sevgilisini eşini beğenmeyen varmı aranızda ? (dış görünüş olarak )

iyi de çok yakışklı olmasını istiyorsanz neden onunla sevgili oldunuz? hadi bir kaza oldu sevgiliniz oldu neden ayrılamayacağınızı düşündüğünüz şeyler yaşadınız? gerçekten şaka gibi...tipi gıcık ve bunun için siz sabahlara kadar ağlıyorsunuz öyle mi? bi de aşıkta değilmişsiniz..vallahi bayılazam bu konu karşısında

sizce de garip değil mi yaşadıklarınız,adam silah mı dayadı başınıza ne yaptı da bu hale geldiniz.

sabahlara kadar neden ağlıyorsun, dünyanı başına mı yıkıyorlar?

silah zoruyla mı sevgili oldunuz?

Güzellik,yakışıklılık göreceli kavramlar

Bu kadar içiniz almıyorsa baştan düşünecektiniz, şimdi ayrılamam diyorsunuz. Ne diyebiliriz ki....

Beğenmediğin,tasvip etmediğin bir insanla neden sevgili oldun ki ? Kaç yaşındasın...? Ayrıca çok kırıcı erkek arkadaşınla ilgili yazdıkların..........

ben de hep çirkin bi sevgilim olmasını hayal ederdim ama sevgilim benim gözümde dünya yakışıklısı lakin çevremde bir tane bile beğenen yok kime sorsam çirkin pehh. takılmamak gerek böyle şeylere hem çok yakışıklı olmasındansa seni çok sevmesi daha önemli bence

çok ön yargılı cevaplar vermişsinizi. ben onun huyunu çok sevgiğim için onunla sevgili oldum. ama bi süre sonra insan karşısında bakımlı hoş bi erkek istiyo ben ona defalarca söyledim giyimine dikkat et ben seninle buluşurken çok özeniyorum sende özen dedim. o haklısın diyo ama değişen bişey yok. onunla birlikte alışverişede çıktık benim kıyafete vercek param yok diyor kendisi her gün gezmede ama kıyafete para vermek istemez. ona bi kaç kez ben aldım ama bende bi yere kadar alabilirim. napıcam bilmiyorum bu kadar ön yargılı olmayın insanız sonçta sevdiklerimizi beğenmek isteriz o böyle yapınca sevgim daha da azalıyo

Canım, sen daha geçen hafta şöyle bir başlık açmadın mı?

"Acaba beni sevmiyor mu"

Ve bu başlıkta sevgilinin seninle eskisi kadar ilgilenmediğinden dert yanmadın mı?

Bu "çirkin sevgili" o mu, yoksa bu başka biri mi?

Sabahlara kadar ağlamış canıııım. Tabiki çirkin biri sana layık değil hemen yakışıklı birini bul ve hava at. Şu çocuğu rahat bırakta kendini gözüyle değil kalbiyle seven birini bulsun. İnsanlara hava atmadan da yaşanabileceğini bilen birilerini mesela. Yakışıklı birini bulamayıp boş kalmamak adına bu çocuğa sarmış olabilirsin ama bari daha fazla vakit kaybettirme. 10 sene sonra ne olacağını sanıyorsun ki?

Ahh neredeymiş o eskiden kocuşunun göbüşünü kelini çalışmaktan kararmış ellerini yorgunluktan nasır tutmuş ayaklarını okşayan, bitkinlikten kaymış tipini arzulayan kadınlar...

Ne yaşadığınızı bilemeyiz ama sevmiyorsanız birlikte olmaninda pek mı anlamı yok.
Hem kendinize hemde karsinizdakine haksızlık yapmayın. Dunyanın sonu olmaz ayrılırsanız

Kızlar bişeyler yaşanmış. Bu begenmediği zamanlarda mı yaşanmış?
Kusura bakmayın ama bazen en çekici insanın bi hareketi bile bütün güzelliklerini siliyo.
Önceden çekici bulmuştur, yaşamıştır, istemiştir yaşamıştır. Bizim gibi düşünmek zorunda degil tercihi elbette.
Nişanlım waaaoow denebilecek kadar yakışıklı degil ama bana sorarsan ondan güzelini arasan bulamazsın.

Yani begenmeme sorunundan önce sevgini, onu isteyip istemediğini sorgula.
Ne yaşamış olursan ol onunla birlikte olmaya devam etme..
Onun kendine olan güvenini, saygısını kaybetmesine sebep olursun. Bu ona verebilecegin en büyük zarar..

evet canım o . zaten huyuda ilk günlerdeki gibi olmadığı için iyice bana batıyo tipi

Arkadaşa katılıyorum...Şu anda aynen bende bu soruları soruyorum size... :S

Ee bizde sana ayrıl o zaman diyoruz
Sabahlara kadar uyutmuyosa bu konu seni
O zamanda ayrılamam diyosun
Tek çözüm kalıyo geriye;sabahlara kadar ağlamaya devam

ya o sana göre dünyanın en yakışıklısı gözkmesi gerikiyordu tabi bu normal şartlarda seninkisi anormal geldi bana kalırsa k bakmada

ne yaşadğını bilmiyrm ama bu cocuk sende alşkanlık yaptı galiba erkk ark için üzldm ama asıl sizin içnde üzldm

beyenmiyosanız ayrılın sabahlara kadar ozman ağlamanıza gerk kalmaz

yada arkdaşların önerdiği gibi onun giyimini değiştirn ama aslında böle şelere hiç gerek yok çocukta ne kadar üzlür anlarda saten

resmen kullanıyosun çocuğu gibi bişey...eğer senin yerinde bir erkek bu olayı anlatsaydı;

çocuklar şimdi benim kız arkadaşım var bayadır birlikteyiz cinsel anlamda fazla yakınlaştık,ama kız kendisine dış görünüşüne bakımına hiç dikkat etmiyor,tipi en nefret ettiğim kız fiziklerinden,sabahlara kadar düşünmekten kafayı yiycem...

dese...hemen kızı kullanıyosun derdik...evet sen de cinsel anlamda kullanmışsın işteolay garip ama böyle...
bir kız,kadın çekici bulmadığı sabahlara kadar ağlayacak kadar beğenmediği bir erkekle nasıl yakınlaşır,sarhoştum hatırlamıyorum demeyecekse eğer??????????

ayrıca ''çirkin'' demişsin, çoğu kişi gibi bende buna takıldım.

insan sevmediği insanlar hakkında böyle şeyler söyler genellıkle.

bir insanın sevdiği bir insan hakkında çirkin demesi, herkesin kafasını karıştırır kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…