Sevgiliyle barisabilmek icin son deneme :)

Düşünce olarak güzel aslında ama orada ters ya da istemediğin bir tepki alabilirsin. Ya da eski sevgilin bundan hoşlanmayabilir. Sonuçta ayrılmışsınız, karşı tarafın düşünceleri ne durumda bilemiyorsun. Bence bunu yapmak yerine konuşmak daha iyi sanki :44:

ya çok samimi olduğu bi arkadaşından laf almaya çalıştım bir şey söylemedi ama en azından onun da benim kadar mutsuz, karışık olduğunu söyledi :44:

ya çok samimi olduğu bi arkadaşından laf almaya çalıştım bir şey söylemedi ama en azından onun da benim kadar mutsuz, karışık olduğunu söyledi :44:

yani en azından başbaşa etkileyebileceğin bişeyler bulabilirsin, ters bir tepkide alsan bi sıkıntı olmaz.. Genede sen daha iyi bilirsin sonuçta az çok tanıyosun karşındaki kişiyi :44: birde mutluluklar dilerim

kızlar biri için kendinizi bu kadar paralamayın ya. Onun tabiriyle davranışlarınızı düzelttiniz mi ki barışmaya çalışıyorsunuz :/ iki üç gün sonra aynı meseleler çark eder yaptığınız bu kadar çaba da boşuna gider. maalesef

ay inşallah mutlu olurum da çok teşekkür ederim, bunu yapmayı çok istiyorum ters tepki verme olasılığı var ama etkilenme olasılığı daha yüksek zira kendisi toplum önünde gururunun okşanmasını çok seven biridir. belki fikri biraz erteleyebilirim ama.

Bence barışcaksınız benim hislerim kuvvetlidir :) inşallah barışırsınız hiçbişey aşkın sevginin önünde duramaz.Ayrıca olayı kadın erkek diye cinsiyetlendirmekte neyin nesi? Erkeğinki aşk fedakarlıksa kadınınki ne? Haksızsan tabiki adım atarsın nokta

Son düzenleyen: Moderatör:
pankart falan guzelmiş gibi geliyor da... eger hayatında yeni biri var ise veya istemedigin bir tepki ile karsılasırsan cok agırına gider muhtemelen. yani her ne dusunuyorsan bunu da goze al.

ayrıca barıssanız da sen çırpındıgın icin sonrasında sana fazla yuklenebilir, dolayısıyla istedigin özledigin ilişkiyi bulamayabilirsin.
o yuzden totosunu fazla kaldırmadan yap her ne yapacaksan.
zaten arayıp konusmak istesen ozur dilesen o bile gogsunu kabartmasına yetecek muhtemelen. daha da abartmaya luzum yok bence

amaaaa tum bunlar BENCE.
nitekim ben en kotuyu goze alsam dahi pankart acmazdım, küs olmadıgımız halde biri pankart acsa benim icin oyle birseyden de hoslanmazdım.
yani seni sen yapan seylerden biri de, boyle fazla coskulu olmaksa... deneye yanıla gor.
ama barıssanız da ayrı kalsanız da sonuc seni tatmin etmez diye dusunuyorum.

Ya çok yakın arkadaşı onun da karışık ve mutsuz hissettiğini söyledi başka da laf alamadım inşallah barışırız hislerin doğru çıkar.

hayatında biri falan yok o ihtimallar yaş. istemediğim bir tepkiyle karşılaşma ihtimalim yüksek ama böyle de üzülüyorum öyle de üzüleceğim ne değişecek ki :/ o pankart işlerini falan çok sevdiği için akında kalır eminim. hayırlısı olsun bakalım ne yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…