sevgiliye para vermek?

Çok darda, sıkıntıda kaldığım zamanlar oldu ama erkek arkadaşımdan kız halimle beş kuruş istemedim.
Ben babamdan bile isteyemem.. Gider kredi çekerim, aç kalırım, eve yürüyerek giderim ama isteyemem utanırım

Erkek arkadaşının zor zamanlarında tabiki yanında olacaksın ama o biraz seni annesi babası yerine koymuş.. Kişilik meselesi kimisi bu konulara açık oluyor kimisi benim gibi kapalı.

Seni kullanıyor olsaydı hastayken başında beklemezdi gerçi bunu en iyi sen bilirsin. Ne kadarlık ilişkin vardı ? Bir de ne zamandır para yardımı yapıyorsun ?

baştan siz söylemişsiniz destek olacağınızı. ben düşüncenizi yanlış buldum. adam kullanıyor gibi görünmüyor zaten. böyle düşünüyorsanız bitirin.

Hem sen teklif etmişin hemde sorun eden sensin. Sorun etcegin seyi niye teklif ediyosun. Ustelik dışarda yememis. Sana harcamış bide elinde olsa da sana harciyormus. Bence haksizsin

Evlenmeden boyle para alisverislerinin yapilmasini dogru bulmuyorum. Sizin orneginizde oldugu gibi sayginin ve tahammulun azalmasina sebep oldugunu dusunuyorum. Kisilerin bir agirligi olmali, boyle cocuga harclik verir gibi paralar istenip verilmesi hos degil.

Geçmiş konularına baktım da sen bu mevzuyu baya kafaya takmışsın. Açtığın iki konudan biri bu para olayı. Bir konunda da sevgilinin senin cüzdanından kuyumcuda kredi kartını çekip aldığını yazmışsın sanırım. Bu kadar kafaya taktığına göre bence sizin bu ilişkiniz çok sürmez. Sende verdiin paralarla kalırsın. Bir konunda da erkek arkadaşından soğuduğunu söylemişsin bence yol yakınken ayrıl. Yoksa bu tarz konuları daha çok açıp üzülürsün

Eski konularına baktım 6 aylık sevgilisiniz ! Ortada para muhabbeti baya dönüyor. Bu adama saygın var mı ? Yıllardır tanıyor olsan hadi neyse ama 6 ay... Kartı cüzdanın da çekmesi , her başı sıkıştığında sana koşması vs.vs. yok hastaneden bana baktı aslında vicdan yapacak bir şey yok ortada normalde seven her erkek bakar bakmıyorsa evliliği bile insan düşünmez. Ailesi durumu kötüyse adam işe girsin milyonlarca çalışıp okuyan insan var. Annesi veya babası diilsin. Bir ilişkiye para girince o ilişki olmaktan çıkar. Bu adam gurursuz ve sorumsuz biri. Gururlu olan insan ölse borç istemez gider çalışır, sorumsuz çünkü nasıl olsa biri arkamı topluyor... Özetlersem bu adama tek kuruş verme sonra ilişkini değerlendir. 6. aylık sevgili neticede.

Böyle muhasebeci gibi kuruşu kuruşuna, ne nereye gitti diye sürekli hesap yapıp, adama da bunu hissettirecekseniz ne diye para veriyorsunuz ki? Yardımın bile bir yolu yordamı vardır. Senin sigara parana mı çalışacağım lafını umarım yüzüne söylemediniz? Çok onur kırıcı zira.

Bunu bir kenara bırakırsak, ben yerinizde olsaydım bu kadar kısa süredir tanıdığım sevgilimin bir işe girip çalışmasına engel olmazdım ve çok çok ihtiyacı olmadıkça para da vermezdim. İnsan ihtiyaç anında elbette yardımına koşacak eşinin, dostunun ama sizinki harçlık verme durumuna dönmüş. Bu ilişkiyi farklı bir hale getiriyor. Şuan siz para verdiğiniz için kendinizi üst konuma yerleştirmişsiniz, aranızdaki eşitlik bozulmuş, sevgilinize çocuk gibi davranıyorsunuz, sanırım farkında değilsiniz.

Bana da sizi kullanıyormuş gibi gelmedi ama sevgilinizin rahata alıştığı da bir gerçek.

Sizden milyarlar istese haklısinız ama verdiğiniz 600 liranın 400 lirasını size harcamış,10 gün başımda bekledi diyorsunuz,insan hastanede 10 gün kalınca hastabakıcıya bahşiş veriyor 100lira 50 lira arada sırada,biz 9 günde özelde olmamıza rağmen vermiştik bahşiş fazlaca ,iyi bakmışlardı ve sonuna kadar helal ettim verdiğim bahşişi zira hasta bakmak hiç kolay birşey değil emin olun. Kaldı ki sizin birlikte olduğunuz insan elindekini harcamış o dönem,kirasını ödeyememek pahasına.
Ama sürekli sizden para isteyen,parası olsa dahi yok diyen,otlanan bir tip olsaydı verdiğinizi unutun,başka vermeyin derdim. Sizin böyle bir durumunuz yokmuş,elinde varken yapıyormuş,dolayısıyla bence uzatmayın,cimrilikten değil,yokluktan olmuş bunlar.

Erkeklerin kendine güvenleri bu yüzden yerlerde
Bu yüzden "erkek gibi" olacağım diye hastalıklı psikopatlara dönüşüyorlar
Adı üzerinde ilişki, iki insanın hayatı paylaşması, birbirine bağlılık sözü vermesi
Adam 10 gün tuvalete bile götürmüş ya...
Yazık bence birçok kadının olaya böyle bakması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…