- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Aileme soylemicem onlar beni kyk da olarak bilcekler zaten kyk ucretini hep ben yatryodum. Doktor ilac verdi ama daha kullanmya baslamadim yurtta sorunlarim olduu ondan sonra bu rahatsizligim basladi kendime sakin bi yer aryorum bugune kkadar sevgilim evde kaliyodu yanlis bi sey olmadi aramizda elimze cokta firsatgecti keyfimden istemyorum aksi halde baska gitcek yerim yok ozel yurttada tek olamcam ondan boyle bi karar aldim
Özel yurtlarda tek kişilik odalar oluyo ama yani benim zamanım da vardı şimdi ne durum bilmiyorumAileme soylemicem onlar beni kyk da olarak bilcekler zaten kyk ucretini hep ben yatryodum. Doktor ilac verdi ama daha kullanmya baslamadim yurtta sorunlarim olduu ondan sonra bu rahatsizligim basladi kendime sakin bi yer aryorum bugune kkadar sevgilim evde kaliyodu yanlis bi sey olmadi aramizda elimze cokta firsatgecti keyfimden istemyorum aksi halde baska gitcek yerim yok ozel yurttada tek olamcam ondan boyle bi karar aldim
Erkek arkadaşınızla ilişkiniz ne boyutta? Ne kadar zamandır devam ediyor? Sevgiliyle eve çıkmak arkadaşınızla eve çıkmaktan daha tehlikeli bence, aranız kötüleşebilir ya da ayrılabilirsiniz sonuçta, o zaman ne yapacaksınız? Aileye yalan söylemek de yanlış ve tehlikeli, ortaya çıkabilir ve kötü bir şey yapmadığınız halde kötü duruma düşebilirsiniz. Bence kendinize ev arkadaşı iyice bir arayın bulabilirsiniz.Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku
Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku
Ailen bilmeyecekse ki yalancının mumu yatsıya kadar...
ben olsam çıkardım. Ayrı yatak odası vs. Ne gerek var ?
Zaten sevgilinle beraber uyumayacak mısın?
yanlıs yoldasın ailenin bilmedigi bisey yapıyosun yapmaa sonrada pisman olmak bisey degistirmezzzzIl disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?