Sevgiliyle barisabilmek icin son deneme :)

Bu yasanilan bana ders oldu davrnislarimda diretecegimi zannetmiyorum bu yaptigim ise yararsa daha dikkatli olurum zira davranislarim pek katlanilabilir degildi tabii o da sutten cikma ak kasik degildi :)

Bu yasanilan bana ders oldu davrnislarimda diretecegimi zannetmiyorum bu yaptigim ise yararsa daha dikkatli olurum zira davranislarim pek katlanilabilir degildi tabii o da sutten cikma ak kasik degildi :)

tamm kendini biliyorsan arık yapmıcam diyosun.onunla konuş ciddi bi şekilde barışmak için adım at.ama o kadar basit şeylerle elde edemezsin.çok istediği bişey olsa o zaman olabilir.

25 gunde degistin mi hayir. Hem bitsin deyip, hem nasil baslamak isteyebiliyorsun. Iliskiniz cocuk oyuncuguna donmus uzgunum + gozunde de bir degerin kalmamis. Biraz kendine don ve kendini degistir, zamani gelince baskasiyla ayni hatalari yapma.

insanlarin iliskileri hakkinda saygisiizca konusmayin. cocuk oyuncagi be demek? ne kadar taniyorsunuz bu insani? her askin bir yolu ve vadesi vardir.

konu sahibi... askina sahip cik. bunun zararini hic gormedim ben. sen de gormezsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

25 gunde degistin mi hayir. Hem bitsin deyip, hem nasil baslamak isteyebiliyorsun. Iliskiniz cocuk oyuncuguna donmus uzgunum + gozunde de bir degerin kalmamis. Biraz kendine don ve kendini degistir, zamani gelince baskasiyla ayni hatalari yapma.

Gozunde bir degerim kalmadigini nereden anladiniz ki zira erkek arkadasim arkadasina o benim icin cok degerli bugun bisey olsa hic dusunmeden giderim gibi bir cumle sarf etmis. Ben sadece yapagim seyden etkilenir mi, bir erkek ne dusunur manasinda sormustum iliskimin derinini bilemezsiniz bence.

tamm kendini biliyorsan arık yapmıcam diyosun.onunla konuş ciddi bi şekilde barışmak için adım at.ama o kadar basit şeylerle elde edemezsin.çok istediği bişey olsa o zaman olabilir.

Yapacagim sey basit mi herkesin onunde boyle bisey yapicam cekiniyorum bile

Iliskin sana gore degerli olsaydi bitsin demezdin. 25 gun olmus, etkilenme asamasini gecmis bana gore. Erkekler kadin kaprisini cekmez. Onlar bitti deyince giderler. O yuzden o duruma getirmeyeceksin. Yapabilecegin en iyi sey sessiz kalmak ve bir umut gelir diye beklemek.

Dipsiz Not: Senin disinda kimseye cevap vermiyorum cunku gerek gormuyorum. Saygisizca derken saygisizca konusana cevap vermek tarzimda degil.

Tatlim onceortak arkadaslarinizin agzini ara. Sana neler hissediyor kizgin mi kirgin mi yoksa silmis mi? Ona gore yapacaklarini duzenlersin. Nacizane tavsiyemdir tatlim..

boyle birsey yaparsan ileride en ufak dirdirinda, hatanda ve hatta nazinda hani degisecektin beni kandirdin gibi tepkiler alabilirsin erkek arkadasinin totosunu gokyuzune degdirme bosyere, zaten sevse geri gelirdi. 2-3 gun yalvarmissin sonucta.

kotu niyetli ve kiskanc insanlarin yorumlarina kulak asma. deneyimsizlik de bir cehalet cesididir. deneyimim var. biliyorum. bazen hatalar yapariz. bazen iliskilerimizde sacmalariz. bazen cocuk oluruz.

disinle tirnaginla erkegine sahip cikacaksin. o bugune dek sana cikmis. erkekler de kadinlar gibidir. fark yok. varsa da cok az. seni deniyor. ne kadar sahip cikacagini gormek istiyor. kimseye kulak asma. yapmadiklarindan degil yaptiklarindan pisman ol olacaksan.

