Hmm haklı aslında
Yani bebek gibi değil de aslanım, erkeğim tarzında sevilmek ister
Böyle anaç gibi değil de, başka türlü sev
Ben ona duygusal kelimeler de söylüyorum her dakika böyle değil :) Hayatım, herşeyim vs diyorum
ben severdim arada, onunda hoşuna giderdi. hiç öyle bir problemimiz olmadı. o da bazen bana yapardı. ama tabi bu karşılıklı bir iletişim.
hatta bir ara erken uyuması gerekiyordu, geldim başına bilgisayardan ninni açtım, uyusun diyeo da hiç ses etmedi, mışıl mışıl uyudu
bu arada bende asla erkeğim, aslanım, koçum benim falan diye sevemem.. karşıma öle biri çıkmasın sakın
Eskiden yigidim aslanim diye sevilem erkekler simdi minik kus, minnak kuzu oldu. E zorlarins gidiyo haliyle. Sen sevgilini erkegin gibi sev, o minnos sozleri bebegine sakla
Öyle de seviyorum aslındaBen yapı olarak anaç biriyim sanırım.
bence o söylediğin kelimeler çok sevimsizkedili minnaklı olanlar
ha birde hayatım bebeğim bana hiç samimi gelmiyor yaa kadının erkeğe söylemesi özelliklede
sevgilim aşkım canım tamamdır ama diğerleri kendinden soğutucu şeyler bence
4 yıllık evliliği olan biri olarak söylüyorum
Benim ki sevmez, isyanı basar hemen, Lazım ben kendine gel diye =))
O bana melek der, ben ona melek derim ancak bu kadar
Ama öyle erkeğim, aslanım gibi şeyleri de sevmez. Bende pisimmmm diyorum, içimden tabi =)))
Hahahah sizinki daha ileri düzeydeymişKarşı tarafında bu tarz şeyleri sevmesi gerek dediğiniz gibi yoksa böyle azarı yiyosunuz sonunda
Hahaaa bizzat benim sevgi sözlerime inanılmaz benziyo o sözlerin :)
Bende 1.87'lik nişanlımı bile 'minnak', 'minik kuşum', 'tatlişkooom' tarzı sözlerle sevdigim icin seni cok iyi anlıyorum. Ama benim nişanlım rahatsız değil bu durumdan çok şükür. Tabi yeri gelir 'aslan sevgilim benim', 'yakışıklı nişanlım' vs. Tarzındaki sözlerle de veriyorum gazı, nabza göre şerbet durumu
Söylemleri denge de tutmakta önemli bence :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama o da bana diyodu önceden çok sık olmasa da tombik yanaklım, minik burunlum diyeBu hoşuna gitmeme durumu sonradan oluştu sanki :)
ben kocamı o şekilde seviyorum yanaklarını falan sıktırıyorum her zaman değil ama onun da hoşuna gidiyor bazen de bebeğimiz de var ama karım gene beni seviyor der o anlarda inanılmaz sevimli geliyor gözüme napiim
Doğru.. Zaten iki gün önce bunu konuşmuştuk bi daha söylemem demiştim. İki gündür hiç söylemedim , bundan sonra da dikkat edicem. Ne bileyim onunda hoşuna gidiyo sanıyodum öyle tepkiler veriyodu
yaa onlar bizdede var hala bebek gibi konuşma bile oluyo hattaama ben ona köfte dudaklım diyorum ki öle ( oyy yerim ben onu yaaa ) ama bunlar öperken kcak kucağa otururken filan tabi yoksa 31 yaşında 4 yıllık evli çiftiz
minik burunlumu oda der bak bana ama bunlar sevimlii kedi minnak bunlar antipatik geldi bana bi anda
aşkım de bol bol bence
O yanak sıkma bende de varAma o da sıkıyo ki benim yanaklarımı Demicem artık bakalım ama çok özleyecek o kelimelerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?