kızlar ben çok yakışıklı olmasını isterdim ama hem çirkin hemde özensiz giyiniyor bunun için belki sabahlara kadar ağlıyorum resmen tipi gıcık olduğum tip. aramızda öyle büyük bi aşk da olmadığından gözüme batıyo artık
kızlar ben çok yakışıklı olmasını isterdim ama hem çirkin hemde özensiz giyiniyor bunun için belki sabahlara kadar ağlıyorum resmen tipi gıcık olduğum tip. aramızda öyle büyük bi aşk da olmadığından gözüme batıyo artık
Canım, sen daha geçen hafta şöyle bir başlık açmadın mı?
"Acaba beni sevmiyor mu"
Ve bu başlıkta sevgilinin seninle eskisi kadar ilgilenmediğinden dert yanmadın mı?
Bu "çirkin sevgili" o mu, yoksa bu başka biri mi?
iyi de çok yakışklı olmasını istiyorsanz neden onunla sevgili oldunuz? hadi bir kaza oldu sevgiliniz oldu neden ayrılamayacağınızı düşündüğünüz şeyler yaşadınız? gerçekten şaka gibi...tipi gıcık ve bunun için siz sabahlara kadar ağlıyorsunuz öyle mi? bi de aşıkta değilmişsiniz..vallahi bayılazam bu konu karşısında
sizce de garip değil mi yaşadıklarınız,adam silah mı dayadı başınıza ne yaptı da bu hale geldiniz.
çok ön yargılı cevaplar vermişsinizi. ben onun huyunu çok sevgiğim için onunla sevgili oldum. ama bi süre sonra insan karşısında bakımlı hoş bi erkek istiyo ben ona defalarca söyledim giyimine dikkat et ben seninle buluşurken çok özeniyorum sende özen dedim. o haklısın diyo ama değişen bişey yok. onunla birlikte alışverişede çıktık benim kıyafete vercek param yok diyor kendisi her gün gezmede ama kıyafete para vermek istemez. ona bi kaç kez ben aldım ama bende bi yere kadar alabilirim. napıcam bilmiyorum bu kadar ön yargılı olmayın insanız sonçta sevdiklerimizi beğenmek isteriz o böyle yapınca sevgim daha da azalıyo
Arkadaşa katılıyorum...Şu anda aynen bende bu soruları soruyorum size... :S
Ee bizde sana ayrıl o zaman diyoruz
Sabahlara kadar uyutmuyosa bu konu seni
O zamanda ayrılamam diyosun
Tek çözüm kalıyo geriye;sabahlara kadar ağlamaya devam
çok ön yargılı cevaplar vermişsinizi. ben onun huyunu çok sevgiğim için onunla sevgili oldum. ama bi süre sonra insan karşısında bakımlı hoş bi erkek istiyo ben ona defalarca söyledim giyimine dikkat et ben seninle buluşurken çok özeniyorum sende özen dedim. o haklısın diyo ama değişen bişey yok. onunla birlikte alışverişede çıktık benim kıyafete vercek param yok diyor kendisi her gün gezmede ama kıyafete para vermek istemez. ona bi kaç kez ben aldım ama bende bi yere kadar alabilirim. napıcam bilmiyorum bu kadar ön yargılı olmayın insanız sonçta sevdiklerimizi beğenmek isteriz o böyle yapınca sevgim daha da azalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?