Sevgilisiyle ayni evde kalan veya kalmak isteyen?

durum böyleyse siz yönlendirmeden de önünde sonunda iş değiştirir zaten. probleminiz de hafiflemiş olur. bana öyle geliyor ki şu nişan olayında iş meselesi yüzünden babasına ses çıkaramıyor, yoksa kendi de memnun değildir üvey annesini nişanda görmekten. ne kadar enteresan insanlar var şu dünyada, şaşıp kalıyorum.

evet canım maddi açıdan bağımlı olduğu için ses çıkaramıyor babasına da. bugün demiş babasına doğru olmaz annemle onun bir arada olması diye.
babası da sen kim oluyorsun bana böyle şey söylüyorsun demiş.
ya ben ya annen noktasına getirmiş olayı.
evet canım çeşit çeşit insan var hayatta. böylesiyle de uğraşmak çok zor.

konu nerdeeeeeen nereye gelmiş...
sevgiliyle aynı evde yaşayan pekçok arkadaşım var,üniversite ortamında çok normal karşılanıyo,mahallenin bakkalı bile kabul ediyo gençler arasında bu durumları..neyse gözlemlerime dayanarak diyeceğim odur ki : her sevgililikte olan küsmeler barışmalar aynı evde olunca çekilmez oluyo,daha bir hırpalıyo.Eğer ayrılık aşamasına gelinmişse gidecek başka yer bulmak büyük mesele,dönemin ortasında kim fazladan ev arkadaşını kabul eder ya da hangi yurt alır ki..hele ayrılık aşaması biraz çekişmeli olmuşsa ne entrikalar döner ortada,bildiğin boşanma çirkinlikleri,eşya paylaşmamalar falan...
tabii ilişkiden ilişkiye değişir ama yine de bence olan kıza oluyo...

*sevgilim de eski sevgilisiyle epey süre aynı evde yaşamış,o ekonomik olarak mecburiyetten diyo ama böyle mecburiyet mi olur,beni de ev sahibim kapının önüne koyduğunda soluğu erkek arkadaşlarımın evinde alayım o zaman ,di mi yani...Herneyse sevgilim de ne zaman öyle bi konu açılsa evlenmeden aynı evde yaşamanın olumsuzluklarından bahseder,alınmaması gereken bi sorumluluk bence...

şimdi burada bu doğru mu değil mi diye sormamışsın, o yüzden bu konuyu yargılamak düşmez
maddi durum olmadan nasıl daha eğlenceli hale getirebiliriz demişsin
bi kaç şey önereyim
tavla oynayın, yenilen yenene abur cubur alsın
film saatleri yapın, her güne ayrı bir film türü izleyin
birlikte aynı kitabı okuyun
pc de oyun oynayın
ilerde durumunuz olduğunda gezmek istediğiniz yerlerden albüm yapın. gitmek istediğiniz yerlerin altına orada neler yapabileceğinizi yazın
birlikte mutfağa girin ve şekilli kurabiyeler yapın, sonra da birbirinize yedirin.
bi sabah termosa çayı doldurun, alın simidinizi, gazetelerinizi.. bi yerde piknik yapın
ayrı odalardayken birbirinize seni seviyorum diye mesaj atın
birlikte bulunduğunuz yerdeki camileri müzeleri gezin
eviniz için canlı bi çiçek alın, birlikte sulayın.
aşkla kalın

mükemmel

bende üniversitedeyken sevgilimle 4 ay aynı evde kaldım.. bu 2009 yılındaydı... hala aynı evde yaşıyoruz. dönem dönem kendi evime gidiyorum yani ailemin yanına. fakat o kadar entegre olduk ki; ha şimdi neden evlenmiyorsunuz diyeceksiniz onun da nedenleri var tabiki.... ama gerçekten evlilikten farksız bulasık çamaşır yemek ütü vs.... bi ton şey var... ve ben suan çalışmıyorum çalışan bayanlar hem ev hem iş nasıl yapıyorlar bravo valla.. birde bu arada çocuk büyütüyorlar:)

