- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi endiselimy
-
Siz tüm bunlara rağmen dolmadıysanız, biz size laf anlatmak için bir yerlerimizi de yırtsak kâr etmez. Nato kafa, nato mermer.Tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen ama beni eşime karşı daha da dolduracak soğutacak yorumlar yapmazsanız sevinirim.
Kk nın bir kismina bu adamları kuponla dağıtıyorlar herhaldeMerhaba. Eşimle 2 yıl nişanlılık ve 1 yıla yakın evlilik sürecimizde çok ağır tartışmalar yaşadık. Eşimin memleketi gaziantep ben ankaralıyım. Nişanlıyken söylediği ağır sözleri unutamazken evlendikten sonra çok daha fazlasını yaşadım. Ilk evlendigimde ilişkiden korkuyordum ve doğal olarak hamilelikten de. 5 6 ay bekleyelim sonra çocuk düşünelim dediğimde o zaman s... gidersin bu evden dedi ve 20gün sonra girdiğimiz ilk ilişkiden hamile kaldım. Boş gebelikmiş düşükle sonuçlandı. 6 ay sonra tekrar şimdi hamileyim. Bu süreçte mesela biyere gideceğiz eşim çok tezcanlı ben yarım saatte hazırlanıyorsam hemen aileme bana hakaret etmeye başlıyor ben dayanamayıp karşılık verince büyük bir olaya dönüşüyor vuruyor hırpalıyor hakaretler ağlayinca rol yapma diyor. Ben onun ailesine veya kişiliğine çok nadir laf etmişimdir o da hakaret değil. Sürekli beni ikinci kadın almakla! tehdit etti nişanlılıktan beri. Bunu yapmayacak bile olsa aklından geçirmesi bile çok incitici... İkimiz de doktora yapıyoruz benim sülalemde şiddet veya çokeşlilik gibi şeyler sözkonusu dahi olamaz. Tabi onun ailesinde fiili olarak olmasa da psikolojik şiddet unsuru olarak bu laflar aynı şekilde çokça kullanılıyor.. Cinsel hayatımız da sadece onun istekleri lehine benim tatmin olmam için çaba bile göstermiyor kusura bakma felan deyip geçiştiriyor. İlişkiden tiksinmeye başladım zoraki sarılıyorum ve en kötüsü artık sevgim de kalmadı. Hiç mutlu değilim ama onun umrunda değil. Arkadaşlariyla ailesiyle telde kahkahalarla sohbet ediyor saatlerce. Ben içerde ağlıyorum. Arada bi kırdığı için çiçek alır kahvaltı hazırlar evi süpürür ve kendini dünyanın en mükemmel kocası addeder. Oysaki 24 saat evde şuan işi yok atanmak için sınavlara çalışıyor ve arada ev işlerine yardim etmesi kadar doğal birşey var mı? Birşey konuşmaya çalışınca acayip bir manipüle etme ve üste çıkma yeteneği var. Kendime de kızıyorum çok isteklerini dile getiremeyen hakkını damarına basılmadıkça arayamayan çok kırılgan bi yapım var. Eşimden çok soğudum napacağımı bilemiyorum..Tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen ama beni eşime karşı daha da dolduracak soğutacak yorumlar yapmazsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bacım bizler asosyal, tüm gün KK da takılan, cahil insanlarız.Niyetim boşanmak olsa buraya yazarak vakit harcamam kararım evliliğimi devam ettirmekten ve eşim nasıl tedavi olacaksa buna çabalamaktan yana çabalayıp ailesini toparlayan milyon tane kadın veya erkek var çünkü bir bebek var ortada ahkam kesmek çok çok kolay ben elimden geleni yaparım olmazsa mahkeme yolu her zaman herkese açık ben şuan o süreçte değilim. Boşanm da büyük bir travma mesele benim için para kazanmak değil çok iyi maaşla çalişabileceğim mesleğim var psikiyatra gidip dayak atmayi birakip melek gibi olan adamlar taniyorum. Çocuk eğitim kitaplarının evlilik kitaplarinin etkili olacağına tavsiye beklerken burda düşüncesizce yapılan katı yorumların sahiplerinin empatiden uzak olduklarini düşünüyorum zorda kalsa parasini taştan çikarirmiş çocuğa yazikmiş asıl ben bu aileyi kurtarmaya çalişmadan kolay yoldan boşanayim oh bekarlik sultanlik mis ailem de arkamda zaten oh parami da kazanir yerim nafakami alirim diye düşünürsem çocuğuma yazik olur yapıcı olamyan hicbir yoruma katilmiyorum
