geri döndüğünde aynı şeyleri yaparsan.bnce sen onu geri döndürmeden önce kendini değiştir.oldu ki geri döndü huylu huyundan vazgeçmiyo yı şeyler bir süre sonra olucak sonrası ne olcak ine sen çabalıcaksın. onun için kendni değiş düşüncelerini değiş.erkek olsam bu şekilde bnde dayanamaz gider bir dahada dönmezdim.
Bu yasanilan bana ders oldu davrnislarimda diretecegimi zannetmiyorum bu yaptigim ise yararsa daha dikkatli olurum zira davranislarim pek katlanilabilir degildi tabii o da sutten cikma ak kasik degildi :)
25 gunde degistin mi hayir. Hem bitsin deyip, hem nasil baslamak isteyebiliyorsun. Iliskiniz cocuk oyuncuguna donmus uzgunum + gozunde de bir degerin kalmamis. Biraz kendine don ve kendini degistir, zamani gelince baskasiyla ayni hatalari yapma.
25 gunde degistin mi hayir. Hem bitsin deyip, hem nasil baslamak isteyebiliyorsun. Iliskiniz cocuk oyuncuguna donmus uzgunum + gozunde de bir degerin kalmamis. Biraz kendine don ve kendini degistir, zamani gelince baskasiyla ayni hatalari yapma.
tamm kendini biliyorsan arık yapmıcam diyosun.onunla konuş ciddi bi şekilde barışmak için adım at.ama o kadar basit şeylerle elde edemezsin.çok istediği bişey olsa o zaman olabilir.
hata sendeyse elinden geleni yap. askina sahip cik. kadini erkegi yok bu isin. fikir cok guzel. hep destek tam destek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gozunde bir degerim kalmadigini nereden anladiniz ki zira erkek arkadasim arkadasina o benim icin cok degerli bugun bisey olsa hic dusunmeden giderim gibi bir cumle sarf etmis. Ben sadece yapagim seyden etkilenir mi, bir erkek ne dusunur manasinda sormustum iliskimin derinini bilemezsiniz bence.
kotu niyetli ve kiskanc insanlarin yorumlarina kulak asma. deneyimsizlik de bir cehalet cesididir. deneyimim var. biliyorum. bazen hatalar yapariz. bazen iliskilerimizde sacmalariz. bazen cocuk oluruz.
disinle tirnaginla erkegine sahip cikacaksin. o bugune dek sana cikmis. erkekler de kadinlar gibidir. fark yok. varsa da cok az. seni deniyor. ne kadar sahip cikacagini gormek istiyor. kimseye kulak asma. yapmadiklarindan degil yaptiklarindan pisman ol olacaksan.
Iliskin sana gore degerli olsaydi bitsin demezdin. 25 gun olmus, etkilenme asamasini gecmis bana gore. Erkekler kadin kaprisini cekmez. Onlar bitti deyince giderler. O yuzden o duruma getirmeyeceksin. Yapabilecegin en iyi sey sessiz kalmak ve bir umut gelir diye beklemek.
Dipsiz Not: Senin disinda kimseye cevap vermiyorum cunku gerek gormuyorum. Saygisizca derken saygisizca konusana cevap vermek tarzimda degil.
Tatlim onceortak arkadaslarinizin agzini ara. Sana neler hissediyor kizgin mi kirgin mi yoksa silmis mi? Ona gore yapacaklarini duzenlersin. Nacizane tavsiyemdir tatlim..
boyle birsey yaparsan ileride en ufak dirdirinda, hatanda ve hatta nazinda hani degisecektin beni kandirdin gibi tepkiler alabilirsin erkek arkadasinin totosunu gokyuzune degdirme bosyere, zaten sevse geri gelirdi. 2-3 gun yalvarmissin sonucta.
kotu niyetli ve kiskanc insanlarin yorumlarina kulak asma. deneyimsizlik de bir cehalet cesididir. deneyimim var. biliyorum. bazen hatalar yapariz. bazen iliskilerimizde sacmalariz. bazen cocuk oluruz.
disinle tirnaginla erkegine sahip cikacaksin. o bugune dek sana cikmis. erkekler de kadinlar gibidir. fark yok. varsa da cok az. seni deniyor. ne kadar sahip cikacagini gormek istiyor. kimseye kulak asma. yapmadiklarindan degil yaptiklarindan pisman ol olacaksan.
İnsanları böyle fişteklemeyin bence.
