sevgilisini eşini beğenmeyen varmı aranızda ? (dış görünüş olarak )

cok ileri gitmediysen ayrıl gitsin yanına yakısmayanla olmaz sevmediğin biriyle olmaz temiz bakımlı olmalı erkek dediğin öpemem bile bakımsız erkeği:)
hmm yoksa tehdit falanmı ediyor seni

benim anlamadığım neden ayrılamıyosunuz kusura bakma ama bana çok saçma geldi...
cinselliğe yakın bişeyler yaşamak mı seni bağlıyo iyi de ne alaka...???
daha önceki konularına baktım da sevgilinin ilgisizliğinden bahsetmişsin bi konunda bi konunda da sana karşı kullanabileceği bişeyler olduğundan bahsetmişsin...
nedir yani elinde fotolarınız falan mı var yoksa bence bu şekilde devam etmen çok yanlış.. ki çekindiğin bişey varsa da yerinde olsam bunu güvendiğim biriyle paylaşır ve çözüm bulmaya çalışırdım böyle devam edemezsin

mecnun padişahın huzurunda leyla leyla diye ağlarken padişah hemen leylayı bulun diye emir vermiş hemen aramış bulmuşlar leylayı huzura çıkarmışlar padişah bir bakmış mecnun boylu poslu endamlı bir genç birde leylaya bakmış kısa zayıf esmer bir kız padişah mecnuna dönmüş oğlum demiş leyla leyla diye yandığın bu kara kuru kızmı demiş mecnun padişahım siz onu kendi gözünüz ile görüyorsuuunz birde benim gözümle görseniz demiş kısaca insan sevdiğini güzel sevmediğini çirkin görür.....

Tipine bir şey diyemeyiz de, eğer sizin uyarmanıza rağmen hala kılık kıyafetinde değişmeler olmadıysa onu da öyle kabullenmek gerek. Adamın içinden gelmiyor demekki özenmek, değişmiyorsa değişmez. Ama bence asıl sorun sevginiz azalıyor, uzaktan bakıyorsunuz duruma, olan olaylar gözünüze batıyor. İlişkinin çöküş dönemi diye tabir edilen kısım.

Tez konun;"Kadınlar dış görünüşe ne kadar önem veriyor" falan herhalde?
Hayır böyle bir konu olamaz yaa silah dayamıyor kimse kimsenin kafasına ayrılamıyormuş pehhhh

şaka gibi bi konu valla .

madem begenmıyorsun sabahlara kadar aglıyorsun

ee ne dıye hala berabersın ? ayrıl gıtsın .

ne kendıne nede ona acı cektırmeye ne gerek var .

ayrılamam ılıskıye gırmesekde yakınlastık bayag demıssın .

aşık olmadıgın tıpını begenmedıgın hatta senın tabırınle

gıcık oldugun bı tıple ne dıye yakınlastın onuda anlamadım .

ksb nın eski konularına bakarsanız iki el ele tutuştu bi öptü diye çocuğu kendini ona mahkum zannettiğini farkedebilirsiniz

kimseyi de takmıyor ayrıca...

ksb nın eski konularına bakarsanız iki el ele tutuştu bi öptü diye çocuğu kendini ona mahkum zannettiğini farkedebilirsiniz

kimseyi de takmıyor ayrıca...

ben okudum ve kafam karman çorman oldu anlamadım yaaa bu zamana kadarki konularında sevgilisinin ilgisizliğinden bahsetmiş acaba beni sevmiyo mu diye karalar bağlamış şimdi de tutmuş ben onu beğenmiyorum ama ayrılamıyorum diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.... yaa bu arkadaş ne istediğini hiç bilmiyo ya da başka birinden hoşlanmaya başladı sevgilisine kulp takıyo...

sorunu anlatis sekliniz bir hayli igrenc
adamdan ayrilin, adama iyilik olur..

ksb...Diğer konularına bakınca hatırladım ve bütünü görebildim.(Tabii konularından gördüğüm kadarını.)

İkili ilişkilerde,inisyatif kullanamıyorsun.Yakın olduğun kişilerle ilişkine sınır koyamıyor,set çekemiyorsun.
Buna kız arkadaşın da dahil.İçini açtığın insanların,zaaflarını sana karşı kullanacağı gibi bir paranoyan var.

Bu kadar sıkma kendini,herkesin zaafları var,hataları var,saçmalıkları var.Onların da var merak etme.

İstemediğin insanları hayatından çıkarmak o kadar zor değil.
Kimse kimseye mahkum veya mecbur değil.
Her küstüğümüz,selamı kestiğimiz sırlarımızı dökecekse o zaman kimseye birşey anlatmayalım,paylaşmayalım,dertleşmeyelim.
Hayat bu,insanın sütü bozuksa aynı şeyi yüzüne gülüp de yapar,yapacak olduktan sonra.

konu sahibi de ortada yok. ayrılmama sebebini cok merak ettim dogrusu.

Ilk sevgilimi hic begenmezdim. onun zorlamasiyla cikmistik. (zorlama derken saka yapmiyorum, arkadas olarak bilmedigim yerlere goturdu beni, sonra orda ben onu reddedince basladi zirlamaya, bende yol bilmem iz bilmem diye kabul ettim, eve geri goturdu sonra bi daha hic gorusmedim) bir hafta sonrada ayrilmak istedigimi soyledim Begenmeyince olmuyo

En son ayrildigim ve suan hala icimde ona karsi duygularim bitmemis sevgilime gelince, agzi vakvak kardesler gibi. Herkes yanimda sonuk kaldigini soylerdi. Ama benim gozumde malesef hala dunyanin en yakisikli ve seksi erkegi.

begenmiyorsaniz birakin gitsinn..

yani illa beğenmemmi gerekiyor??

bu ne saçmalık ya tabi ki sevdiğin adamı illa beğenmen gerekiyor!
eğer gerçekten sevseydin o çirkin suratı bile sana mehmet günsurdan daha yakışıklı görünebilirdi demek ki içinde ona karşı sevgi yok. Sevgi yoksa eğer birlikteliğin devam etmesinin sebebi yoktur.

sevgiline üzüldüm gerçekten seninle birlikte olduğu için k.bakma ama açtığın konu çok çirkin adamın hiçbişeyini beğenmiyorsun ne tipini ne giyim tarzını e neden birliktesin öyle çok aşıkta değilim demişin seni anlamak imkansız

sevgilin böyle konuşsa acaba ne düşünürsün? mecburiyetten birlikte olduğunu bilsen ne derdin çok merak ediyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…