Sevgilisiyle sürekli kavga edenler.....

Kıskanmak normal canım eminim bende aynı durumda olsam bende yaparım çünkü onu kimseyle paylaşmak istemiyorum arkadaşlarından bile kıskanırım yeri gelir. Bu kıskançlıkta biraz hastalık derecesinde oluyo işte :)

Kızlarr çok mutluyum dün akşama kadar beraberdik sevgilimle sonra beraber iftar yaptık herşey çok güzeldi şuan aramız çok iyi :))

Bizde sürekli kavga ediyoruz ya..:/ Hatta yeni kısa süreli bir ayrılık yaşadık bu kavgalar bizi bunalttığı için.. ( ilişkimizin dışındaki sorunlar da tuz biber oluyor tabi)

Ama çok da seviyoruz, uzak kalınca konuşmayınca kavga kırgınlık falan unutuluyor.Yerini özlem alıyor. Konuşmaya başlayınca özlem ağır basıyor sorunların üstüne sünger çekiliyor.. Ama böyle olsun istemiyorum.. Şöyle güzel güzel anlaşalım, o söylesin ben dinleyeyim ben söyleyeyim o dinlesin orta yol bulalım, saçma sapan küçücük şeyler yüzünden üzülmeyelim.. Yok.. Beyefendi de bir inat illa onun dediğim olacak.. ( bazı konularda ) Ben erkeğim beni dinleyeceksin tribine girince de ben dayanamıyorum başlıyorum vır vır vır büyüyor da büyüyor.. :/

Bir de ben ne kadar istersem isteyeyim ona ters gelen bir durumu kesinlikle dinlemiyor.(örneğin arkadaşlarla dışarı çıkmak istiyorum fakat o grubun içinde hoşlanmadığı biri var ) Diyorum ama ben istiyorum bak mutlu olacağım o sevmediğim şahıs dışındakileri özledim,zaten evde kapandım kaldım değişiklik olucak falan.. Yok... sonra ben başlıyorum sen benim mutlu olmamı istemiyorsun falan derken ver elini kavga gürültü.

Yola getirmem lazım artıkkkkk olmayacak böyle çünkü, ama nasıllll :)

Aynı sorunlar işte demekki herkez de var canım benim çevremde birine kafayı taksın tamam bida ağzından kurtulamazsın onlarla takılmamı istemez zor zar gonderse bile zırt pırt sorar napıyon nerdesin onunla gezme oraya gitme buraya gitme konuşmasına takar kıyafetıne takar. Daha var da var yani hangi birini söyliyeyim. Ama değişceni hiç sanmıyorum böyle geldi böyle gider malesef.

Aynı yaa :) Bence de değişmez bunlar hepsi aynı herkeste aynı dertler baksana :) Ama yola getirmenin bir yolu olmalıııııııııııııııııııııı

oh ne iyiymiş öyle ya.. Nazar değmesin
Ben her planda bir kriz yaşar mıyız acaba korkusu yaşıyorum valla...:18: (okul ortamımda kıl olduğu insan çok da benimkinin :) )

o bizde de cok oluyor..
ama ben bu konuda onu rahat birakirsam
o da beni anlayi$la kar$ilior
birde $öyle bir$ey var.. benim ho$lanmadigim insanlarla takilmasini istemezdim, bu yüzden erkeklerinde yeri geldimi bu konuda tepki göstermesi dogal bence..

Evet biz de rutin olarak sadece tek bir konu yüzünden 4.aydan sonra her ay düzenli kavga ettik.13 ay fln oldu.Hepsini de ben çıkardımgüvensizlik yüzünden ama artık dayanamadı ve sanırım gitti ya da bana ders vermeye çalışıyor.

kolaymı gıı ayrlmak artizlik yapydr..
Kndi çekp gttyse arama bswer arar kalkmasn bi tarafı...
Döner o

Ben de istemem hoşlanmadığım insanlarla takılmasını ama bazen boğulacak gibi oluyorummm :) şuan eşit şartlarda değiliz rahatım evden işe işten eve gidip geliyor. Eylülde okula başlayacak Allah izin verirse o zaman bende başlarım büyük ihtimalle oraya gitme şunu yapma triplerine girmeye

her 2günde bir kavga ve soguma ve uzaklasmaa tabiki kacinilmaz son --> ayrilik

hic ama hiiic pisman diilm henüz yeni bitmesine ragmen keskee daha önce bitseymis diyorum oh be dünya varmis, huzur varmisss!!

her 2günde bir kavga ve soguma ve uzaklasmaa tabiki kacinilmaz son --> ayrilik

hic ama hiiic pisman diilm henüz yeni bitmesine ragmen keskee daha önce bitseymis diyorum oh be dünya varmis, huzur varmisss!!

Şuan sinirli olduğun için böyle konuşuyo olabilirsin eğer gerçekten seviyorsan yokluğuna alışamazsın burnunda tüter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…