sevgiliye para vermek?

Ama sen teklif etmişsin dersini çalış ben para vercem diye. Şimdi sen bu durumdan rahatsız olmuşsun bahane arıyorsun sigarayı da bahane etmişsin. Bence seni asıl sinirlendiren kız olarak bi erkeğe baktığını düşünmek. Keşke iyice düşünmeden böyle bişey yapmasaydin. Ayrıca paranida yememis sana harcamış

Egonumu tatmın edıysun anlamadım dgerusu hem adama ıaten cık demıssın hemde 200 lıra verdın dıye etmedıgını bırakmamıssın tuvalete kadar gturmus senı ayıp ayıp bence suraya yazdgndan utanmalısun

Allah kımseyı kemseye muhtac etmesın ya

Artık verme. Yanlış anlama ama devlet sana, elin adamına yediresin diye mi maaş veriyor? Ya da sen bunun için mi çalışıyorsun? Bi de sigara keyfi var beyefendinin. Sevgili bu daha, anlatabildim mi? Hastanede beklemesi falan güzel artık olmuş olan ama artık verme. Koskoca adam olmuş, bu ne arkadaş? Kimi erkekler var kadın parası yemeye bayılıyor. Yanlış anlama, belki çok düzgün bir adamdır ama bana ters böyle şeyler. Kendi fikrim doğrultusunda yorum yapıyorum. Bundan sonra verme. Rahatsız olmakta da haklısın. Sevgilisinden para almanın utancı içinde olması gerekirken sigarayı bile bırakmaya yanaşmıyor adam. Kullanıyor diyemem ama vermemelisin para falan. Bu arada telefondan yazdığım için (zorlanıyorum biraz) senli benli konuştum sorun olmaz umarım konu sahibi. Kusura bakma sert oldu ama kızıyorum ben böyle şeylere.

ilişkiler sırasında para problem olmamalı ama erkek arkadaşınız bu durumu fırsata çevirip sizden yüzsüz bir şekilde durmadan para istiyorsa bundan şüphe duymalısınız bence çünkü erkekler kolay kolay para isteyemez öyle bence ama bu duruma alışırsa sizden para yer durur

N nefertiti11

Evlilikle sevgililik aynı şey değil hatta çok farklı şeyler bence. Evlilikte para hesabı zaten olmaz çünkü hayatlar birleşiyor. Bir yuva kuruluyor, aile olunuyor. Aile başka, sevgililik başka. Sevgililik bundan çok daha ayrı bişey. Karı kocanın yasal olarak da birbirine karşı maddi hak ve sorumlulukları var. Sevgililikte öyle bişey yok. Her sevgiliye para verilecekse batar herkes.

bence kullanmıyodur herşeyi boşver 10 gün başında kalmış seni seviyodur biraz sıkıntıdan sonra rahata kavuşursunuz bence dert etme parayı kadınlar çok iyi tanırlar hayat arkadaşlarını

Ben olsam saygi duymazdim ne o ole cocuk gibi yanina gelicem 10 tl 20 tl yollasana ben yigene veriyorumda cocuk utaniyo almiyo yok diyo benim param var .anam yanina yuruyerek gelsin ,bicok kisi basinda beklemis diyo ,beklicek tabi yarinda o onun basinda bekler a.a para mevzulari ciks sevmedim bu cocugu ben

10 gün sana bakmış, başında beklemişe bağlamayın bence arkadaşlar, böyle bir günde yanında olmayacaksa neden adı "sevgili" o zaman? İnsan sevgilisine para karşılığında mı bakar? Bu ne alaka onu anlamadım. Sevgililer arasında para pul sorunu olmaz diyenler neden buraya gelip de adam sanki lütfetmiş gibi "10 gün başında beklemiş senin" muhabbeti yapıyor? Para muhabbeti olmaz diyenler neden olağanüstü bir durum için adamın 10 gün başında beklemiş olmasını öne sürüyor? Para konusu olmaz da sağlık konusu mu olur? "Sevgililerin birbirine para vermesi gerekir ama hastalık durumunda başında beklemesi gerekmez" gibi bir anlam çıkıyor bundan. Hastalık durumunda başında beklemeyecekse çeksin gitsin zaten o adam. Konu sahibi maddiyatla gelmiş, siz de buraya maneviyatla geliyorsunuz. Biri maddi konu, diğeri manevi. Ve maneviyatla alakalı olan hastane konusu para konusundan daha çok can sıkıcı oluyor siz öyle söyleyince. "Sen hastasın diye sana bakmak zorunda değil" diye düşünerek yazdıysanız bu kadın da koskocaman adama sürekli para yollamak zorunda değil diyorum ben de o zaman. Zaten konu sahibinin rahatsız olduğu şey çok daha farklı aslında. Adamın buna alışmış olduğunu düşünüyor, ayda yılda olan bişey değil bu. Ha o da adama çık işten sınava odaklan, paranı ben veririm diyerek hatayı baştan yapmış o zaten apayrı bi yanlış.

