herkesin ilişkisi zor zamanlardan geçiyor.bu hep böyleyse ilişkide problem vr demektir,bu sıkıntı şimdilerdeyse geçicektir dert etme.buarada sakaryalımsın ,?
Bakalım zamanla göreceğiz ne olacak evet Sakarya' lıyım
ne olacak kız dövecek gibide yazmışbende sakaryalıyım ondan sordum
ayhhh sesli güldüm wallah =)))) ne olacak diğer kelimelerin devamıydı araya virgül koysam iyi olacakmış :))) hmm neresindensin hemşerim :)
ehehe tabiki çenemizi tutcaz ki sıra bize gelsinbebemmm
bak begendklerim sna katldıklarım aynennn...bndedi bitane sennkinden var
bimide 4 yıl oldu kavga gürültü gdyo...ayrı sehrlerdeyiz...özlemden braz kavga edyrz yani braz bn carlyrm
nolrsa olsn canm o bnm cok sewyrm...
bzde msla grselim hasret gdelim o tatlılık güzellikle sewgi dolu kibar gzel gecyo
snra yne bseyden blyrz daha cook bn kavga edyrz....
ama suan maaşllahh sorunumuz yok çok iyiz alltan alyo bnei
bnde onu üstne gtmmye calşyrm o zaten hmn alttan alnca kıyamyrm kapyrm cenemi
kızlr size sır; azcık cenenizi tutn mesaj atp srmayın sallmyın braz onu nasl size gelyoo
test edlp onaylanmştr
ay bende çok güldüm bak görüyormusun bir virgül nelere kadir miş merkez canım.sen neredensin ?
ehehe tabiki çenemizi tutcaz ki sıra bize gelsin
bebemmm
bak begendklerim sna katldıklarım aynennn...bndedi bitane sennkinden var
bimide 4 yıl oldu kavga gürültü gdyo...ayrı sehrlerdeyiz...özlemden braz kavga edyrz yani braz bn carlyrm
nolrsa olsn canm o bnm cok sewyrm...
bzde msla grselim hasret gdelim o tatlılık güzellikle sewgi dolu kibar gzel gecyo
snra yne bseyden blyrz daha cook bn kavga edyrz....
ama suan maaşllahh sorunumuz yok çok iyiz alltan alyo bnei
bnde onu üstne gtmmye calşyrm o zaten hmn alttan alnca kıyamyrm kapyrm cenemi
kızlr size sır; azcık cenenizi tutn mesaj atp srmayın sallmyın braz onu nasl size gelyoo
test edlp onaylanmştr
Yani virgül deyip küçümsememek lazım :)) Ben Akyazı lıyım canım
Aman Allah bozmasın, maşallah diyeyim nazar değmesin :) Ama sorun şu ki ben çenemi tutamıyorum vır vır etmeden içimdekileri söylemeden bi türlü rahat edemiyorum :))
he yAA Ufacık bir şey ama etkisi büyükmüşhımm akyazı hee kız zordur oranın erkekleri ALLAH kolaylık versin
HEPMZE MASALLAH
BNDE CANM İÇİMDE TUTMAM SYKLERİM VIR VIR YAPARIM..BAŞNI YERM IYI SABREDİYO BANA COCUK
ERRESCGİM BLR BNİ...ONU BLE DELİ EDYRM
sabredecek tabi canım bizde durup dururken vır vır etmiyoruz illa kızdıracak bişey buluyolar :)
valla bncde...blylar bzlern nlere vır vr edcgmizi yapmasn onlarda bzde vır vır dır etmyelim
Yalan mı yaa...
cankk. sende sakarya dmii
Bilirim bilirim bilmem mi
HEPMZE MASALLAH
BNDE CANM İÇİMDE TUTMAM SYKLERİM VIR VIR YAPARIM..BAŞNI YERM IYI SABREDİYO BANA COCUK
ERRESCGİM BLR BNİ...ONU BLE DELİ EDYRM
Benim aşkitom da merkezde oturuyo canım :) Amannn kolay erkek mi var baksana didişip duruyoruz :))
Hee bn nerden cikardim orda oturdugunu acabamutlulugunuz daim olsun sekerim.
Evet :) Çanakkale çok güzel bir şehir her Türk evladının gezip görmesi gerekir diye düşünüyorum
aynen öyle çank.li olmak ayrı bi grrur...sylemek o kadar hşm gdyoki
eee nerde otrysn kaç yasndasın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?