sevgilisini eşini beğenmeyen varmı aranızda ? (dış görünüş olarak )

canım sen tipi gıcık ve tipsiz dedin..bakımsız,kendine dikkat etmiyor deseydin yorumlarımız o yönde olurdu değil mi?

tipi gıcık ve her gece ağlıyorum deyince gerçekten ufak çaplı bi şok yaşadık.

eğer bi müslüman, bir kardeşini ayıplarsa o günahı işlemeden ölmezmiş..

Ne kadar saçma bı konu olmuş yahu, herkes yakışıklı olmayabilir. Benim eski erkek arkadasım eski demek istemiyorum ama tip olarak güzel degildi kimse beni ona yakıştırmıyor dü ki cevrem tarafından beğenilen bi kızım ablam beni ondan ayırmak icin neler yaptı. Ama biz farklı bı şebepten ayrıldık. Onu hala cok seviyorum.

Tip olarak siz de görseniz beğenmezsiniz eminim ama bı gun ona laf ettirmedim. Tamam tipi iyi degildi ama gelin bı de onu benim gözümden görün.

Beğenmiyorsan geceleri sırf bunun icin ağlıyorsan ayrıl kardesim. Onu burda reklam edip gururunu kırıcı hareketler yapma.

Canım bence burdaki arkadaşlar art niyetle ya da farklı anlayarak yorum yapmadılar ben de öyle ,bence sen derdini yanlış kelimeler seçerek anlattın ve dolayısıyla derdini aktaramadın..

yorumları okumadaım ama 16 yaşında falan olduğunu tahmin ediyorum :)
illaki ilk etapta etkilenmek hoşlanmak için dış görünüş etkili oluyor ama sevdiysem (sevdiM)
hiç ne giymiş nasılmış umrumda olmaz, giydikleri ve yüzünün şekli için sevmedim ben onu karekter önemli

aynen benim nişanlım da yakışıklı gelmez çoğunlukla kimseye:)ama ben resmen deli oluyorum bitiyorum,dalıyorum bazen nasıl tatlı nasıl yakışıklı diye...çirkin sevilmeyendir,çirkin sevilirse çirkin de güzel olur...

buradaki kadınların hiçbirinin sevgilisi/nişanlısı/kocası bir brad pitt değil zaten ama hepsi bi şekilde beraber olduğu insanı çekici buluyor.yani kusura bakmayın hata sizde sadece karakteri beğendiğiniz adamdan sevgili olmaz olsa olsa arkadaş olur.bir de çirkin bulduğunuz halde cinsel bişeyler yaşamışsınız.daha ileri gitmeden ayrılın bence değişmeye niyeti yok gibi görünüyor zaten daha çok beğendiğiniz birini bulursunuz

"Gönül kimi severse,en güzeli odur."

Bakımsız desen,kötü giyiniyor desen anlarım.
Veya sakal sevmiyorum,saçını istediğim gibi yapmıyor desen bir derece...
Ama çirkin,tipi gıcık olduğum tip filan...Acayip.

Sevgilim yakışıklı sayılmaz ama çekici veya karizmatik,sempatik diye ekleyen duydum ama senin gibi beğenmeyen duymadım.

Cevaplarına baktım,hiç pozitif bir yönünü yazmamışsın.
Sadece huyu demişsin,sonra da huyu bile eskisi gibi değil demişsin.

İnsan aşık olunca veya sevince,karşısındaki dünya güzeli görünür.
Sevmeyince,dünyanın en yakışıklısı olsa gözüne görünmez.

Yemin ederim sevgilim ilişkimiz süresince 1000(yazıyla bin) kilo aldı gözüm dahi görmedi benim aşktan
Bilmiyorum anlatabildim mi

sabahlara kadar sizi ağlatan hem çirkin hem özensiz,ayrıca tipine gıcık olduğunuz sevgilinizle aranızda aşkda yoksa ona yalan söylemenizin,kandırmanızın bir anlamıda yok..siz sevgilinizi haketmiyorsunuz..

eşim yakışıklı değildir. ilk gördüğümde de beğenmemiştim zaten. sevdikçe bana güzel göründü. sakallı halini çok beğenirim mesela. sırf sakalsız kalcak diye memur olmasını bile istemiorum.

çevrmdekiler onun tipini beğenmez. beğenilecek tipi yok biliorum bende. ama çoğu zaman bana hoş gelir. beğenirim. ama şu da var kendi gözüme hoş gelcek şekilde yonttum az :) daha spor kıyafetler aldım ona. yakışan renkler aldım. birde sakalını kestirmiorum çünkü sakalsız hali gerçekten çok kötü. sakalla idare edio :)

işin özü sevmek. sevmiosan sana gıcık geliosa ne yaşamışsan yaşa ayrıl bence. öbür türlü evlenince ayrılırsan daha mı iyi

benim nişanlımla boyumuz neredeyse aynı ve çelimsiz denecek kadar zayıf ki eskiden ben zayıf ve kısa boylu erkek sevmediğimi düşünürdüm... hatta çoğu arkadaşım senin yanında daha yapılı boylu poslu bi adam yakışırdı derler ama kimin umrundaaaa.... ama benim gözüm kimseyi görmüyo dünyanın en yakışıklı adamı bana göre benim nişanlım, çünkü onu seviyorum çünkü benim için çok önemli... seninki sevgisizlik başka bişe değil seviyo olsan tutup da böyle bi konu zaten açamazdın için almaz, üzülür, için sızlardı ya da ben öyle hissediyorum kıyamam nişanlımla ilgili olumsuz bişe söylemeye haa çok sinirlendirdiğinde bazı huylarına sinir olduğumda çok şeyler söylerim ama asla senin gibi değil.. bence o çocuğa yazık kendisine sevmeyen biriyle yaşamaya mahkum etme ve ayrıl hem sana da yazık nereye kadar sevmediğin bi adamla birlikte olacaksın....

bendede durum tam tersi eşime bakıp bakıp bu adamn benı nasıl aldı dıye soruyorum kendımıe

bence bi insani seviyoprsaniz onun nasil gözükdügü umrunda olmaz . bende öyle yani insanin gözünle dünyanin en güzeli en yakisiklisi oymus gibi gözükür.

cirkin erkekler genelde komik olur yada bana öyle gelyor bende komik insanlardan cok hoslanirim o yüzden cok güzel yada cok yakisikli gelir gözüme bence zaten yakisikli olmak önemli degil ki . yüzüne bakilsin yeter haha. kiyafet konusunda da da siz beraber alisverise cikarsiniz ama sakin sen cirkin giyiniyorsun deme . sana sunlar cok yakisir de öyle beraber alin..

erkekle kadın arasında çok önemli bir fark varmış.

erkek ; her güzel kadına aşık olurmuş, kadın ; aşık olduğu adamı güzel görürmüş...

özetle arkadaşımızın biri daha yazmış 'gönül kimi severse güzel o dur'...

seviyor olsaydınız bu cümleleri sarfetmeyi bırakın aklınızın ucuna bile gelmezdi.çünkü söyledikleriniz çok çirkin.

yapabileceğimiz birşey olduğunu düşünmüyorum.ayrılamam diyorsunuz çünkü.

bu durumda bizede hayat sizin,karar sizin demek kalıyor.

kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…