Bence öyle bişey yapma bir kız olarak sana yakışmazara düzgüce konuş onu değiştiğine ikna et açmazsa açıklayıcı bi msj at zaten senden vazgeçmemişse döner konuşmak ister buluşur halledersiniz ama vazgeçmişse yapacak biley yok sevgiyi yıprattıktan sonra geri dönüş kolay olmaz çünkü o zaman sende kendine başka uğraşlar bul unut daha hayatına kim bilir nasıl insanlar çıkar üzülme hatalarını düşün bi dahaki ilişkine yapma sevgiyle kal
Niye kiz olarak yakismasin ki, onun da benim icin cok cabaladigi oldu simdi de ben yapmak istiyorum. Zaten arkadasina ben elimden geleni yaptigima inaniyorum demis. Kaybedecek bir seyim yok gibi wn azindan istemezse ben de lanet olsun der onume bakarim bi da da umut etmem.
Bence eğer iki kişi arasında gerçek sevgi var olduğuna inanılıyorsa onun için sonuna kadar mücadele edilmeli. Ben destekliyorum. Dediğin gibi eğer bu da etkili olmaz ise en azından gerçekten bittiğini anlayscsk ve kendi yoluna devam edeceksin. En azından elimden geleni yaptım diyeceksin.
Eger gercekten seviyorsan yapmalisin cok guzel bir fikir ayrica hatalarin tekrarlanmayacaginida anlamali umarim barisirsiniz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bazen duygularimizi anlatamayiz yuzyuzeyken heyecandanmi yada onu kaybetmeyecegimizden mi ne aklimiza gelmiyor bence duygularini anlatan bir mektup yaz :) tuttugu takimin formasini al kargoyla isyerine gonder gitsin denenmis bir formul :))
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.
ben senin yerinde olsam asla böyle bi sey yapmam.
ama sen kafaya koymussun sanırım...
Siz daha sorununuzu çözememişsiniz ki.. Bence böyle bir organizasyona kalkışma. Geri tepebilir.
Arkadaslar gecmis konularimdaki sizlanmalarimi bilenler bilir, sevgilim tarafindan terk edildim fakat onu o raddeye %90 oraninda ben getirdim ne yazik ki. Her ne kadar ayrilmak icin yeteli sebep gorulmese de ben adamin dayanamamasina hak veriyorum. Devamli tartisiyordum, laf ediyordum ve bi gun sinirlendim bitsin dedim o da yok oyle bisey davranislarini duzelt dedi bundan iki gun Sonra aradi o gun de kimligimi kaybetmistim bana dedi davranislarini duzeltmeyeceksin galiba ben gene patladim benim derdim ne sen diyosun falan bi ton laf ettim o da en kisa zamanda goruselim bitsin dedi. Sonrasi benim iki uc gunluk yalvarmam ve sessizlik. 25 gun oldu.
Eger ayrilmasaydik bu haftaici tam 1 yilimiz dolacakti ben son defa sansimi denemek icin ona bisey yapmak istiyorum. Kendisi futbol hastasi bana da pankart falan yapmisti ben de arkadasindan yardim istedim pankart yapalim uye ve gorevli oldugu futbol takiminin derneginden arkadaslari gelsin bi etkinlik duzenleyelim o da habersizce gelsin o gelince pankart falan acilsin... tabii detaylar daha belli degil, taslak bu. Sizce herkesin onunde boyle bisey olunca etkilenir mi? Bir de ayni hatalarin yinelenmeyecegine inandirmaya calissam... O an istemese bile icine bi suphe, pismanlik dusmez mi sonucta hayatinda kac kisi ona bunu yapar ki?
bu konuda erkeklerin üstüne gitmek iyi olmaz ben sana diyim. mesela kek,börek,pasta tarzı bir şey göndersen daha mı iyi olur ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?