sevgim bitti

Canim yanlis anlama ve de antepliler beni affetsin tabii herkes ayni degildir fakat bi cok tanidigim antepli ayni durumda ve birinin antepli oldugunu duyunca direk uzaklasasim geliyir bayan ya da erkek.ayrica kültür farkı vardir aranizda o aşikar.benimde bi akrabam antepliyle evli mesela dedigin gibi bütün sulaleyle saatlerce tlfnda konusur ayrica baya kurnaz ve gözü acik geliyolar bana

Niyetim boşanmak olsa buraya yazarak vakit harcamam kararım evliliğimi devam ettirmekten ve eşim nasıl tedavi olacaksa buna çabalamaktan yana çabalayıp ailesini toparlayan milyon tane kadın veya erkek var çünkü bir bebek var ortada ahkam kesmek çok çok kolay ben elimden geleni yaparım olmazsa mahkeme yolu her zaman herkese açık ben şuan o süreçte değilim. Boşanm da büyük bir travma mesele benim için para kazanmak değil çok iyi maaşla çalişabileceğim mesleğim var psikiyatra gidip dayak atmayi birakip melek gibi olan adamlar taniyorum. Çocuk eğitim kitaplarının evlilik kitaplarinin etkili olacağına tavsiye beklerken burda düşüncesizce yapılan katı yorumların sahiplerinin empatiden uzak olduklarini düşünüyorum zorda kalsa parasini taştan çikarirmiş çocuğa yazikmiş asıl ben bu aileyi kurtarmaya çalişmadan kolay yoldan boşanayim oh bekarlik sultanlik mis ailem de arkamda zaten oh parami da kazanir yerim nafakami alirim diye düşünürsem çocuğuma yazik olur yapıcı olamyan hicbir yoruma katilmiyorum

Ya birsey dicem..Adam antepli sen ankaralı.
Ne isin var?
Ciddi anlamda soruyorum yani şu yazdıklarını soylemesen de kültür çatışması illa ki olacaktı hani.
Ailesi kalabalık mi? Bak canim adana gaziantep hatay osmaniye maraş bu yörenin erkekleri aileci olur bazilari ise gelenekçi
Adam doktora yapiyor ama okumakla adam olunmuyor biliyorsundur
Ustelik sen de
Cocuk niye peki bu kadar tatavaya?
Evliligim belki duzelir diye mi yoksa ailesi sana cocuk cocuk diye bidi bidi mi yapti?
Ya gerçekten zihnim bazi seyleri almiyor ve üzülüyorum
Adam seni dovuyir hirpaliyor yol vermis kapıyı göstermiş neden gitmedin?
Aile de oldukca tuhafmış dizilerde vardi bu kuma getirmeler falan. Ha benim bizzat gozunle gördüğüm kumalarda var. Mardinliydi
Onun ailesinin birazcik karanlik defterlerini karıştırsak kim bilir neler çıkar sen daha iyi bilirsin bu sözleri söylediklerine göre. Aile de 5 para etmezmis. Psikolojik siddet mi oldu simdi ahlaksizligin ve lafını bilmezligin terbiyesizligin ismi?
Eşin adam değilmiş üzgünüm.
Seninde icini rahatlatacak cümle yok burda
Nasil bir destek verelim sen söyle
Giyin kusan esini alttan al ona guzel sofralar hazirla cilveler yap falan mi dememiz lazim?
2 sene nisanli kaldın hicmi anlamadin

Bu dedigini evlendikten sonra çok kişiden duydum MALESEF..

Eşin zaten elinden geleni yapmış hala dolmadıysan bizim bunu buradan yapmamız imkansız gibi

Doktora yapıyorsunuz kısmını es geçiyorum inanmadım, inanmak istemiyorum.

Kumayı da boşver aman ne olacak getirse sanki erkek değil mi elinin kiri. Bir şey deme sakın sonra bir o vurur bir de yer vurur. Sessiz sessiz git huyuna hem çalışmıyormuş da masraflarını falan eksik etme aman. Huyuna suyuna git, bir yüzüne vurursa diğerini çevir.

Kocamdir dover de sever de ustume kumada getirir. Diyerek kırın dizinizi oturun.o zaman Esiniz kendinden sogutmak icin yapacağını yapmış zaten
Biz burda sogutsak ne olur...

nasıl bir tavsiye verebiliriz ben anlamıyorum

burada kocasını işve,cilve,kırmızı gecelik,mum dörtlüsü ile yola getireceğini düşünen aşırı zeki bir kadın grubu var biz çıkalım onlar gelsin yazsın konuya daha yararlı olacak

Hani o terapiye gidip melek olan erkeklere sorsaniz nasıl yaptılar diye?

o zaman dayakçı kocanı yolla bize kulağını çekelim.

mantığa bak. dayağı yeyip yeyip soluğu burada aluyorsunuz sonra biz yapıcı değiliz diye suçlanıyoruz. bizim burda dediğimiz laflar kocanın dayağından daha az koyuyor belli ki.

hayır bunu diyen de güya iyi ailede yetişmiş, eğitimli bi kadın. o diplomayı yırtın atın bence.

ş

Yani genelleme yapmak istemiyorum ama gaziantep ‘e yakın bir yerde oturuyordum ailem orada yaşıyor gerçekten o yörenin erkekleri hep böyle en yakın arkadaşımın ilişkisi aynı sizinki gibiydi aldatmalr küfürler hatta dayaklar hava uçuşuyordu çok şükür arkadaşım ayrıldı.Benim de gaziantepli bir sevgilim vardı sizin eşinizin aynısı küfürler küçğk dağları ben yarattım havaları çok şükğr bende kurtuldum.Yanlış anlamayın genelleme yapmıyorum sadece anılarım aklıma geldi.Ama nişanlıylem bu adam kendini zaten sana belli etmiş keşke devam etmeseydin.

Ay heosini okuyamadim bile... Daha nisanliyken baskasiyla evlenirim diyen sevismezsek s.. gidersin diyen adamdan neden hamile kaldiniz?

katıl diye yorumyapmıyoruz zaten.burada bin tane farklı kültürden gelen kadın var herkes kendine göre yorum yapıyor.kimi yıllarca ezilmiş hala eziliyor ve sizin yaşadığınız şu hayatı normal görüyor,kimi daha beterini yaşıyor o yüzden yaşadıklarınız hafif geliyor,kimi de bir kadının bunları yaşamaması gerektiğini bildiği için ona göre tepki veriyor

çocuğunuza yazık olma konusuna gelince evet anne ve babasını seçemiyor insan ne de olsa

Ne diyelim nisanliyken belliymis bile isteyen evlenmişsiniz.. şimdi de sogumak istemiyorum diyorsunuz . O zaman böyle devam edeceksiniz yapacak birşey yok

Cocuk icin surduruyorsaniz cocuk anne mutlu oldugunda mutludur. Bosanmada cocuklar daha kolay uyum sagliyor yeni surece, anneye gore. Cocuk icin yurumeyen bu evliligi surduruyorsaniz hata edersiniz, sanirim kendinizin buna cesareti yok. Ama ortada bir evlilik de yok. Evlilik bu degil cunku.

5-6 ay bekleyelim dediginde, sktir git bu evden diyen adam zaten seninle cocuk dogurtmak ve ev isleri icin evlenmistir. Ne demeye cocuk yapmaya calisiyorsun ki?
Kendi secimini yaaiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…