Sevgilisiyle sürekli kavga edenler.....

Biz de sürekli tartışıyoruz. İlişkimizin ilk aylarında hiç böyle değildik, şimdi 1 yılımızı doldurduk ama nedense bu duruma geldik. Sevgi konusunda bir eksiğimiz olmadığına eminim, geri barışıyoruz hiç küs kalmadık ama o tartışmalar ah, üzüyor beni

İlk zamanlar bizde de bi sorun yoktu ama yıllar geçtikçe zorlaşıyo sanki bide bizim kavgalarımızın çoğu gezme yüzünden çıkar ben fazla çıkmam dışarı o arkadaşlarıyla sürekli biyerlere gitmek ister bende surat yaparım hemen tabi bazen gitme derim gider kavga ederiz.

Kesinlikle gezme yüzünden çıkıyor. Arkadaşlarıyla olunca geziyor benimle gezmiyor tatile bile zar zor götürdüm ikna ettim. Kavgalarınız sonuca ulaşıyor mu peki? Bizimkiler genelde ulaşmıyor. Özür dileyip barışıyoruz fakat sorunun kökeni çözümlenmeden rafa kaldırılmış oluyor. Başka zaman tekrar açığa çıkıyor.

Benimki ben çıkamadığım için arkadaşlarıyla takılıyor ailevi nedenlerden ben her istediğimde görüşemiyoruz yoksa her çıktığımda beni farklı yerlere götürür gezdirmek ister yeni yerler keşfetmek ister benimle ama çıkmam sorun oluyor işte. Kavgalarımız kesinlikle sonuca ulaşmıyor hiçbir zaman bir orta yol bulamıyoruz ya onun dediği oluyor ya benim dediğim ve sonucunda da illa kı kavga ve küs kalma süreci bi şekilde barışıyoruz ve öylece kalıyor unutuluyor.

ERKEKLER KENDİLERİNİ ÇOK İYİ TANIMAMIZI BEKLİYOLAR, MESELA ERKEK ARKADAŞIMLA BİZDE AŞIRI KAVGA EDERDİK VE BEN ÖZÜR DİLEMEK İÇİN BİLE ARASAM AÇMAZDI GÖRÜŞMEZDİ. EN SON BARIŞMAMIZDA BANA SORUNLARINI TARTIŞMA ÇIKARMADAN TATLI DİLLE SÖYLE GÖR NASIL OLUYORUM DEDİ. BEN DE ARKADAŞLARIYLA ÇIKMASINI MI İSTEMİYORUM, BİRAZ İŞVE NAZ SENİ ÖZLÜYORUM FALAN ANINDA ÇÖZÜM

Bzde öğret o işveyi cilveyii...nasl yapysn

böyle nazlı nazlı aşkımmm yakışıklımm bi tanemmm bişey söylüycem ama kızma derim, zaten başta havasını aldığım için kızacak hali kalmaz sen akşamları geç saate kadar arkadaşlarınla geziyosun ben hem seni özlüyorum hem de benle ilgilenmedin diye kavga çıkarıyorum sonra da mutsuz oluyorum diyorum , tamam bebeğim böyle söylersen gitmem tabi diyo

ya da yanındayken bişey için izin isteyeceksem boynuna bi öpücük , sonra gelsin istekler

Anladım...bnde yapyrmda bazen işe yaramyo...dmekki uçuk kaçık olmycak seyler istyrm
deniycem ama bnu kzımadan bagrp cagrmadan sylemye calşcam..tabi snrlerme hakım olablrsem

Bizde öyleydik ama sadece kavga değil birbirimizin canını yakıyorduk kollarımız morarırdı birbirimizi sıkmaktan hatta nikah masasına bile küs oturduk ama çok seviyorduk birbirimizi evlendik 1 ay yine bu böyle gitti ama 1 ay sonra hepsi kendiliğinden yok oldu kavgaların ki ben asla bizim kavgasız kapabileceğimize inanamazdım

ALLAH AYRMASIN
NE KADAR OLDU EWLENELİ? SUAN NASLSNZ?

