- 7 Aralık 2018
- 7.319
- 18.855
- 248
- 28
- Konu Sahibi lou salome
-
Parasını almadan vermesin.Merhaba. Çocukluk arkadaşımı, canımı ciğerimi (kadın), eşimin bir arkadaşı (erkek) ile tanıştırdık. Aralarında bizim bile beklemediğimiz bir elektrik oldu. Bunlar aşık oldu, birliktelik yaşamaya başladılar. Çocuğun ailesi iyi bir aile. Hani aşırı zengin değiller ama anne baba okumuş. Ev, araba, yazlık falan var aileye ait. Sıkıntıları yok.
Birlikteliklerinin 6. Ayında çocuk, arkadaşımdan utana sıkıla 5000 lira istemiş. Kız vermiş. Ama nasıl aşık. Nolacak canım falan diye düşünerek. Sonra çocuk bundan ara ara bin lira, iki bin lira almaya devam ediyor. Bayaa bi 40.000 lirası çocukta. Çocuğun anlatamadığı bir borcu var sanıyorum. Ama çok ketum. Yani şuraya şu kadar borcum var, şu tarihte bitecek demiyor bir türlü. Ve çocuğun işi de gayet iyi aslında. Aylık geliri 17-18 bin civarı. Ona rağmen bütçesini toparlayamıyor.
Bizim kız diyor ki, artık isterken çok rahat istiyor. Yaa sanki üzerimde bozuk yok der gibi. Bana bi 3000 lira göndersene modunda.
Bana çok anormal geldi. Hem erkeğin kadından düzenli olarak para istemesi, hem sebebini anlatmaması, hem de artık rahatça istiyor olması.
Kızımız çok naif. Gaza getirmek istemiyorum onu ama bu iş patlar ve kavga ederler gibi. Olay size nasıl görünüyor?
Bu arada çocuk yakışıklı, efendi, sahip çıkan, toplumda sevilen, kızın ailesi ile tanışıp beğenilmiş biri. Çok enteresan.
hangi aile hekimi bu kadar maas aliyor ki biraz abarti var rakamlara aile hekimi bu miktar alamazKendisi aile hekimi. Maaşından
hangi aile hekimi bu kadar maas aliyor ki biraz abarti var rakamlara aile hekimi bu miktar alamaz
Kız da doktor. Öyle bir durumu yok. Yani "doktor koca arayan öğretmen kız" ekolünden değil.Dr sevgili tuzağı bu, kız dr. karısı olucam diye gözunu kapatip.ne gerekiyorsa verir erkek de işi görülene kadar kolunda gezdirir win-win karısmayin bence
Arkadaşlar ile ve kırsalda hizmet vermeye göre gayet de bu maaşı alıyorlarBence de.
Doktor kız zaten öyle herkesle evlenemez toplumda, en az doktor olmalıdır. O da ilk sayfada saydığınız özellikler artı kendisine denk saygın bir meslek etiketine kanmış belli ki. Yoksa bu zamana kadar bir şeyler oluyor deyip durdurmalıydı bu para akışını. Adam evlenince de böyle yapacaksa maaşı kumara akıtacaklar demektir.Kız da doktor. Öyle bir durumu yok. Yani "doktor koca arayan öğretmen kız" ekolünden değil.
Burdaki mesele kızın statüsü değil, meslekler ne olursa olsun erkeğin bu yaptıkları.
Küçük şehirde kırsalda mobil nüfusu olan aile hekimleri alıyor arkadaşlar. Çok var bu miktarı alan. Kimlikleri açık olacak olmasa şehir söylicem.hangi aile hekimi bu kadar maas aliyor ki biraz abarti var rakamlara aile hekimi bu miktar alamaz
Arkadaşlar kız doktor koca peşinde değil. Kendisi de doktor. Çocuğun başka artıları cazip gelmiş belli ki.%99 kumardır. Arkadaşım anlatmıştı onların şirkette bir mühendis varmış 15.000 maaşı olduğu halde ondan 300 bundan 1000 derken anlaşılıyor ne mal olduğu posta. Adam cvsi iyi olduğu için yine anlaşılana kadar hop başka yerde çalışmaya devam. Bi cacık olmaz bundan doktor kocam olacak diye yoldurmasın kendisini. 40.000tlyi insan kocasına zor verir.
Benim çok çok eski sevgilim, benden para çalıyordu. Artı işsiz kaldığında ben bakıyordum ona. Kumar vardı, kadın vardı.Benim de boyle bir arkadasim vardi. Sevgilisi olacak pislik evlenecegiz arabamiz olacak oraya buraya tatile gidecegiz biz artik aileyiz vs vs ile 3 bin 5 bin aliyordu kizdan. Bizim salakta evlenecek diye akli havalarda veriyordu paralari. Adam o kadar serefsiz biriydi ki tum hesaplari arkadasim oduyordu sozde o ev kredisi ödüyordu. Adam saat aldirdi eve esyalar aldirdi. Bir gun kavga cikardi ve kizi terketti. Sadece 3 bin lira odedi baska borcum yok dedi. Kiz en az 60 bin vermisti halbuki.
Bir erkek para istiyorsa hemen ayrilmak gerekiyor.
Evet aynen, erkekler ev ortamına alacak, biriyle başgöz edecek kadar samimi oldukları arkadaşlarının ciğerini bilirler. Konu sahibi bu konuyu eşiyle konuşmalı en önce bilmiyorum diyorsa külliyen yalan.Ya ben anlamadım
En yakın arkadaşım bana böyle anlatsa bi sarsarım kollarından tutup
Eeeeee ne yapıyormuş sor
Kusura bakma veremem de
Nereye harcıyorsun neden lazım de
Bi şeyler derim yani çatlarım arkadaşlık böyle bi şey
Eşime de derim ne ayak senin bu arkadaşın
Çok şaşırdımKız da doktor. Öyle bir durumu yok. Yani "doktor koca arayan öğretmen kız" ekolünden değil.
Burdaki mesele kızın statüsü değil, meslekler ne olursa olsun erkeğin bu yaptıkları.
Ben tam tersine doktor koca arayan doktor kız ekolünü duymuştum ama onu daÇok şaşırdım
Doktor arayan öğretmen kız ekolü diye bi sınıf olduğunu İlk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?