojim alt üst olmuştu ama sabretti beni bekledi her nazımı çekti trip attığımdı elinde ayıcıklarla kapımın önünde yağmur altında beni bekledi şimdi allah nasip ederse bir hafta sonra nişanımız var ve ben onu çok seviyorum yanımdayken bile özlüyorum
size değer vermeyenin vurun kıçına defolsun gitsin mutlu olmak varken bu mahlukları çekmek niye bize düşsün ki

1.5 sene oldu ayrılalı..benden 6 ay sonra evlendi..mutsuz olduğunu duydum ama umrumda bile değil mutlu olsa da..inanın paşaların paşası konumundayım =)) 4 sene boyunca bir erkek için kendimi feda etmişim resmen..bi de bunların üstüne ayrıldıktan sonra boynuz yediğimi öğrendim..bi de ben bu adamla evlilik düşünüyodum..Allah korumuş resmen..kendimle geçirdiğim zaman o kadar iyi geldi ki bana..artık 'ben' kelimesinin hayatımdaki önemini idrak ettim ve yaşıyorum gönlümce..ona harcadığım paralar yerine kendime yeni kıyafetler alıyorum..zayıflamamı hiç istemezdi kıskançlığından dolayı, şimdi 17 kilo verdim ve daha da devam ediyorum..yeni kıyafetler,yeni arkadaşlar,sosyal aktiviteler herşeyim süper keyifli onsuzken..gerçekten yaşadığımı hissediyorum..şuanda tek eksiğim sevebileceğim,hayatı paylaşabileceğim bir eş,sevgili,yoldaş..o da olduğunda değmeyin keyfime(flörtleştiğim biri var ama dua edin de olsun bişeyler olursa yazıcam burdan söz )

Ben de onu unuttum gibi artık.Yani sevgim kalmadı...Zamanın yanında, onun evlenebileceğim biri olmadığını anladım,benim hayat arkadaşım olmak yolunda çok yanlışlar yaptı.Beni sevmemiş ve sevmeyecek olmasını anlamak çok zamanımı aldı...Ama ayırlık,unutma safhasında zor,zehir zıkkım zamanlar,yıllar geçirdim.Gözümdeki perde hemen inmedi.....
Şimdi görüştüğüm biri var,ne olacak bilmiyorum,dün konu açtım,bakabilirsiniz..

Son düzenleme:
2 yıllık ilişkim bitti . Daha yeni sayılır. O arayıp dürüyor . Ne zaman idrak eder bilmiyorum ama benim için bitti. Kafamda bitti.

Ne kadar, nasıl acı çekerim hiçbir fikrim yok, onsuzluk zor.

Atlatacağım birgün. Artık aklıma gelmiyor, iyiyim diye yazacağım buraya.

çok merak ettim başak burcu mu? nerdeyse aynı şeyleri ben de yaşadım da:S

çok merak ettim başak burcu mu? nerdeyse aynı şeyleri ben de yaşadım da:S

kendisi çıngıraklı yılan burcuna mensup (normal burcu oğlak)

ben bunu ne zaman yazmışım acaba:26: çünkü bu yazdıklarımın üzerine yine çok fırtınalı gelgitli günler yaşadım, yaşıyorum

Yaklaşık 1 yıl önce ben de yazmıştım buraya. O acı hiç geçmeyecek, hiç huzurlu olamam ve bidaha asla kimseyi böyle sevemem sanıyordum. ''Adam'' sıfatının a sını kararterinde (!) bulundurmayan bi insan için nasıl küçülmüşüm nasıl aciz duruma düşmüşüm. Harcanan zamana emeğe yazık. Allahım'a binlerce şükür şuan hayatımda beni gerçekten seven ve sevginin değer vermenin huzurun ne demek olduğunu bana öğreten bi sevgilim var. Ona teşekkür etmeliyim belki de bilmeden bana bi iyilikte bulundu, sevgilimin değerini anlamamı, doğru insan nasıl olur bunu anlamamı sağladı,sağolsun (!) Demem o ki; bi gün mutlaka geçiyor mutlaka.. Bi yerlerde hepimiz için doğru insan var. Doğruyu bulunca değer anlayabilmemiz için çeşitli yanlışlardan geçmek gerekiyor belki de.. Bunları tecrübe etmek şart. Sevgiyle kalın..

Ben hala o mevkiye erisemedim galiba Hala su mr right gelipte beni de bulamadigindandir... Oyle birisinin varligindan artik suphe duymaya basladim her erkek ayniymis gibi geliyo suan... Acisi filan kalmadi da yasananlari kaldiramiyorum

sanırım ben artık iyiyim ve buraya yazmanın vakti geldi. evet. yeterince üzüldüm. dolu dolu üzüldüm bir buçuk sene ve şimdi ben artık bu acıdan terfi ettim. bu gerçek olabilir mi? yoksa kendimi mi kandırıyorum yoksa bu bir yanılsama mı? çünkü öyle alışmışım ki bu acıyla yaşamaya, sanki benim bir parçam gibi oldu. şimdi onu koparıp atmak insanda garip bir his yaratıyor. ama kopardım işte bunu başardım!! kendimi seviyorum ve ilk kez kendimle mutluyum. kendimi önemsiyorum artık kendime iyi davranıyorum, kendimi çocuk gibi şımartıyorum. bunlar henüz benim için çok yeni. ama bunu ilk kez yapmaya başladım. meğer birinden umutsuzca sevgi beklemek ne büyük bir zaman ve enerji kaybıymış. bunu okuyan ve hiçbir zaman ayrıldığı kişiyi unutamayacağını düşünenlere birkaç şey söylemek isterim: unutmaya çalışmayın zaten. insan yaşadığı hiçbir şeyi unutmaz. sadece ona yüklediği anlamlar değişir zaman içinde. örneğin çok sevdiğiniz bir kırmızı elbiseniz var. onu aldığınız gün çok mutluydunuz. onu ilk giydiğinizde de çok mutluydunuz. belki onunla bir nişana bir düğüne katıldınız, bütün gözler üzerinizdeydi vs vs. onunla kendinizi güzel hissettiniz. zamanla o elbise yıprandı iyice giyilmeyecek hale geldi ama siz hala onu giymekte ısrar ettiniz. sandınız ki başka hiçbir elbise size böyle yakışmayacak. çok yanlış. siz onunla güzelleşmediniz. o sadece sizi ön plana çıkardı. eğer hala o yıpranmış elbiseyi giymeye devam ederseniz göreceksiniz ki artık eskisi gibi içinde güzel görünmeyeceksiniz. çünkü o vadesini doldurmuş ve ondan vazgeçmenin zamanı gelmiş. burda bir insanı bir eşyaya indirgemek değil amacım kesinlikle, sadece şunu anlatmak istedim, bir şey eğer vadesini doldurduysa, bu elbette ilişkiler için de geçerlidir, o zaman bırakın gitsin. çünkü onu taşımaya devam ettikçe solarsınız. sizden gider. bırakabilmek büyük bir özgürlüktür. ben bunu bir buçuk yıl sonra yapabildim. ve şuanda kendimi gerçekten hafiflemiş hissediyorum..sizi çıkmaza sokan ve hiçbir geleceği olmayan ilişkilerin yükünü omzunuzdan atın. bunu yapabilirsiniz. inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…