Sevgilisiyle ayni evde kalan veya kalmak isteyen?

crnsmsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
14
0
36
K.K.T.C.
kizlar ben universitede sevgilimle ayni evde kaliyorum artisiyla eksisisyle anlatabilirim !

çok istiyordum ama malesef farklı şehirlerde okuyoruz 2 haftada bir anca görüyorum normalde aynı şehirde oturuyoruz fakat bikaç kez onun okuduğu şehirdeki evinde bi iki kezde o bizim evde kaldı çok güzel her yöne baktığında onu görmek

hic tavsiye etmiyorum kizlar buyuk bikkinlik birde aileden gizli kaliyosun ekonomik olarak zor bi sure sonra konusacak hicbir sey kalmiyo kavga ediyosun evin icinde geginlik birde hayatin ona odakli oluyo. tavsiye etmiyorum yaa

evlenmeden önce,evlilik hayatının dışında bir yaşam olmuyor mu?
okurken üstelik sürekli bir baskı hali...ailem bilmiyor...vs gibi..

şahsi fikrim evlenmeden önce birlikte olmanın ilişkiye zarar verdiğini düşünüyorum..

istisnai durumlar da olabilir...

acikcasi cok zor olmuyo zaten dersler disinda beraber zaman geciriliyo yemek yasam alani fln daha cok olmus oluyo ama sorun su ben cok nazliyim birsey olmadiginda hosuma gitmdiginde surat asiyorum.
bu aralar birde maddi sorunumuz var faturalardan dolayi sosyal aktivite yok BUNALIYORUM EVDE SIKILIYORUM!
ve hic arkadasim yok cevremde, allahin belasi kibris o kadar kotu bi yer ki ...

Neden yurtta kalmıyorsun peki,şartmı beraber kalmanız...

Birazda kendine ayıracak vaktin kalır, hep dip dibe de yaşanmazki bir insanla...

Kıbrıs şartlarını çok iyi biliyorum çünkü...

bence kalma sana arkadaş tavsiyesi bak öyle çok arkadaşım var ayrıldı hepsi felaket tellalı gibi konuşmak istemiyorum ama kimsenin acı çekmesini istemiyorum sonra ayrıldıktan sonra diğer sevgilileri hep kötü gözle baktı evlenmek istemediler hepsi iş güç kariyer sahibi insanlar ama evlenemiyorlar düşün çektikleri acıda inanılmaz hayatını mahvetme sakın .

sorma yaaa bir anlatsam burada donen igrenc dolaplari ..
herseye karsin cok iyi arkadas oldugum sonra cikmaya basladigim sevgilime gercekten guveniyorum ..

Biz 20 gün tatil yapmıştık sözlümle yazlıkta gerçekten süperdi Tabi uzun vade de ne gibi sonuçlar doğurur bilemiyorum :44:

bızde bı sene aynı evde yaşadık ama hıç sıkılma olmadı bızde :26:
hatta çok özlüyoruz o zamanlarımızı
ama bız her akşam bırşey yapardık
hayatımda o sene ızledığım kadar fılm hıç ızlememıştım

yanlış anlamayın ama ben pek doğru olduğunu düşünmüyorum...yani zaten evlenince o hayatı yaşayacaksınız...bence ilişki yıpranır gibi geliyo..herşeyi zamanında yaşamak lazım...

Ben sevgilimle hiç beraber kalmadım.Bütüngün yanyanayız ama aksam ikimizinde belirli bi saatte evde olması lazım.Çoğu arkadaşım sevgilisiyle beraber yaşıyo onlardan gördüğüm kadarıyla söyliyeyim daha şimdiden evlenmişler yıllar geçmiş monotonlaşmış gibiler.Tabi herkes için geçerli değil ama çoğu böyle.Daha şimdiden bu sıkılmışlığı yaşamak için erken diye düşünüyorum.Bazen eve dönmek zorunda oldugumda allah biliyo içimden geçirmiyo değilim ay keşke bizde aynı evde yaşasaydık diye falan ama benim istediğim biraz özgürlük sanırım.

Bir ilişkide yapılacak en en büyük hata öncesin de ilişkiye girmek ve aynı evi paylaşmak. Evlendiğiniz de hiç bir değişiklik olmuyor düşünsenize öyle formaliteden kağıt imzalıyorsunuz..Değil aynı evde yaşamak ben kızı istemeye gelinmeden önce bile kızın kaynanasını veya ailesinden her hangi birini en fazla iki üç kere görmesi gerektiğini düşünenlerdenim ve ne hikmetse bu düşüncem her geçen sene daha da katılaşıyor sanırım seneye hiç görüşmesinler diyeceğim:)))

bir zamanlar derdim ah kese kalsam ama yok ya ana baba evi gibisi yok bekarken anne babayla kalıcaksın evlenince zaten esin olcak yanında bir omurboyu.. gerek yok evlilik hayatını erken yaslarda yasamaya diye dusunuyorum..

Valla ben 5 yildir beraber yasiyorum simdiki aklim olsa yapmazdim. arada bi tatile gitmek falan iyi ama sürekli beraber olmak biktirabiliyor bi süre sonra evlenmek manasiz geliyor.

sürekli iç içe olan insanlar birbirinden bir o kadar çabuk sıkılıyor araya biraz özlem girmeli benım kanaatimce..!:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…