Sevgiliyle ayni evde

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku

Öncelikle aileler bu tip şeyleri anlıyor. Özellikle anneler. Kiminle ev tuttum diyeceksiniz? Çat kapı gelebilirler mi? Banyoda orda burda erkek ürünleri görünce bir şey demezler mi? Parfümdür deodaranttır. Tüm giysilerini odasında tutsanız da kirlide görecekleri bir boxer her şeyi ele verir. Bu durumda ne yaparsınız? Aileniz ne yapar? Olay çıkar mı? Bunları çok çok ince ayrıntısına kadar düşünün.

Genellikle ateşle barut aynı yerde bir şeyler yaşanmadan durmaz. Siz buna ne kadar hazırsınız? Olabilecekleri taşıyacak olgunlukta mısınız? Erkek arkadaşınız okulunu bitirdi mi? Yaşı sizden ne kadar büyük?

Anksiyete için terapi görüyor musunuz? İlaç kullanıyor musunuz?

Ailene yalan söyleme durumu hoş değil,yalanın ortaya çıkarsa sana bir daha asla güvenmeyeceklerdir.
Onun haricinde isteğin bence normal

gayet de güzel olur. ben karşı değilim.

Bence çıkma. Ben de erkek arkadaşımın yanına ders çalışmaya giderdim üniversite yıllarında. Yurtta çalışamıyorum ev ortamında rahat çalışırım diye gitmiştim. Ama bir erkekle bir kız yanyana olmuyor sen ne kadar olmaz desen de oluyor . ayrı yatak olacağını da sanmam

Sorunu anlamadım desem? Sevgilinle aynı evde kalacakmışsın ayrı yatak falan ee? Evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakmıyosan bi şey yapmazsın olur biter. Çok büyütülecek bir mesele değil.

Aileme soylemicem onlar beni kyk da olarak bilcekler zaten kyk ucretini hep ben yatryodum. Doktor ilac verdi ama daha kullanmya baslamadim yurtta sorunlarim olduu ondan sonra bu rahatsizligim basladi kendime sakin bi yer aryorum bugune kkadar sevgilim evde kaliyodu yanlis bi sey olmadi aramizda elimze cokta firsatgecti keyfimden istemyorum aksi halde baska gitcek yerim yok ozel yurttada tek olamcam ondan boyle bi karar aldim

ateşle barut yanyana durmaz.basına kotu ısler açılabılır

Anksiyeteniz olduğu için yurttan çıkmanızı önermiyorum. Tedavi görüyor musunuz? Eve çıktığınızda sosyal hayatınızı eski duruma oranla çok kısıtlayacaksınız ve erkek arkadaşınıza bağımlı hale gelebilirsiniz Bir tanıdığım eve çıktıktan sonra evden çıkamaz hale geldi sosyal fobi ve anksiyete yüzünden.
Hem kyk yurdundan çıktıktan sonra tekrar dönme ihtimaliniz kalmıyor benim bildiğim? Masrafları karşılayamayacak hale gelirseniz, erkek arkadaşınızla ayrılırsanız vs. problem yaşayabilirsiniz. Ayrıca ailenize yalan söylemeniz de üzerinizde daha büyük stres yaratacak.
Okulu bitirmenize zaten bir sene kalmış, kafanızı dağıtacak aktiviteler bulup spor veya kurs gibi, yurtta biraz daha dayanmanızı tavsiye ediyorum.

Kesinlikle hata yaparsın beni dinle burda hata olmaz diyenler neye göre diyor acaba şahsen ben kızımın aynı evde sevgilisiyle Üni okurken kalmasını istemezdim.aileler Bilmiyor üstelik gizli saklı gitmez hiç bi iş.
Dünyanın en iyi insanı bile olsa evlenmeden üstelik Üni okurken çıkma, kendi ayakların üzerinde dur kendi arkadaşınla çık yada ailen sana ev tutsun .ailenin haberi olmadan hiçbirşey yapma.burda hata olmaz çık diyenler kendi kızlarını sevgilileriyle aynı evde oturtsun ..sen kendini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…