şahsen herkesin görüşüne yaşantısına saygım sonsuz fakat gel gelelim ki benim düşüncem bu tür duruma tamami ile karşı hiçte tasvip etmiyorum ayrıca. yani zaten bir kişi ile gerçek anlamda evlenince bu yaşantıyı yaşayacağız neden öncesinde bu durum yaşanılsın ki hiç te uygun değil ilişkiyi zedeliyor da ayrıca ileri de evleneceğin kişi olursa bir de en azında gözlemlediğim kadarı ile (herkes aynı olmayabilir ) ailelerin sürekli kakmalı sokmalı laflar al başına belayı kötü yani bence..

ben kalıyorummm kızlar ilk basta aparta çıktık :) sonra ailsiyle tanıştım iknici sınfıtayız suankı evleri triblex üst katı bizim oldu birini gardırop odası yaptım birisini kütphane ve yatak odası mutluyuz evcilik oyunu gibi geliyorr evlilik öncesi birbimize alıştık askımız hale ilk günki gibi yan iaskı öldürür fln çok sacmaa geliyor aksine sağlamlaştırır ve güven oluşturur

sürekli bilmiyorum ama arda çok güzel oluyr film izlemek çok hoş beraberce ymk yapmak ew toplamak falan ayrı bi güzellliği oluyr

bir de mesela sınavlardan sonra başka bi şehre gezmeye gidcez ilk kez heyecanla bekliyrm

Valla evlenince yeterince dip dibe yaşandığından dolayı bence, sevgililiğn nişanlılığında bir tadı - bi özlemi- bi ulaşamamanın verdiği sabrı olmalı bence. Zaten evlenince karıkoca oluyr, herşeyi paylaşıyorsun. Bırakın bir gizli bahçeniz olsun, biiraz giz, biraz özlem, biraz yasaklar olsun... Bu güzel anları yaşamadıktan sonra evli gibi aynı evde yaşamanın hiç bi tadı yok bence.şimdi size güzel gelebilir, ama şahsen erkek olsam aynı evi paylaştığım kızla evlenmezdim ben. Hevesimi aldıktan sonra heyecan kalmadıktan sonra ne yapayımki o kızı... Hangi erkeğe sorarsan sor aynı cevabı alırsın.canım belki darılacaksın ama gerçekler budur.
Heee ama dersenki amacım lay laylom bende zaman geçsin diye beraber yaşıyorum o zaman kendi tercihindir derim. Ama evleneceğin erkek kim olursa olsun, daha önce başka bi erkekle aynı evi paylaştığını duyduğunda inan hoş karşılayacağını sanmıyorum canım...
Bende eşimle konuştum, çok heyecanlıydık, nişanlandık inanılmaz güzeldi. şimdi evlendik, mükemmel bi ailem oldu. Hala bana der ne tatlandırmıştın kendini... Valla çok güzel günlerdi.

Kızlar ben de erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum ama niz zaten evlilik hazırlıklarımızı tamamlamak için aynı evde kalmaya karara verdik. 4 yıllık bişr ilişkimiz vardı. Zaten 4 yıl boyunca farklı şehirlerde idik. Ben de iş için şehir değiştirince mecburen birlikte kalmaya karara verdik. İkimizin de ailesi biliyor.Ben başka bir şehirden geldim buraya. Bence bunun iyi mi ya da kötü mü bir fikir olduğu herkese göre değişir. Evlenmeden önce aynı evde yaşamak bana da biraz ilişkiyi soğutur diye düşünüyordum. Ama ynılmışım. Çok daha planlı ve benim psikolojim açısından çok daha sağlıklı. Ama bir genelleme yaaparsak özellikle türkiye şartlarında bunun için yaşadığınız şehir ve çevre çok önemli. Çok çok düşünmek lazım yani.

evlenmeden once bırlıkte yasamak yıpratıcı olur bence
evlenınce zaten bır suru sorumluluga gırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…