hic tavsiye etmiyorum kizlar buyuk bikkinlik birde aileden gizli kaliyosun ekonomik olarak zor bi sure sonra konusacak hicbir sey kalmiyo kavga ediyosun evin icinde geginlik birde hayatin ona odakli oluyo. tavsiye etmiyorum yaa
Evliliğin her zaman çok güzel olduğunu kim söyledi ki:)) Ama evliliğin bir adı oluyor.Bu şekil de beraber yaşamak hem huzursuz eder he birde işin manevi boyutu var.nasıl yani yaa, evlenince ne olacak o zaman( tam da evlenme fikrine alışmaya başlamıştım, aynı evde birbirimizden sıkılıp didişeceksek hiç evlenmeyeyim daha iyi ((
alakasız olacak ama evlenince erkeklerin olumsuz anlamda değiştiği doğru mu? benim etrafımdaki evli çiftler hep olumsuz olarak değişti. hele bir tanesi vardı, sevgilisinin elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan adam evlenince diktatör kesildi. diyorum ki acaba ben hep kötü örneklere mi denk geliyorum yoksa evlilikte bir çapanoğlu mu var. benim karşımdaki insan da melek gibi biri şu anda. 2 yıla yakın süredir tanıyorum ama bunlar aklıma geldikçe de tırsmadan edemiyorum
bende korktum şimdi.
genelde nedense böyle oluyor.
iyi örnekler tek tük var işte.
ama evlilik dışarıdan göründüğü gibi değil.
ben nişanlanmak üzereyim. yeni yeni anlıyorum bunu.
29 yaşında olmasam daha bekar kalmayı düşünürdüm.
di mi yani, bir yandan da yaş geçiyor. daha bunun bebeği var, doğumu var. bilmem ki nasıl olcak bu işler ://
bi de sadece bir kişiyle evlensen iyi, ailesiyle de evleniyorsun. kii erkekler ailelerine aşırı düşkün oluyorlar.
bence bekar günlerimizin kıymetini bilelim.
kader kısmet bu işler. huzursuz mutsuz bir evliliktense tek tabanca kalmayı tercih ederim. :)
bende korktum şimdi.
genelde nedense böyle oluyor.
iyi örnekler tek tük var işte.
ama evlilik dışarıdan göründüğü gibi değil.
ben nişanlanmak üzereyim. yeni yeni anlıyorum bunu.
29 yaşında olmasam daha bekar kalmayı düşünürdüm.
kesinlikle katılıyorum. bizimki ailesinin evinin yakınlarında ucuz bi daire bulmuş, laf altından ima etti evlenince orda yaşarmışmış. dedim 'evleneceğin kıza allah sabır versin o zaman, ben olsam kocamın ailesinin yakınlarında asla yaşamazdım.' en son ihtiyacım olan şey, her işime karışacak bir kayınvalide.
kesinlikle katılıyorum. bizimki ailesinin evinin yakınlarında ucuz bi daire bulmuş, laf altından ima etti evlenince orda yaşarmışmış. dedim 'evleneceğin kıza allah sabır versin o zaman, ben olsam kocamın ailesinin yakınlarında asla yaşamazdım.' en son ihtiyacım olan şey, her işime karışacak bir kayınvalide.
Bence korkmayın herkesin evliliğin aynı olmaz.Belki siz çok mutlu olacaksınız
Ben 7 yıllık evliyim bir yılda öncesi var toplamda 8 yılımızı doldurduk.Erken yaşta evlenmiş olmamıza rağmen(ben 19 eşim 20 ydi)Aşkı sevgi ve saygıyı 8 yıl içinde hiç tüketmedik.Önemli olan iki tarafında ilişkide fedakar ve yapıcı olması.
not:evlilik öncesi dönemde aynı evde yaşamaya bende karşıyım.
demeyin boyle :26: bende muhtemelen yakın oturucam simdiden de dusunuyorum valla ya off araya mesafe koymak lazım biraz sanırım
Bence korkmayın herkesin evliliğin aynı olmaz.Belki siz çok mutlu olacaksınız
Ben 7 yıllık evliyim bir yılda öncesi var toplamda 8 yılımızı doldurduk.Erken yaşta evlenmiş olmamıza rağmen(ben 19 eşim 20 ydi)Aşkı sevgi ve saygıyı 8 yıl içinde hiç tüketmedik.Önemli olan iki tarafında ilişkide fedakar ve yapıcı olması.
not:evlilik öncesi dönemde aynı evde yaşamaya bende karşıyım.
maşallahh. Allah bozmasınn.
biz de iyi anlaşıyorduk aslında. ama ne zamanki sözlendik anyayı konyayı gördüm.
gene bir sorunumuz yok ama bizi yıkan dış kuvvetler.
olsun canım ailesi iyidir belki sanada iyi davranırlar o zaman sorun olmaz. yeterki aynı apartmanda altlı üstlü oturma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?