Sevgilisiyle ayni evde kalan veya kalmak isteyen?

hic tavsiye etmiyorum kizlar buyuk bikkinlik birde aileden gizli kaliyosun ekonomik olarak zor bi sure sonra konusacak hicbir sey kalmiyo kavga ediyosun evin icinde geginlik birde hayatin ona odakli oluyo. tavsiye etmiyorum yaa

nasıl yani yaa, evlenince ne olacak o zaman ( tam da evlenme fikrine alışmaya başlamıştım, aynı evde birbirimizden sıkılıp didişeceksek hiç evlenmeyeyim daha iyi ((

nasıl yani yaa, evlenince ne olacak o zaman ( tam da evlenme fikrine alışmaya başlamıştım, aynı evde birbirimizden sıkılıp didişeceksek hiç evlenmeyeyim daha iyi ((
Evliliğin her zaman çok güzel olduğunu kim söyledi ki:)) Ama evliliğin bir adı oluyor.Bu şekil de beraber yaşamak hem huzursuz eder he birde işin manevi boyutu var.

Canım dengeyi senin kurman lazım. arakadaşlarıyla bağlarını koparmasına izin vermezsen(tabi senin için de geçerli), sosyal aktivitelerinizi aksatmazsanız(onun futbol maçı, senin resim kursun vs.) ve tehlike sinyallerini duyunca hafta sonu şehir dışındaki arkadaşlarını ziyaret edesin gelirse (2. gün gel diye ısrar ediyorlar) hiçbir sorun olmaz hatta daha iyi tanıma fırsatı bulursun). ev alışverişinde nasıl(tabi ki istisnai durumlar hariç ortak harcanır yoksa alışveriş faturalar derken 1 kişi sırtını doğrultamaz) , misafirlere nasıl(eve gelen arkadaşlarına saygısı), ev işlerinde yardımcı oluyor mu hepsini farkedip gelecekte daha sağlam adım atarsın. benim annem de biliyor ve çok mutlu. birbirimize destek olduğumuzu, hasta olunca yanımda beni çok düşünen biri olduğunu biliyor

alakasız olacak ama evlenince erkeklerin olumsuz anlamda değiştiği doğru mu? benim etrafımdaki evli çiftler hep olumsuz olarak değişti. hele bir tanesi vardı, sevgilisinin elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan adam evlenince diktatör kesildi. diyorum ki acaba ben hep kötü örneklere mi denk geliyorum yoksa evlilikte bir çapanoğlu mu var. benim karşımdaki insan da melek gibi biri şu anda. 2 yıla yakın süredir tanıyorum ama bunlar aklıma geldikçe de tırsmadan edemiyorum

bende korktum şimdi.
genelde nedense böyle oluyor.
iyi örnekler tek tük var işte.
ama evlilik dışarıdan göründüğü gibi değil.
ben nişanlanmak üzereyim. yeni yeni anlıyorum bunu.
29 yaşında olmasam daha bekar kalmayı düşünürdüm.

di mi yani, bir yandan da yaş geçiyor. daha bunun bebeği var, doğumu var. bilmem ki nasıl olcak bu işler ://

Canım benim gözlemlediğimi söylüyorum ben.Benim eşim her gün bizdeydi 3 sene boyunca bazen uyur bazen saatlerce sohbet ederdik.Ama çevremdekiler derdiki evlilik farklı oluyor.Bende kendi kendime diyordum ki ne alaka ya her gün saatlerce gördüğüm adamı tanıyamayacak mıyım alakası yok tanıyamıyorsun o kağıtta bişey var imzaladığın da ne oluyorsa.Gerçek kişiliği ortaya çıkmaya başlıyor.İlla kötü olacak diye bir şey yok tabi.Eşim hala tanıdığım adam ama farklı farklı huyları çıktı ortaya.He birde bazen diyorum ki keşke bize geleceği vakitler de müsade etmeseydim de evlendiğimiz de etseydik o sohbetleri bu.Yani anlayacağın aynı evde yaşamakla iskeleti görüyorsun evliliğin farklı bir atmosferi var nacizane fikrim bu.

