Sevgilisiyle sürekli kavga edenler.....

Bebem54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
262
8
118
Kızlar 3 yılı aşan bir beraberliğimiz var erkek arkadaşımla ama sürekli kavga ediyoruz,1 hafta barışıksak 2 hafta küs duruyoruz ama ne o nede ben birbirimizden vazgeçemiyoruz. Beni çokkk sinir krizlerine soksada onu çook seviyorum :) İlişkiyi canlı tutmak için tavsiyelerinizi bekliyorum.

ilişkinizi canlı tutmak istiyorsanız sevgilinizle beraber psikolojik destek alın.1 hafta konuşup 2 hafta küs durmak normal değil...

Canim peki birbirinize yakın mesafede mı oturuyorsunuz? İstediğinizde görüşme imkanınız var mı?

Canim peki birbirinize yakın mesafede mı oturuyorsunuz? İstediğinizde görüşme imkanınız var mı?

Hayır canım yakın değiliz istediğimiz zaman görüşemiyoruz daha doğrusu ben çıkamıyorum her istediğimde aileden dolayı onun cok buyuk etkısı oluyo tabi aramızın bozuk olmasında

ilişkinizi canlı tutmak istiyorsanız sevgilinizle beraber psikolojik destek alın.1 hafta konuşup 2 hafta küs durmak normal değil...

Bizde inat var biraz ondan ikimizde karşı taraftan bekliyoruz ilk barışma adımını o yüzden uzun küs kalıyoruz

Bizde inat var biraz ondan ikimizde karşı taraftan bekliyoruz ilk barışma adımını o yüzden uzun küs kalıyoruz

eğer ilişkini güzel bir şekilde devam ettirmek istiyorsan karşındaki kişinin özelliklerini iyi analiz etmen gerekir, nasıl davranmandan hoşlanıyor ne yaptığında aranız daha iyi :) bir de aşkta gurur olmaz önce o önce o bana saçma geliyor aynı hata sürekli tekrarlanıyorsa bilemem:) sevgilinin sende sevdiği ve sevmediği şeyleri iyi analiz et emin ol sen değiştin mi o da değişir

inadı bırak, ilk adımı sen at. arada ki buzlar çözülünce de canına oku. yaptığına pişman et.

Hayır canım yakın değiliz istediğimiz zaman görüşemiyoruz daha doğrusu ben çıkamıyorum her istediğimde aileden dolayı onun cok buyuk etkısı oluyo tabi aramızın bozuk olmasında

Kendimden biliyorum bunu canim
cok didi$iriz ama ne ben onsuz kalmak isterim nede o bensiz.
Senin cikamaman degil de, sonucta buna saygi duymasi lazim aile söz konusu olunca..
genel anlamda görüsememek haliyle özlemin hasretin artmasina sebep oluyor.. en ufak birsey bile insani cileden cikarabiliyor..
son aylarda bizde böyle olmustuk ben biraz fazla ilgi bekliyorum
kaybetme korkusu olu$uyor bende haber alamayinca.
o da oructu i$ti derken yorgun argin geliyordu zaten eve.. bi kac mesaj en fazla atiyordu.
Sonunda o da bende birbirimize patladik meger birazcik aile sorunlari varmis
konustuk ettik..simdi cok sükür iyiyizhani bazen bilinmedik seylerde cikabiliyor bu kavgalarin altindan..
karsi tarafla acik acik konusmak lazim.. beklentilerini sIkIntini.. bilmiyorum sizde durum nasil. neyi tam olarak sorun ediyorsunuz?
Mesela ilgi bekledigimde genelde mesaj atardim sevdigimi özledigimi söylerdim ama beklenti icerisine girer cevap atmasini beklerdim.
gelmeyince de haliyle icime atar atar biriktirirdim..sinir olurdum

Artik öyle yapmiyorum.. icimden geldigi icin yaziyorum diye de dedim.. yeri geldi o yazmayinca bende üstüne düsmedim.
bazen gün boyu baya bi üstüne düsüyorum ..sonra diger günler geri cekiliyorum

ama i$e yariyor yani.. herseyin fazlasi zarar ne sIk ne kendinden sogut..

