sevgim bitti

endiselimy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
10
16
38
Merhaba. Eşimle 2 yıl nişanlılık ve 1 yıla yakın evlilik sürecimizde çok ağır tartışmalar yaşadık. Eşimin memleketi gaziantep ben ankaralıyım. Nişanlıyken söylediği ağır sözleri unutamazken evlendikten sonra çok daha fazlasını yaşadım. Ilk evlendigimde ilişkiden korkuyordum ve doğal olarak hamilelikten de. 5 6 ay bekleyelim sonra çocuk düşünelim dediğimde o zaman s... gidersin bu evden dedi ve 20gün sonra girdiğimiz ilk ilişkiden hamile kaldım. Boş gebelikmiş düşükle sonuçlandı. 6 ay sonra tekrar şimdi hamileyim. Bu süreçte mesela biyere gideceğiz eşim çok tezcanlı ben yarım saatte hazırlanıyorsam hemen aileme bana hakaret etmeye başlıyor ben dayanamayıp karşılık verince büyük bir olaya dönüşüyor vuruyor hırpalıyor hakaretler ağlayinca rol yapma diyor. Ben onun ailesine veya kişiliğine çok nadir laf etmişimdir o da hakaret değil. Sürekli beni ikinci kadın almakla! tehdit etti nişanlılıktan beri. Bunu yapmayacak bile olsa aklından geçirmesi bile çok incitici... İkimiz de doktora yapıyoruz benim sülalemde şiddet veya çokeşlilik gibi şeyler sözkonusu dahi olamaz. Tabi onun ailesinde fiili olarak olmasa da psikolojik şiddet unsuru olarak bu laflar aynı şekilde çokça kullanılıyor.. Cinsel hayatımız da sadece onun istekleri lehine benim tatmin olmam için çaba bile göstermiyor kusura bakma felan deyip geçiştiriyor. İlişkiden tiksinmeye başladım zoraki sarılıyorum ve en kötüsü artık sevgim de kalmadı. Hiç mutlu değilim ama onun umrunda değil. Arkadaşlariyla ailesiyle telde kahkahalarla sohbet ediyor saatlerce. Ben içerde ağlıyorum. Arada bi kırdığı için çiçek alır kahvaltı hazırlar evi süpürür ve kendini dünyanın en mükemmel kocası addeder. Oysaki 24 saat evde şuan işi yok atanmak için sınavlara çalışıyor ve arada ev işlerine yardim etmesi kadar doğal birşey var mı? Birşey konuşmaya çalışınca acayip bir manipüle etme ve üste çıkma yeteneği var. Kendime de kızıyorum çok isteklerini dile getiremeyen hakkını damarına basılmadıkça arayamayan çok kırılgan bi yapım var. Eşimden çok soğudum napacağımı bilemiyorum..Tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen ama beni eşime karşı daha da dolduracak soğutacak yorumlar yapmazsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

ben yarım saatte hazırlanıyorsam hemen aileme bana hakaret etmeye başlıyor ben dayanamayıp karşılık verince büyük bir olaya dönüşüyor vuruyor hırpalıyor hakaretler ağlayinca rol yapma diyor.

Sürekli beni ikinci kadın almakla! tehdit etti nişanlılıktan beri.

Tabi onun ailesinde fiili olarak olmasa da psikolojik şiddet unsuru olarak bu laflar aynı şekilde çokça kullanılıyor..

Cinsel hayatımız da sadece onun istekleri lehine benim tatmin olmam için çaba bile göstermiyor

bi de doktora yapıyormuşsunuz? ne üzerine?

ksuur abakmayın ama nişanlılığınızda belliymiş. üstüne evlenip hamile kalmanız hata.

hakediyorsunuz demek ki. hiç düşündünüz mü acaba ben ne yaptım diye. tamam adam suçlu ama siz evlenmekten yana tercih etmişsiniz, siz de suçlusunuz.

Daha da sogutmayın demissinde bukadar anlattıgın seyin üstüne kimse merak etme canım eşin düzelir demez..
Cünkü böyle gelmis böyle gider en başından belliymiş..
Kaderim diyip sineye cekmek ,yada baska bi yolu secmek sana kalmıs..

Çocuk olmadıysa ayılın. Daha ilk günden sçç gidin diyen biriyle çocuk mu düşünüyorsun Allah korusun.. Öyle olan biri ev işlerine yardım etse nolur?

Tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen ama beni eşime karşı daha da dolduracak soğutacak yorumlar yapmazsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Mükemmel bir eşin var, çok kibar, çok anlayışlı, çok efendi, düzgün. Neden soğuyasın ki? Oldu mu?

Tamamen okumaya bile katlanamadim siz nasıl bu adama katlandıniz ?
Göz göre göre kabullenmişsiniz her şeyi..Ne diyeyim ki Allah kurtarsın

Nişanlılık döneminde ikinci kadın "almakla" tehdit eden biriyle neden evlendiniz?

Hadi evlendiniz diyelim, neden hamile kaldınız?

Bile bile lades...

Eğitim cehaleti alır.... Gerisini yazmayayim siz anlayın artik ama eğitimli bir insan olarak kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu? Ki eğitimli yada değil hiç bir kadın şiddetin hiç bir türlüsünü haketmez...

doğacak çocuğa yazık... karaktersiz bir baba, doktora yapan ama bunca yaşadıklarına rağmen "kocamdan soğutacak yorum yapmayın" diyen anne..
anlamadığım nokta gerçekten konu açarken ne düşündünüz? kır dizini otur mu diyelim ne diyelim yani?

bazen sırf insanları sinir etmek için konu açıldığını düşünüyorum

Ya sizle buyuyecek cocuga yazik degil mi ya kiyamam rezil bi aile hayati olacak umarim akliniz basiniza gelir sizin gibi bi annem olsa ve boyle pislik igrenc bi bi babam olsa nefret ederdim ikisinden de

cocuk büyüğünce der artık,

kemalim yapmaz ..

S... gidersin bu evden dedi ve siz hala o evde durdunuz yetmedi çocuk oldu allahın takdiri boş gebelik oldu ve siz yine hamile kaldınız bu adamdan ve bu arada vuruyor hirpaliyor sizi yetmiyor ikinci kadın almakla tehdit ediyor siz hala sevgim bitti diyorsunuz evliliği bitireceginize..

cocuk büyüğünce der artık,

kemalim yapmaz ..

valla yorumu yazarken kendi kendime diyordum kemalim yapmaz diye.. gerçekten öyle kadınlarımız var. ailesi sahip çıkmayanı okumamış olanları bir yere kadar anlayabiliyorum, ellerinde imkan yok ama okumuş bir insan nasıl böyle bir konu açabilir ya? bakın ben altı üstü muhasebeciyim Allah korusun zor da kalsam taşı sıkar ekmeğimi çıkartırım.. ne diyeyim valla sinirlendiğime değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…