Sevgiliyle ayni evde

Anladım ama atıyorum anneniz bir akşam aradı size ulaşamadı. Yurdu arama durumu olur mu? Bakın böyle şeyler oluyor. 1 haftalık geçici bir durumdan bahsetmiyorsunuz. 1 yıllık bir süre. Ortaya çıkabilir. Aileniz sadece kırılıp bir süre küsüp daha sonra barışabilecek insanlarsa ne ala. Bu risk alınabilir. Ama bazı aileler var çocuklarını okuldan almaya kadar götürürler bu durumu. Ben bunu soruyorum. Aileniz hangi tipte. Ona göre alın ya da almayın bu riski diyeceğim.

Özel yurtlarda tek kişilik odalar oluyo ama yani benim zamanım da vardı şimdi ne durum bilmiyorum

aileden gizli olduğu için içim asla rahat etmezdi yalan da söylediğim için devamlı bir huzursuzluk yaşardım ki kendimi de ailemi de o duruma sokmak istemem yakıştıramam.

Kızım olsa mümkün değil izin veremem elin adamına güvenemem ki ailen çocuğu tanımıyor yani nasıl bir insan olduğunu bilmiyorlar. Kimdir necidir vs. Sen güvenebilirsin ama seviyorsun onlar daha objektif bakarlardı. Velhasıl bence yurtta kal.

Erkek arkadaşınızla ilişkiniz ne boyutta? Ne kadar zamandır devam ediyor? Sevgiliyle eve çıkmak arkadaşınızla eve çıkmaktan daha tehlikeli bence, aranız kötüleşebilir ya da ayrılabilirsiniz sonuçta, o zaman ne yapacaksınız? Aileye yalan söylemek de yanlış ve tehlikeli, ortaya çıkabilir ve kötü bir şey yapmadığınız halde kötü duruma düşebilirsiniz. Bence kendinize ev arkadaşı iyice bir arayın bulabilirsiniz.

Anksiyete sosyal fobi değil mi ayni zamanda? Bencr yurttan cikmayin. Birincisi ailenize yalan soylemis oluyorsunuz. Bi gün pat diye bulundugunuz sehre geldiler sizi ziyaret etmek istediler napicaksiniz o durumda? Ailenizin size olan güveni bittiginde ne yaparsiniz? Utanç verici degil mi? Sakın yalanla hareket etmeyin. Ikincisi de ayrı yatak alicaz demissiniz de ayni cati altinda yalniz olucaksiniz. Ates barut misali. Ucuncusu de sevgilinizle ayrildiniz o zaman nereye gidiceksiniz? Kyk ya donme sansiniz da yok. 1 yil icin bu riskleri goze almayin bence.

Bence yanlış her açıdan yanlış. Ailen öğrenebilir o zaman başına daha çok iş açılabilir. Bu çok büyük bir yalan. Güvenlerini kırarsan o kıyamadığı okulundan olabilirsin ÇÜnku şehir dışında seni bir daha yalnız bırakmak istemeyebiljrler. Ayrıca hadi çıktın Eee ? Karı koca hayatı mi yasiyacaksiniz ? Ev işlerini kim yapacak atıyorum sevgilinin o kirli de ki boxerinı kim yıkayıp katlayacak yemeği kim yapacak?? Bi süre sonra göreceksin ki evlenmeden hizmetçi olmuşsun. Yatak olayinda da sevgilin sana şimdi güven vermek için ayrı yatariz diyor ama 1 ay sonra sende bunu isticeksin o yataklar birleşecek. Ateş barut nefis ne dersen de.

Ah be çocuğum yanlış kararlar veriyorsun,ailen çat kapı gelse hadi kaldığın yurdu görelim deseler ne olacak peki..
1 sene uzun bir zaman değilki,tek kişilik yurtlara bak sen en iyisi..
Büyük sözü dinle,ailen bunu öğrenirse ne cevap vereceksin peki..