Başlık: Sevgim bitti.Niyetim boşanmak olsa buraya yazarak vakit harcamam kararım evliliğimi devam ettirmekten ve eşim nasıl tedavi olacaksa buna çabalamaktan yana çabalayıp ailesini toparlayan milyon tane kadın veya erkek var çünkü bir bebek var ortada ahkam kesmek çok çok kolay ben elimden geleni yaparım olmazsa mahkeme yolu her zaman herkese açık ben şuan o süreçte değilim. Boşanm da büyük bir travma mesele benim için para kazanmak değil çok iyi maaşla çalişabileceğim mesleğim var psikiyatra gidip dayak atmayi birakip melek gibi olan adamlar taniyorum. Çocuk eğitim kitaplarının evlilik kitaplarinin etkili olacağına tavsiye beklerken burda düşüncesizce yapılan katı yorumların sahiplerinin empatiden uzak olduklarini düşünüyorum zorda kalsa parasini taştan çikarirmiş çocuğa yazikmiş asıl ben bu aileyi kurtarmaya çalişmadan kolay yoldan boşanayim oh bekarlik sultanlik mis ailem de arkamda zaten oh parami da kazanir yerim nafakami alirim diye düşünürsem çocuğuma yazik olur yapıcı olamyan hicbir yoruma katilmiyorum
Yani doktora seviyesinde eğitiminiz var ama nasıl oluyor da nişanlılık döneminde görmüyorsunuz bunu? Hadi deseniz ki evlenince değişti gerçek yüzünü şaklamış benden, diye anlarım ama fragmanı böyle olan filmden ne bekliyorsunuz, yazık size ve karnınızdaki o masumaMerhaba. Eşimle 2 yıl nişanlılık ve 1 yıla yakın evlilik sürecimizde çok ağır tartışmalar yaşadık. Eşimin memleketi gaziantep ben ankaralıyım. Nişanlıyken söylediği ağır sözleri unutamazken evlendikten sonra çok daha fazlasını yaşadım. Ilk evlendigimde ilişkiden korkuyordum ve doğal olarak hamilelikten de. 5 6 ay bekleyelim sonra çocuk düşünelim dediğimde o zaman s... gidersin bu evden dedi ve 20gün sonra girdiğimiz ilk ilişkiden hamile kaldım. Boş gebelikmiş düşükle sonuçlandı. 6 ay sonra tekrar şimdi hamileyim. Bu süreçte mesela biyere gideceğiz eşim çok tezcanlı ben yarım saatte hazırlanıyorsam hemen aileme bana hakaret etmeye başlıyor ben dayanamayıp karşılık verince büyük bir olaya dönüşüyor vuruyor hırpalıyor hakaretler ağlayinca rol yapma diyor. Ben onun ailesine veya kişiliğine çok nadir laf etmişimdir o da hakaret değil. Sürekli beni ikinci kadın almakla! tehdit etti nişanlılıktan beri. Bunu yapmayacak bile olsa aklından geçirmesi bile çok incitici... İkimiz de doktora yapıyoruz benim sülalemde şiddet veya çokeşlilik gibi şeyler sözkonusu dahi olamaz. Tabi onun ailesinde fiili olarak olmasa da psikolojik şiddet unsuru olarak bu laflar aynı şekilde çokça kullanılıyor.. Cinsel hayatımız da sadece onun istekleri lehine benim tatmin olmam için çaba bile göstermiyor kusura bakma felan deyip geçiştiriyor. İlişkiden tiksinmeye başladım zoraki sarılıyorum ve en kötüsü artık sevgim de kalmadı. Hiç mutlu değilim ama onun umrunda değil. Arkadaşlariyla ailesiyle telde kahkahalarla sohbet ediyor saatlerce. Ben içerde ağlıyorum. Arada bi kırdığı için çiçek alır kahvaltı hazırlar evi süpürür ve kendini dünyanın en mükemmel kocası addeder. Oysaki 24 saat evde şuan işi yok atanmak için sınavlara çalışıyor ve arada ev işlerine yardim etmesi kadar doğal birşey var mı? Birşey konuşmaya çalışınca acayip bir manipüle etme ve üste çıkma yeteneği var. Kendime de kızıyorum çok isteklerini dile getiremeyen hakkını damarına basılmadıkça arayamayan çok kırılgan bi yapım var. Eşimden çok soğudum napacağımı bilemiyorum..Tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen ama beni eşime karşı daha da dolduracak soğutacak yorumlar yapmazsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bacım bizler asosyal, tüm gün KK da takılan, cahil insanlarız.
Kocamızın vurduğu yerde gül biter deriz, erkektir döver de sever de, sevişirken onun işi görülsün yeter bize, aşını ekmeğini eksik etmeyiz, sırtımızdan sopa, karnımızdan sıpa eksik olmaz, küfrederse seviyordur, ağzımıza ediyorsa aşıktır deriz.
Boşanmak diye bir kelime yok lügatımızda, kocamız olmadan yaşayamayız.
Çünkü okumadık bacım, diplomamız yok, hele doktora yapmak ne haddimize.
Sizi anlatmış gibi oldu yorumum ama asla ilgisi yok. Kocanızda bunların hiçbiri yok.
Mutluluklar.
Bacım bizler asosyal, tüm gün KK da takılan, cahil insanlarız.
Kocamızın vurduğu yerde gül biter deriz, erkektir döver de sever de, sevişirken onun işi görülsün yeter bize, aşını ekmeğini eksik etmeyiz, sırtımızdan sopa, karnımızdan sıpa eksik olmaz, küfrederse seviyordur, ağzımıza ediyorsa aşıktır deriz.
Boşanmak diye bir kelime yok lügatımızda, kocamız olmadan yaşayamayız.
Çünkü okumadık bacım, diplomamız yok, hele doktora yapmak ne haddimize.
Sizi anlatmış gibi oldu yorumum ama asla ilgisi yok. Kocanızda bunların hiçbiri yok.
Mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?