- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
inandırıcı değil belki ama böyle olmasını istemedim. ileri gitmeyi istemedim. :26:
Ne kadar saçma bı konu olmuş yahu, herkes yakışıklı olmayabilir. Benim eski erkek arkadasım eski demek istemiyorum ama tip olarak güzel degildi kimse beni ona yakıştırmıyor dü ki cevrem tarafından beğenilen bi kızım ablam beni ondan ayırmak icin neler yaptı. Ama biz farklı bı şebepten ayrıldık. Onu hala cok seviyorum.
Tip olarak siz de görseniz beğenmezsiniz eminim ama bı gun ona laf ettirmedim. Tamam tipi iyi degildi ama gelin bı de onu benim gözümden görün.
Beğenmiyorsan geceleri sırf bunun icin ağlıyorsan ayrıl kardesim. Onu burda reklam edip gururunu kırıcı hareketler yapma.
kızlar ben çok yakışıklı olmasını isterdim ama hem çirkin hemde özensiz giyiniyor bunun için belki sabahlara kadar ağlıyorum resmen tipi gıcık olduğum tip. aramızda öyle büyük bi aşk da olmadığından gözüme batıyo artık
bendede durum tam tersi eşime bakıp bakıp bu adamn benı nasıl aldı dıye soruyorum kendımıe
bendede durum tam tersi eşime bakıp bakıp bu adamn benı nasıl aldı dıye soruyorum kendımıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?