Kızlar 3 yılı aşan bir beraberliğimiz var erkek arkadaşımla ama sürekli kavga ediyoruz,1 hafta barışıksak 2 hafta küs duruyoruz ama ne o nede ben birbirimizden vazgeçemiyoruz. Beni çokkk sinir krizlerine soksada onu çook seviyorum :) İlişkiyi canlı tutmak için tavsiyelerinizi bekliyorum.
Canim peki birbirinize yakın mesafede mı oturuyorsunuz? İstediğinizde görüşme imkanınız var mı?
ilişkinizi canlı tutmak istiyorsanız sevgilinizle beraber psikolojik destek alın.1 hafta konuşup 2 hafta küs durmak normal değil...
Bizde inat var biraz ondan ikimizde karşı taraftan bekliyoruz ilk barışma adımını o yüzden uzun küs kalıyoruz
Hayır canım yakın değiliz istediğimiz zaman görüşemiyoruz daha doğrusu ben çıkamıyorum her istediğimde aileden dolayı onun cok buyuk etkısı oluyo tabi aramızın bozuk olmasında
eğer ilişkini güzel bir şekilde devam ettirmek istiyorsan karşındaki kişinin özelliklerini iyi analiz etmen gerekir, nasıl davranmandan hoşlanıyor ne yaptığında aranız daha iyi :) bir de aşkta gurur olmaz önce o önce o bana saçma geliyor aynı hata sürekli tekrarlanıyorsa bilemem:) sevgilinin sende sevdiği ve sevmediği şeyleri iyi analiz et emin ol sen değiştin mi o da değişir
inadı bırak, ilk adımı sen at. arada ki buzlar çözülünce de canına oku. yaptığına pişman et.
Kendimden biliyorum bunu canimcok didi$iriz ama ne ben onsuz kalmak isterim nede o bensiz.
Senin cikamaman degil de, sonucta buna saygi duymasi lazim aile söz konusu olunca..
genel anlamda görüsememek haliyle özlemin hasretin artmasina sebep oluyor.. en ufak birsey bile insani cileden cikarabiliyor..
son aylarda bizde böyle olmustuk ben biraz fazla ilgi bekliyorumkaybetme korkusu olu$uyor bende haber alamayinca.
o da oructu i$ti derken yorgun argin geliyordu zaten eve.. bi kac mesaj en fazla atiyordu.
Sonunda o da bende birbirimize patladik meger birazcik aile sorunlari varmis
konustuk ettik..simdi cok sükür iyiyizhani bazen bilinmedik seylerde cikabiliyor bu kavgalarin altindan..
karsi tarafla acik acik konusmak lazim.. beklentilerini sIkIntini.. bilmiyorum sizde durum nasil. neyi tam olarak sorun ediyorsunuz?
Mesela ilgi bekledigimde genelde mesaj atardim sevdigimi özledigimi söylerdim ama beklenti icerisine girer cevap atmasini beklerdim.
gelmeyince de haliyle icime atar atar biriktirirdim..sinir olurdum
Artik öyle yapmiyorum.. icimden geldigi icin yaziyorum diye de dedim.. yeri geldi o yazmayinca bende üstüne düsmedim.
bazen gün boyu baya bi üstüne düsüyorum ..sonra diger günler geri cekiliyorum
ama i$e yariyor yani.. herseyin fazlasi zarar ne sIk ne kendinden sogut..
canım bizdede var maalesef bu durum 3 yıldır birlikteyiz birbirimizi çok seviyoruz ama çok kavga ediyoruz
bizim iliskide 2 bucuk yıllık ama aldı basını gidiyor. Hergün tartısma laf söz. Allah sonumuzu hayır etsin kızlar
Allah bozmasın canım dediğin gibi benzer sorunları bende yaşıyorum çoğu zaman.Tabi bide aşırı kıskançlık var buda bunaltıyo beni dayımda,kuzenimde bile kalmama izin vermiyo ananem hariçMesela o bir hata yaptığı zaman onun hata olduğunu kabul etmiyo aynı şeyi ben yapıyorum anlasın diye bi açıyo çenesini vır vır vır eee sende aynısını yaptın diyorum ben erkeğim ben yaparım diyo :)
Hayır canım yakın değiliz istediğimiz zaman görüşemiyoruz daha doğrusu ben çıkamıyorum her istediğimde aileden dolayı onun cok buyuk etkısı oluyo tabi aramızın bozuk olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?