Vay vayy :)) denemekte yarar var canım bakalım bizde işe yarayacak mı :) Benim ki de der bazen sen istemesini bilmiyosun diye demek böyle şeyler imaa ediyodu :)))

Maşallah diyelim nazar değmesin aman Allah bozmasın ne kadar zamandır evlisiniz ? Bende bazen düşünüyorum şimdi kavga ediyoruz bide görüşemeyince daha büyüyo uzuyo falan ama evlenince tam tersi olacagını düşünüyorum kavga etmeyiz yada etsek bile küs durmayız gibime geliyo çünkü dayanamayız ozamn hep beraber olcamız için :)

aynı sorun bizde de var olmayan yok galba
istiyorumki şöyle bi ay kavgasız huzurlu geçirelim ama yok
aynı benimde ailemden dolayı dışarı çıkma sorunum var sanırım sık görüşünce daha kolay çözülüyo herşey
bide benimki kavgalarda hep beni suçlar kendi suçlu olsa bile işte bu beni çileden çıkartıyo susayım diye kendimi tutamıyorum o da susarsan kazanırsın diyo daha çok deliriyorum

ben cok gicigim bu konuda hep nedense suclu olan o olur..
kiyamam ona ben ama nasil o noktaya geliyor anlamiyorum..
kendimi nekadar tutmaya calissamda elinde sonunda patliyorum.. rahatliyorum
ondan sonra hic birsey olmamis gibi iliskimize devam edebiliyormusuz gibi geliyor bana
icimdekini söylemezsem samimi davranmak dahi icimden gelmiyor:26: yapmacik yapmacik askim canim diyorum ama anliyor tabii
erkeklerde cok umursamaz olabilir ama canim ya görsen hiiic birseyi sorun etmiyorlar, takmiyorlar sanki ama damarlarina basinca biz kizlardan beter oluyorlar

aynı sorun bizdede var kızlar o doktor 4 yıldır görüşüyorz ve nişanlım artık başka bir şehirde görev yapıyor yoğun öyle çok görüşemiyoruz bi kaç aydır etrafta bi ses duysam hemen ne oluyor diyorum hastane tabiki ses olacak kızmamam lazım ama o an dayanamıyorum kim o hemşireyle mi konuşuyosun bakma sakın neden öyle dedi diye adamı bunaltıyorum artık yapmayacağım diyoruma ama dayanamıyorum yavrum bişey demiyor ama ya bir gün kızarsa diyorum yani tartışmayı ben çıkarıp duruyorum ne yapacağım ben ya
m

demekki benimki de senin gibi düşünüyo canım patlayıp rahatlıyo ama ozmanda ben içime atıyorum sora gün geliyo bende dayanamıyorum karşılıklı patlaşıyoz vala
aynı bende senin gibi düşünüyorum içimdekini söylemek istiyorum ama ozaman da daha beter oluyo her şey
ben onunla oturup her şeyi konuşamıcaksam içimi dökemiceksem nasıl sevgili olcaz ozaman biz diyorum içimden direk acıtasyona bağlayıp kendimi gaza getiriyom
o umursamaz halleri beni öldürcek zaten bi tartışma olsun o gece ben uyuyamam düşünmekten ama beyefendi hiç bişey olmamış olmamış gibi bi güzel uyur vala

ALLAH AYRMASIN
NE KADAR OLDU EWLENELİ? SUAN NASLSNZ?

Amin Arkadaşım, şuan iyiyiz ama benimki çok sinirli yani hastalık derecesinde orta yolunu bulduk bende altta kalamıyorum normalde ama o çok sinirli olunca susuyorum sakinleşince bu sefer ben döküyorum sinirimi ufak bi tartışmayla bitiyo konu aman ya erkeklerin söylediklerini pek ciddiye almamak lazımmış onu anladım ne dediklerini bilmiyolar hatta kavgadan sonra hatırlamıyorlar bile

Aynen canm benim ki de sus der ama ben hiçbir zaman susmam daha çok üstüne giderim hırsımı almaya çalışırım tabi ozamn da kavga büyüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…