Belli ki böyle bir ilişki yaşamışsın, üzücü ama gerçek. Her zaman kendini koruyanlara göre arka planda olacaksın... Ortada kadın erkeğe layık olmalı diye bir şey de yok, kadın da erkek de birbirine layık olmalı... Ek olarak kadınlarla erkeklerin yapıları bambaşkadır, eşit şartlarda değerlendirmek abesle iştigal olur.
Kesinlikle olmaz...Kndi yasadigim tecrubelerden yola ciksrak diyorum ki atesle bsrut uan yana durmaz...Ve birseyler yasadiktan sonra o saf ask bitiyor ve geriye sadece vicdan azabi kaliyir ki bunun acisi tarif edimemezIl disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku
Bazı şeyleri kabullenmekte, realist ve objektif yaklaşmakta fayda var. Sen kabullenemiyor olabilirsin ama gerçek bu malesef... Şu an verdiğin tepkiden, yazdığından bile bunun ne kadar doğru olduğu açıkça anlaşılıyor. Forumda açılan konulara baksana, biri başkasına aşık ama iyi diye başkasıyla evleniyor sonra aa olmadı böyle deyip eşinin üstüne gidiyor gelip buraya konu açıyor falan... Buna benzer bir sürü saçma sapan konular açılıyor, bir konu daha aklıma geldi bak... Evli çocuklu birine aşık olmuş, başkasıyla nişanlı mıydı evli miydi neydi unutamıyorum eski erkek arkadaşımı diyor erkek evlenmek istiyormuş bu yuva yıkmak istemiyorum diyor. İki sene boyunca evli adamla gezmiş ama, mantığa bak. Fake olduğu tartışılan bir konu vardı, üçken vücutlu kocası olan kızın kardeşi kocasına aşık oluyor.. Farkına varın artık bazı şeylerin, yaş ilerledikçe daha realist bakacaksınız olaylara, bu topraklar üzerinde yaşayan hemcinslerimin çoğu sorunlu insanlar. Ben erkeklerde buna benzer dengesizlik ve anlamsız davranışlar göremiyorum çünkü mantıklarıyla hareket ederler canının istediklerini yapmazlar. Bu konuyu açan kız, 95' li belli ki.. 22 yaşına gelmiş hala kendini tanıyamamış, aynı evde ayrı yataklarda kalacağız diyor, şaka gibi.. Yapmak istediğini kafasında doğru olduğunu kanıtlamaya çalıştığı kalıplara yerleştiriyor yani kendini kandırıyor. Yukarıda yazdığım gibi, eve çıkacak kavga edecek evden ayrılacak daha beter duruma düşecek. Bunu öngöremeyecek kadar perdeli zihni.. Velhasıl kelam, kadınlarla erkeklerin yapıları farklıdır bunu kabul etmekte fayda var. Bu sebeple kadın kadın gibi davranmalı... Okuyunca tüylerinin diken diken olduğu şeyi yaşın ilerleyince anlarsın.Hayir, böyle bir ilişki yasamadım. Kadinlarin haklarini korumak icin bir seyleri yasamam gerekmiyor, ne kadar sığ bir bakis acisi. Sizin bakis aciniza gore tecavuze ugrayan kadinlari ancak tecavuze ugrayan baska kadinlar savunabilir oyle mi? Buradan oyle gozukuyor. Komik.
Daha en basindan esit sartlarda degerlendirilemeyecegini kabul etmissiniz. Kadinlar duygusal, sefkatli, anac, merhametli, hassas, kirilgan degil mi?
Toplumun kadina bakis acisini ozetlediniz.
Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?