Seninle barısmak istese 25 gün beklemezdi sessiz kalmazdı bence seni istemiyo artık yapma o yüzden

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsanları böyle fişteklemeyin bence.
Erkekler kadınlar gibi komplike düşünen canlılar değiller
Bişeyi isterlerse yaparlar istemezlerse yapmazlar
Bizim gibi günlerce surat asıp karşısındakinin yalvarmaya gelmesini beklemezler yani.
Ayrıca da her insanın sabrının bi sonu yok mu?
Belki gerçekten illallah etmiştir istemiyodur
Eğer böyleyse gidip kendini küçültmesinin bi anlamı var mı kızın
Söyledikleriniz çok saçma ayrıca adam kocası değil nişanlısı değil yani
Erkeğine sahip çık bilmem ne

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bitsin dememin sebebi baska bir sey ama aksam bana bi konuda bagirdi sabah da benim sinirim gecmemisti bi anda parladim oyle sonra ustune gitmedim zaten. Yorumun icin tesekkur ederim tartismayin lutfen hepinizinki bir fikir...

Tatlim onceortak arkadaslarinizin agzini ara. Sana neler hissediyor kizgin mi kirgin mi yoksa silmis mi? Ona gore yapacaklarini duzenlersin. Nacizane tavsiyemdir tatlim..

Konustum arkadasina ben elimden geleni yaptigima inaniyorum demis arkadasi da sevgin bitti mi peki di diretmis o da cevap vermekten kacinmis net cevap verememis.

boyle birsey yaparsan ileride en ufak dirdirinda, hatanda ve hatta nazinda hani degisecektin beni kandirdin gibi tepkiler alabilirsin erkek arkadasinin totosunu gokyuzune degdirme bosyere, zaten sevse geri gelirdi. 2-3 gun yalvarmissin sonucta.

O ihtimal var tabii ama sevse geri donerdi olayi degil bu, kimse problemli bir iliskiye katlanmak istemez bence. Benim hak verdigim noktalar var olaya o kar net duz yaklasamiyorum.

Ben de boyle seylerden gocunmam hani kadinim o benim pesimden kossun falan diye. O elinden geleni yaptigina inaniyor ben de barismasak bile oyle dusunmek istiyorum. Tartismayin lutfen yorum ve destek icin tesekkur ederim

Ayy birbirinize boyle yaklasmayin lutfen ya ben siz yap derseniz yapip yapma derseniz yapmicam di yebir sey yok ki. Herkes kendi yasantisina gore fikir veriyor eninde sonunda kendi dusundugumu yapicam. Her fikir olaya baska bir acidan bakmami sagliyor. Tesekkur ederim size de.

Pardon da bugun egonuzla birlikte mi kalktiniz. Size gore karsit goruste yazanlara, siz ne hakla kiskanc ve kotu niyetli dersiniz. Haddinizi bilin. Cok deneyimli iseniz buyrun sahne sizin. Yalniz sahnede sadece kendi yorumunuzu belirtin, oteki uyelere bulasmayin.

Bitsin dememin sebebi baska bir sey ama aksam bana bi konuda bagirdi sabah da benim sinirim gecmemisti bi anda parladim oyle sonra ustune gitmedim zaten. Yorumun icin tesekkur ederim tartismayin lutfen hepinizinki bir fikir...

Bir- Iliskiyi bitirmeyi dusunmuyorsan bitsin lafini diline pelesenk etmeyeceksin.

Iki - Sen zaten 2-3 gun yalvardim diyorsun, gelseydi geri gelirdi. Bundan sonra ugrasman sadece seni yaralar.

Benim dusuncem budur. Sen zaten kafandakini yapmakta serbestsin.

Son düzenleme:
Tamamdir tesekkkur ederim tartisma olmasin lutfen, fikir alayim dedim bu gidisle konum kapanacak

Denemekten bir zarar çıkmaz,üzülürsünüz ama en azından elimden geleni yaptım dersiniz.İçiniz rahat olmuş olur.

Denemekten bir zarar çıkmaz,üzülürsünüz ama en azından elimden geleni yaptım dersiniz.İçiniz rahat olmuş olur.

Ben de kaybedecegim bir sey yok dusuncesiyle yapmak istedim, bu sekilde de uzuluyorum ama en azindan o zaman bir nokta koyarim.

bence iyi fikir canım. olassa da olmas bi şansını dene bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…