Erkekler kadınlar gibi komplike düşünen canlılar değiller
Bişeyi isterlerse yaparlar istemezlerse yapmazlar
Bizim gibi günlerce surat asıp karşısındakinin yalvarmaya gelmesini beklemezler yani.
Ayrıca da her insanın sabrının bi sonu yok mu?
Belki gerçekten illallah etmiştir istemiyodur
Eğer böyleyse gidip kendini küçültmesinin bi anlamı var mı kızın
Söyledikleriniz çok saçma ayrıca adam kocası değil nişanlısı değil yani
Erkeğine sahip çık bilmem ne
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bitsin dememin sebebi baska bir sey ama aksam bana bi konuda bagirdi sabah da benim sinirim gecmemisti bi anda parladim oyle sonra ustune gitmedim zaten. Yorumun icin tesekkur ederim tartismayin lutfen hepinizinki bir fikir...
Arkadaslar gecmis konularimdaki sizlanmalarimi bilenler bilir, sevgilim tarafindan terk edildim fakat onu o raddeye %90 oraninda ben getirdim ne yazik ki. Her ne kadar ayrilmak icin yeteli sebep gorulmese de ben adamin dayanamamasina hak veriyorum. Devamli tartisiyordum, laf ediyordum ve bi gun sinirlendim bitsin dedim o da yok oyle bisey davranislarini duzelt dedi bundan iki gun Sonra aradi o gun de kimligimi kaybetmistim bana dedi davranislarini duzeltmeyeceksin galiba ben gene patladim benim derdim ne sen diyosun falan bi ton laf ettim o da en kisa zamanda goruselim bitsin dedi. Sonrasi benim iki uc gunluk yalvarmam ve sessizlik. 25 gun oldu.
Eger ayrilmasaydik bu haftaici tam 1 yilimiz dolacakti ben son defa sansimi denemek icin ona bisey yapmak istiyorum. Kendisi futbol hastasi bana da pankart falan yapmisti ben de arkadasindan yardim istedim pankart yapalim uye ve gorevli oldugu futbol takiminin derneginden arkadaslari gelsin bi etkinlik duzenleyelim o da habersizce gelsin o gelince pankart falan acilsin... tabii detaylar daha belli degil, taslak bu. Sizce herkesin onunde boyle bisey olunca etkilenir mi? Bir de ayni hatalarin yinelenmeyecegine inandirmaya calissam... O an istemese bile icine bi suphe, pismanlik dusmez mi sonucta hayatinda kac kisi ona bunu yapar ki?
Denemekten bir zarar çıkmaz,üzülürsünüz ama en azından elimden geleni yaptım dersiniz.İçiniz rahat olmuş olur.
Tamamdir tesekkkur ederim tartisma olmasin lutfen, fikir alayim dedim bu gidisle konum kapanacak
Arkadaslar gecmis konularimdaki sizlanmalarimi bilenler bilir, sevgilim tarafindan terk edildim fakat onu o raddeye %90 oraninda ben getirdim ne yazik ki. Her ne kadar ayrilmak icin yeteli sebep gorulmese de ben adamin dayanamamasina hak veriyorum. Devamli tartisiyordum, laf ediyordum ve bi gun sinirlendim bitsin dedim o da yok oyle bisey davranislarini duzelt dedi bundan iki gun Sonra aradi o gun de kimligimi kaybetmistim bana dedi davranislarini duzeltmeyeceksin galiba ben gene patladim benim derdim ne sen diyosun falan bi ton laf ettim o da en kisa zamanda goruselim bitsin dedi. Sonrasi benim iki uc gunluk yalvarmam ve sessizlik. 25 gun oldu.
Eger ayrilmasaydik bu haftaici tam 1 yilimiz dolacakti ben son defa sansimi denemek icin ona bisey yapmak istiyorum. Kendisi futbol hastasi bana da pankart falan yapmisti ben de arkadasindan yardim istedim pankart yapalim uye ve gorevli oldugu futbol takiminin derneginden arkadaslari gelsin bi etkinlik duzenleyelim o da habersizce gelsin o gelince pankart falan acilsin... tabii detaylar daha belli degil, taslak bu. Sizce herkesin onunde boyle bisey olunca etkilenir mi? Bir de ayni hatalarin yinelenmeyecegine inandirmaya calissam... O an istemese bile icine bi suphe, pismanlik dusmez mi sonucta hayatinda kac kisi ona bunu yapar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?