Sevgilime ben çoğu zaman 'minik kuşum, küçük kedim , minnak gözlüm , senin o gözlerini öperim ' tarzında şeyler söylüyorum :))
Ben bunlar hoşuna gidiyor sanıyodum. O gene hoşuna gitmiyormuş 'beni bebek gibi sevme, sevgilinmişim gibi, erkeğinmişim gibi sev' dedi. 'Bi de ben senden daha romantiğim diyosun ama bunların romantizmle ne alakası var bi anlasam' falan dedi.
Sevgili gibi de seviyorum tabi ki ama çoğu zaman da böyle söyleyesim geliyor
Aranızda böyle şeyler söyleyen yok mu hiç ? Sizde benim gibiyseniz sevgililerinizin tepkisi ne oluyor
Ay ne güldüm yaaaaBak ne güzel işte ikinizde kızmıyosunuz bu duruma Benim hoşuma giderdi bana öyle demesi , sevmesi falan .
Ayyy bu konu tam benlikkk
Benim nisanlimi sevişimi goreseniz bikere. Oturma odasinda nisan fotomuz var normal oturuyorum fotograf gozume carpiyo anammm cocugumaa benimmm sunun guzelligine bak allahim ozene bezene yaratmissin diye bi basliyorum annemin terligiyle kendime geliyorummsonra nisanlimla goruntulu konusuruz telefonu acar acmaz kuzummm balimmm guzell cocugumm yakisikli oglan diye basliyorum nisanlim bitanem sevme faslin bittiyse sadete gelelim demesiyle bitiriyorum.
Ammmaaaaa tabikii hayatimin erkegiii,, aşkimm, sevgilim, bitanem de derim yerine gore erkek oldugunu hissettiririm
Sürekli söylüyorsan sıkılabilir.:44: Ben sevmem bu tarz hitapları ama herkesin ilişkisi farklıdır.Kuşum kelimesini erkeklere yakıştıramıyorum ben mesela.Aydın'dan olsa gerek. Sen bir süre çek bu lafları,bakalım tepkisi ne yönde olacak.
kaç yaşında sevgilin ya da eşin mi bilmiyorum belki büyüksünüzdür bizden ondan kızıyodur bende güldüm yazarken
Telefonumda kendisi PITIRCIK diye kayitli :)))
Fazla soze gerek yok:) seviyor mu bu ismi aslaaaa ama yazdim bikerem :)
Hihihi çok şirinBiz bi ara ponçiğim diyoduk birbirimize artık ne demekse
Ay yok onu demedik :))
Normalde ikimizde agir takiliriz omrum bitanem yektanem fln ama son zamanlarda kavga ede ede bi hal olduk sinirlendim ismini yazdim direk sonra duzelir gibi olduk ama icimden oyle dolu dolu omrumm yazmak gelmedi bende bunu yazdim bu kaldi:))
Bazen degistir yaa diyo ama bazende telefonda ariyo mesela gunaydiiinn piti piti pitircikkk diye sesleniyo :)))
Sonumuz hayir olsun :)
26 yaşında sevgilim ben de 23 yaşındayım canımÇok büyük değiliz yahu hala çocuk ruhluyum ben
bende 21 yaşındayım benm sevgilim 30 yaşında biz hala çocuk ruhluyuz hatta fırat okuyup onun repliklerini sölerdik birbirimizeah ah ne güzel günlerdi
Fırat replklerini ben kullanıyorum onaKomikli film izleyelim falan Hoşuna gidiyo mu artık bilmem :))) Sevgilin askerde sanırım Allah kavuştursun zaman su gibi aksın gitsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?