Konu sahibinin önceki konularından birinde bu sevgilisiyle alakalı yazdığı mesaj. Eski konu da yine bu konuya paralel olduğu için paylaşmak istedim. Lütfen neden şimdi bunu paylaştın demeyin, ben sadece kopyaladım ve yapıştırıyorum, adam kullanıyor mu kullanmıyor mu sorusunun cevabı konusunda fikir verir. Konu sahibi sevgilisi birazcık gelir elde etsin diye ona bir çeviri vermiş.

Artık erkeklerden daha fazla paracı olduğumuzu düşünmeye başladım. Tam tersi olsa neler hissederdin. Erkeği kızı yok bu işin eşitlik varsa. Biraz paracısın üzgünüm.

Ben onun yerinde olsaydım isteyeceksem vermekte sorun da gormem. Yani para isteyecek kadar yakın goruyorsam o da benden isteyebilir. Ben pozitif ayrımcılığa da karşıyım, işimize geldi mi kadın erkek eşit, işimize gelmedi mi erkek kadından para almaz vs.
İlişki dinamiginde kadın erkekten alabiliyorsa, erkekte kadından alabilir. Yan gelip yatma, çalışmama,baskasinin sırtına tamamen binme durumları müstesna tabi.

Bu zamanda başında bekleyeni zor bulursun. Cogunu sana harcamış. Ama asıl soru bunu minnet içinmi yoksa ssevdiği için mi yaptığı
Seviyorsan sevildiginede eminsen ben olsam böyle düşünmezdim . Bence pek sevmiyorsun gibi

ben bunu lüks olarak görmüyorum. seviyorsa zaten yapar bu doğal birşey. sevmiyorsa başında durmaz. böyle insanında zaten hayatında yeri olmasın.

he konu sahibi çalışma ben sana yardım ederim demiş. madem yapacaktı demeyecekti o vakit.

Para vermek zorunuza gidebilir onu anlarim da keske isi varken calisma ben destek olurum demeseydiniz.
Bir anlamda mecbursunuz vermeye,cunku bir seyler vaad etmissiniz, size guvenerek isten ayrilmis belli ki.
Sinava kadar idare edin ayrilacaksaniz ondan sonra ayrilin, su durumda yari yolda birakmak hos olmaz.

Maddi durumu su anda yetersiz, sigaraya da tahmin edilenden çok para gider. Hayat müşterek, sizi kullandigini dusunmuyorum sadece biraz rahat davranıyor, bu konuda konuşabilirsiniz.

Konu sahibi ortada yok konuyu acip gitti tey tey teyyyyy

Ben sigara kullanan biri olsam sevdigimden para istesem o da verse ve verirken de sigaraya verme bak ha! dese o parayi onun suratına carparim. 20 değil de 50 gönderdim diye nedir bu havalar ? Benim sevdigim benden 20 lira isteyecek ben ona 100 gönderirim.

bence sızı sevıyor gibi duruyor.sız demıssınız zaten işe girme sınava odaklan dıye.Suan guvenmekten baska çaren yok.

biz sevgiliyken hiç para hesabı yapmadık.
maaşımı alıp kuruşuna dokunmadan ona vermişliğim de oldu,
işsiz kalıp aylarca ondan harçlık aldığımda oldu.
biriyle birlikteysen onu kendine yol arkadaşı seçtiysen paranın lafı olmaz diye düşünüyorum.
benim olan hersey onundur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…