Son düzenleme:
canım bizdede var maalesef bu durum 3 yıldır birlikteyiz birbirimizi çok seviyoruz ama çok kavga ediyoruz

bizim iliskide 2 bucuk yıllık ama aldı basını gidiyor. Hergün tartısma laf söz. Allah sonumuzu hayır etsin kızlar

Bir yandan haklı olabilirsin ama onun haksız oldugu durumlarda da ben alttan almak istemiyorum çünkü bunu alışkanlık haline getirir zamanla ne yaparsam yapayım barışırız gibi düşünür

Allah bozmasın canım dediğin gibi benzer sorunları bende yaşıyorum çoğu zaman.Tabi bide aşırı kıskançlık var buda bunaltıyo beni dayımda,kuzenimde bile kalmama izin vermiyo ananem hariç Mesela o bir hata yaptığı zaman onun hata olduğunu kabul etmiyo aynı şeyi ben yapıyorum anlasın diye bi açıyo çenesini vır vır vır eee sende aynısını yaptın diyorum ben erkeğim ben yaparım diyo :)

Amin canim sagol.. cümlemizinkini insallah

ya dayima degilde kuzenlere gelince benimki de baya bir kiskanclik yapiyor.. halbuki bizde kuzen kardestir ama gelde anlat.
ben de senin gibi yaptim o ne yapiyorsa bende yapiyordum ne kadar vir vir ederse etsin..
hani tamam bazi seyleri erkekler yapar biz kizlar yapamayiz kabul ama yani cok nadir konularda böyle.
artik biliyo nezmn o bisey yapsa ben hic karismiyorum ama aynisi yapiyorum.
zaman gectikce birlikte olgunlasiyor insan sanki.. artik bi orta nokta bulduk diyebilirim..
o hangi konuda bana karisiyorsa benimde o konuda ona karisma hakkim var.. daha önce bu tartisma konusuydu. illa sözünü gecirecekti.
arada bir yine gicikligina ben erkegim cümlesi geliyo ama pek takmiyorum onu bisey saniyorlar sanirim

benimki kiyafet konusundada karisir mesela .. onda dikkat etmeye calisiyorum ama bu konuda ben ona karisamiyorum cünkü erkegin giydigi seyler belli

acik sacik dekolte fln gezmiyo ki.. he birtek yirtik pirtik pantolonlari vardi hic hosuma gitmeyen.. ben dikkat ediyosam sende bu konuda dikkatli ol diye rica ettim.
hani böyle böyle alisiyorlar..

Benimki fazla karışmaz kıyafetlerime ama bazen yaka kısmım kayar göğüs dekoltesi falan verirsem hemen uyarır yada bidaha giyme der.Bazen de nerden buluyosun böyle kıyafeti der bende hemen lafı yapıştırırım çok biliyosan yenile dolabımı senin istediğin gibi giyineyim diyorum He me olur falan diyo bida çenesi kapanıyo :)

Benimki fazla karışmaz kıyafetlerime ama bazen yaka kısmım kayar göğüs dekoltesi falan verirsem hemen uyarır yada bidaha giyme der.Bazen de nerden buluyosun böyle kıyafeti der bende hemen lafı yapıştırırım çok biliyosan yenile dolabımı senin istediğin gibi giyineyim diyorum He me olur falan diyo bida çenesi kapanıyo :)

Bence onunla alakalı değil biz sevgilimle ayrı sehirlerdeyiz ama Allah bozmasın çok nadirdir kusmelerimiz

Bize özlem ağır geliyor çünkü görüştüğümüz zaman uzunca bir süre tartışma bıle geçmiyor aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…