aynı sorun bizdede var kızlar o doktor 4 yıldır görüşüyorz ve nişanlım artık başka bir şehirde görev yapıyor yoğun öyle çok görüşemiyoruz bi kaç aydır etrafta bi ses duysam hemen ne oluyor diyorum hastane tabiki ses olacak kızmamam lazım ama o an dayanamıyorum kim o hemşireyle mi konuşuyosun bakma sakın neden öyle dedi diye adamı bunaltıyorum artık yapmayacağım diyoruma ama dayanamıyorum yavrum bişey demiyor ama ya bir gün kızarsa diyorum yani tartışmayı ben çıkarıp duruyorum ne yapacağım ben ya
m
Aynı sorunlar işte demekki herkez de var canım benim çevremde birine kafayı taksın tamam bida ağzından kurtulamazsın onlarla takılmamı istemez zor zar gonderse bile zırt pırt sorar napıyon nerdesin onunla gezme oraya gitme buraya gitme konuşmasına takar kıyafetıne takar. Daha var da var yani hangi birini söyliyeyim. Ama değişceni hiç sanmıyorum böyle geldi böyle gider malesef.
bnm askitom hç karsmaz vallaa
askım arkadslarla suraya gtcez derim bilmem ne git askım der...
bnm askitom hç karsmaz vallaa
askım arkadslarla suraya gtcez derim bilmem ne git askım der...
oh ne iyiymiş öyle ya.. Nazar değmesin
Ben her planda bir kriz yaşar mıyız acaba korkusu yaşıyorum valla...:18: (okul ortamımda kıl olduğu insan çok da benimkinin :) )
evet biz de rutin olarak sadece tek bir konu yüzünden 4.aydan sonra her ay düzenli kavga ettik.13 ay fln oldu.hepsini de ben çıkardımgüvensizlik yüzünden ama artık dayanamadı ve sanırım gitti ya da bana ders vermeye çalışıyor.
kolaymı gıı ayrlmak artizlik yapydr..
Kndi çekp gttyse arama bswer arar kalkmasn bi tarafı...
Döner o
o bizde de cok oluyor..
ama ben bu konuda onu rahat birakirsamo da beni anlayi$la kar$ilior
birde $öyle bir$ey var.. benim ho$lanmadigim insanlarla takilmasini istemezdim, bu yüzden erkeklerinde yeri geldimi bu konuda tepki göstermesi dogal bence..
her 2günde bir kavga ve soguma ve uzaklasmaa tabiki kacinilmaz son --> ayrilik
hic ama hiiic pisman diilm henüz yeni bitmesine ragmen keskee daha önce bitseymis diyorumoh be dünya varmis, huzur varmisss!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?