24 yasimda cikmistim ilk ayri eve sevgilimle...Ama bir süre sonra sikildim,onun camasirlari , ütüsü vs..Kolay gelmedi yani (evlensem napicam acaba)
sonra bir kere daha ayni evde yasadim biriyle,benim yanima gelmisti,2 hafta sonra koymustum kapinin onune,cekemiyorum ben evde sürekli erkek:S

di mi yani, bir yandan da yaş geçiyor. daha bunun bebeği var, doğumu var. bilmem ki nasıl olcak bu işler ://

bi de sadece bir kişiyle evlensen iyi, ailesiyle de evleniyorsun. kii erkekler ailelerine aşırı düşkün oluyorlar.
bence bekar günlerimizin kıymetini bilelim.
kader kısmet bu işler. huzursuz mutsuz bir evliliktense tek tabanca kalmayı tercih ederim. :)

kesinlikle katılıyorum. bizimki ailesinin evinin yakınlarında ucuz bi daire bulmuş, laf altından ima etti evlenince orda yaşarmışmış. dedim 'evleneceğin kıza allah sabır versin o zaman, ben olsam kocamın ailesinin yakınlarında asla yaşamazdım.' en son ihtiyacım olan şey, her işime karışacak bir kayınvalide.

Bence korkmayın herkesin evliliğin aynı olmaz.Belki siz çok mutlu olacaksınız
Ben 7 yıllık evliyim bir yılda öncesi var toplamda 8 yılımızı doldurduk.Erken yaşta evlenmiş olmamıza rağmen(ben 19 eşim 20 ydi)Aşkı sevgi ve saygıyı 8 yıl içinde hiç tüketmedik.Önemli olan iki tarafında ilişkide fedakar ve yapıcı olması.
not:evlilik öncesi dönemde aynı evde yaşamaya bende karşıyım.

Son düzenleme:

demeyin boyle :26: bende muhtemelen yakın oturucam simdiden de dusunuyorum valla ya off araya mesafe koymak lazım biraz sanırım

benimde en son istiyceğim şey hayatımı yönetmek isteyen bir kayınpederdi ama oldu şuanda.
erkekler ailelerine karşı çok zayıf. nedenini çözmüş değilim.
belki kayınvaliden iyi de çıkabilir canım o zaman yakın oturman sorun olmaz.

maşallahh. Allah bozmasınn.
biz de iyi anlaşıyorduk aslında. ama ne zamanki sözlendik anyayı konyayı gördüm.
gene bir sorunumuz yok ama bizi yıkan dış kuvvetler.

demeyin boyle :26: bende muhtemelen yakın oturucam simdiden de dusunuyorum valla ya off araya mesafe koymak lazım biraz sanırım

olsun canım ailesi iyidir belki sanada iyi davranırlar o zaman sorun olmaz. yeterki aynı apartmanda altlı üstlü oturma.

taptığım bana da nasip eder inşallah bunu. ne kadar şanslısınız, genç yaşınızda böyle sevebileceğiniz birini bulmuşunuz. ben karşı değilim ama serbest olsam da yapamazdım gibime geliyor. aile çok kuvvetli bi tabu oluşturmuş benim beynimde bu konuyla alakalı olarak. arkadaşlarımdan beraber yaşayan çok var, o yüzden kendi içimdeki önyargılarımı yok ettim.

maşallahh. Allah bozmasınn.
biz de iyi anlaşıyorduk aslında. ama ne zamanki sözlendik anyayı konyayı gördüm.
gene bir sorunumuz yok ama bizi yıkan dış kuvvetler.

Teşekkür ederim.Dış kuvvetler aslında hiçbirşey yapamaz ama bunda erkeğe çok büyük görev düşüyor.
Evlendikten sonra ailesinin evlendiği kişi ve ondan olacak olan çocukları olduğunu benimseyip ailesinin içine kimseyi karıştırmaması eşini ezdirmemesi her konuda önce eşinin fikrini alması ve saygı duyması gerekiyor.

Son düzenleme:
Hanımlar size bir şey demek istiyorum bence ailesine düşkün adam iyidir.Düşünün ki kendi öz annesine sahip çıkmayan, önemsemeyen biri size yarın öbür gün ne kadar sahip çıkabilir.Bende başlarda bunun rekabetine giriyordum allahtan benim kayınvalidem çok olgun akıllı bir kadın . Ya ben neden seviyorum kaynanamı valla burda herkez kötülüyor allam ya bu kadın bana ne yapıyorda biz iyiyiz böle:S garip geldi şimdi ya:S öyle çok mülaym bi insan da da değilim gerçi o öyle

olsun canım ailesi iyidir belki sanada iyi davranırlar o zaman sorun olmaz. yeterki aynı apartmanda altlı üstlü oturma.

ya ailesi iyi aslında ama evlendikten sonra genelde insanları tanıyorsun devamlı gordukce olmadı artık hergun bir derdim var kosesinde konum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…