Ailen bilmeyecekse ki yalancının mumu yatsıya kadar...
ben olsam çıkardım. Ayrı yatak odası vs. Ne gerek var ?
Zaten sevgilinle beraber uyumayacak mısın?

Erkek arkadasinla anlasamayip ayrilirsan ne olacak ?Yurda geri donebilecek misin yani yurtta yer olacak mı ? Iyi düşün derim aynı evi paylaşmak hiç de sandığın kadar kolay olmayacak.

Hiç mantıklı bi karar değil. Yapmayın. Tedavi olmayı deneyin rahatsizliginizla ilgili. Bu kadar genişliğe gerek yok. Bazıları için pek önemi olmasa da günah bunlar. İyi düşünün. Hevesle verilecek bi karar değil bu

Ailen bilmeyecekse ki yalancının mumu yatsıya kadar...
ben olsam çıkardım. Ayrı yatak odası vs. Ne gerek var ?
Zaten sevgilinle beraber uyumayacak mısın?

21 yaşındaki genç bir kıza ne güzel örnek veriyorsunuz öyle..
Ailesi duyarsa peki?
Sizce normal mi karşılarlar bunu..

Sevgiliyle aynı evde olabilir ama aileden habersiz asla

yanlıs yoldasın ailenin bilmedigi bisey yapıyosun yapmaa sonrada pisman olmak bisey degistirmezzzz

yani şu şartlarda nasıl yalan söyleyeceksiniz ailenize onu anlamadım,hergün ölüm ensemizde yaşıyoruz ne olacağımız belli değil evde allah korusun bişey olsa aileniz yurtta bilecek ailenin yerinize kendinizi koyun bakalım,o değilde hiçmi haber falan okumuyorsunuz ?

Ailenden gizli is yapma. Dusun yolda bayildin hastaneye goturduler anneni aradilar annen atladi geldi okudugun ile ne olacak?

Ayrica oyle ayri yatak almakla olmuyor o isler. Tutki sevgilinle yakinlastiniz okul bitti anlasamadiniz ayrildiniz bunun arkasinda durabilecek bir yapin var mi? Ailen boyle bir olayi duydugun da biz her kosulda kizimizin yanindayiz diyebilecekler mi?

Bu saydiklarim binde bir ihtimal degil yuksek ihtimaller.

Sonra pisman olup diktirmek icin doktor arayacaksan bastan bulasma bu islere.

Bak bu sitede bile pisman olup doktor arayisina giren bir cok insan var.

Ben de çikardim yüksek ihtimalle
Ünide sevgilisiyle ayni eve cikan birsuru arkadasim oldu
Hepsinin ortak ozelligi su an baskalariyla evli olmalari ama :)
Bu arada bence ayni eve cikmak sizin anksiyitenizi azdirir,çunku hala 'iki yatak alicaz' modunda olduğunuz icin icten ice bu durumu siz de kendinize yakistiramiyorsunuz. Vicdan durumlari -her telefonda aileye yalan söyleme zorunlulugu- aileniz duyacak korkusunun falan kaygi bozukluğunu arttiracağina eminim.
Benim tavsiyem: mhrs'ye girip devlet hastanesinden bi randevu al psikiyatre görün. Sahsen ben de anksiyite problemi yasiyordum ve ilac kullanmaya baslayinca doktora gitmeden gecen problemli yillarima bayagi üzüldüm
Tek care: psikiyatr

Ayrica arkadaslar demis dogru soylemis. İki yatak almayin boşa masraf yapmayin..

Bence kalınabilir ama ailen bilmeli

Arkadaşlarımız vardı kızlı erkekli evde kalıyorlardı

Bu arkadaşlar bir olay nedeni ile tutuklandılar aileleri memleketlerinden geldi ve şok

Hali ile çocuklarının evinde kalalım dediler ve evde iki kız üç erkek kaldıkları ortaya çıktı

Hatta bir ara tüm o aileler evde kaldı vs vs

Her şey insanlar için ailen bunlara uygun değilse girişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…