- 27 Mart 2014
- 1.154
- 589
- 248
Ben de kaybedecegim bir sey yok dusuncesiyle yapmak istedim, bu sekilde de uzuluyorum ama en azindan o zaman bir nokta koyarim.
Son olarak ; senin burcun ve onun burcu nedir?
Kesinlikle.Bende böyle bir şey yaşadım belki peşinden koşsam düzelirdi ama yorulduğum için uzatmadım.Ama sizde bunu görmüyorum,varsın egosu şişsin amaan siz umursamadığınız sürece bi anlamı yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yorumlari okumadim ama bence iyi fikir..zaten oldu oldu olmadi yoluna bakarsin..ben sevgide gurur yada kadin erkek ayrimina karsiyim..biseyler yasaniyorsa iki tarafli yasanir ve kadinda erkege supriz vs..yapabilir..tabi hakedeninebence yap arkadasim olmazsada bittigini anlarsin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Helal olsun iki kelimeyle şu zamanda " ben bayanım erkek benim peşimden koşsun" düşüncesi olmayan birileri yaşıyormuş, kesinlikle yapmalısınız böyle birşeyi içinizde kalmasındansa olan olsun, inşallah barışırsınız :)
Fikir mi?ehehehehhehe.süper...
Sana daha önceden de şans vermiş her insan doğal olmak ister senin doğal halin budur belki. Sen kendine gerçekten inanıyorsan o zaten inanır ya da seni böylece kabul etmesini iste barışırsınız inşallah
Eheh ya niye her zaman erkegin kosmasini bekleyelim ki onlarin da duygulari var, kirilabilirler, deger gormediklerini dusunup vazgecebilirler, caba gormek isteyebilirler.. insallah barisiriz ya insallah :) cok tesekkur ederim.
Tabi öyle bende hep aynı düşüncede oldum geri tepmedi benim koşmam peşinden aksine değer verdiğimi görünce o dahada bağlandı, gelişmeleride rica edicem senden merak ederim
Başarılı bir operasyon olmuş! Senin burnunu sürtmek için yapmış ve bu kadar süre iyi dayanmış. Maalesef insanlar kolay kolay değişemez.Eheh ya niye her zaman erkegin kosmasini bekleyelim ki onlarin da duygulari var, kirilabilirler, deger gormediklerini dusunup vazgecebilirler, caba gormek isteyebilirler.. insallah barisiriz ya insallah :) cok tesekkur ederim.
Başarılı bir operasyon olmuş! Senin burnunu sürtmek için yapmış ve bu kadar süre iyi dayanmış. Maalesef insanlar kolay kolay değişemez.
Sana yapma diyenler, ilk adımı sen atma diyorlar. İlk adım bu sefer senden gelirse, hem her fırsatta sen bana dönmüştün der hem de bir sonraki ayrığınızda senden ilk adımı bekler. Erkekler maalesef ki kendi on defa gelir barışmaya,; hatırlamaz, sen bir kez ilk adımı atarsın, eee sen istedin, sen tekrar barıştın der.
Yoksa tabi insan özür de diler, kıymette verir, değişmeye de çaba gösterir. Amma ve lakiin kişi karşısındakini olduğu gibi kabül etmelidir.
Sonuç olarak, ilk adımı sen atma.İlk adım ondan gelirse kendi operasyonu hayata geçirebilirsin..
Arkadaşlar konu açarken fikir alınmak için açılıyo, tabii ki karşıt görüş gelecek. Bu niye bizi kötü vs. yapsın. Herkes kendi yaşanmışlıklarını baz alıp yorum yapıyo.
Ben de yapma diyenlerdenim. Cabala içinde kalmasın ama bunu yapma en azından başka bi'şey bul.
Zamanında 1 küsür yıllık ilişkim vardı ikimizinde en uzun ilişkisiydi. Bi'gün pat diye bitti sizinki gibi de değil yani.
Ben dedim kesin barışırız vs. günler geçti ben senin gibi duygusaldan etkilerim diye çırpındım adam oralı bile olmadı.
Genelde ilişki böyle ittirmeyle yürüyünce illaki bitiyo, hayır gelmiyo.
Bi'de insanlar ayrılınca boyut değiştiriyolar belki sana o kalabalıkta arkadaşlarının içinde böyle bi'şey yaptın diye kızacak.
Bu arada ben de akrep burcuyum ama yapmak istediğini yapmam. Genelde ters tepiyo bu tür şeyler.
Ozel bir gunde yapmak istedigim icin bu kadar erken adim atmak istedim yoksa sessizligimi koruyordum. Ama hata bendeyken adimi ondan beklemem cok ironik, bir de ikide bir tartisan birini oyle kabul edip ne yapsinbu isi gerceklestirmeden once agzini yoklatmam lazim aslinda ama cok ketum kimse bir sey anlatmiyor ben de ogrenemiyorum.
Off o ihtimali de dusundum olayi herkesin onune tasidim diye sinirlenebilir ama deli gibi barismak istiyorum bu yuzden de deli cesaretiyle hareket ediyor olabilirim :) farkli ne yapabilirim ki?
Merak etme sana ondan bilgi getiren senden ona bilgi götürmüştür de. Hatta yapacağın süprizden bile haberi olmuş olabilir.
Valla onu şuan bilemedim ama bu cidden ters tepme oranı çok yüksek.
Mesela ben kızardım. Çünkü düşün tepkilisin, konuşamadığın, çözemediğin, kafanı hala kurcalayan şeyler var. Birden arkadaşların içinde "ceee" diye sürpriz. O anda belki sana sarılmayacak bile bu da senin gururunu kırabilir.
Belki sarılmayıp hıı biz bi'konuşalım / zorlama daha vs. diyecek.
Kafası netleşmemişken o an adım atmak istemeyip soğuk duracak vs vs.
Biz kızlar hep duygusal bi'şey yapıcaz o an boynuma atlıycak diye düşünüp aşk filmi tadında romantik bi'son bekliyoruz ama çoğu zaman malesef böyle olmuyo.
Pat diye karşısına çıkıp konuşsan bile daha iyi
Ondan bans laf getiren yok ki ya hatta bu oneriyi arkadasi sundu, surprizi soylrmez sanmiyorum
Yok ya hic boynuma atlayacak diye hayal kurmadim aksine sasirir orada oturur konusuruz ben de acik acik simdi istemezsen bir daha karsina da cikmam derim yani. Oyle romantik film tadinda bir sey beklemiyorum yani.
Sen bilirsin adamı tanıyan sensin ama bu plan tutmaz bence. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?