sevgim bitti

O zaman sen madem burdaki arkadaslarin tavsiyelerini pek kaale almayacaksın. Yani yıkıcı yorumlar olarak düşüneceksin
Sen kaynanayi ya da kayinbabayi ara bakalim neler diyecekler
Aran nasıl?

Göl kenarındaki bir kasabada herkes yaklaşan sel baskınını ve fırtınayı konuşuyormuş; köyün papazı "Allah bizi korur, korkmayın" diyormuş. Göl yükselmeye başlamış, kilise de gölün hemen kıyısındaymış. Yerliler kasabayı terk ederken kiliseye uğramışlar, papazı dua ederken bulmuşlar ve "Papaz efendi, gel araçlarımızda yer var, seni de götürelim." demişler. Papaz, "Allah bana yardım eder; ben ona inanırım, dua ederim" demiş. Kiliseyi yavaş yavaş su basınca tekneyle gelip "Papaz efendi gel, gidelim" diye ısrar etmişler. "Sizi imansızlar, ben Allah'a her gün dua ediyorum o beni kurtarır." Su iyice yükselmiş; papaz çatıya çıkmış, helikopterle gelmişler, merdiven sarkıtmışlar "Papaz efendi, gel." "Siz gidin; Allah bana yardım eder!"
Bizim papaz boğulmuş, öteki dünyanın girişinde kuyrukta yüksek sesle sitem etmiş: "Allahım o kadar inandık, ibadet ettik, şu yaptığına bak, beni kurtarmadın."
Yukarıdan gür bir ses cevap vermiş: "Papaz efendi önce haber yolladık, sonra araba, sonra kayık, en son helikopter yolladım, daha ne yapayım?"
Kıssadan hisse. Nişanlılıkta başlamış olmamış, ilk bebis dış gebelik olmuş işaret gibi olmamis, cinsellik iskence olmamis, siddet görmüş olmamis. Daha boşanmak niyetinde değilmiş oldu, öldürsün öyle boşanırsınız ne gerek var acele etme...
Allah vere de çoluk çocuğumuzun karşısına çıkmasalar “eğitimli insanlar” olarak!

Problemleriniz varken neden bir de çocuk yapıyorsunuz? Destek değil köstek bir eş karşınızda. Çalışmıyor bile. Ne diyelim.

Cinsellik çocuk doğuracak kadar,
Sıcaklık sevgi saygı tatlı dil Yok,
Ailene kufur,
Dayak hırpalama,
Ya kalbiniZ yok yada aşırı yüzsüz ve dünya bir insansiniz....
Biz siz huzur bulasıniz diye eşli yarattık buyuruyor Rabbimiz.
Eşini dovene lanet etmiş Rasulullah,
Siz istediğiniz kadar eşim duzelecek, değişecek diye beekleyin. b u o l m a y a c a k!!!! Ve ya hasta olursunuz ya da ölürsünüz öldürürsünüz, bakın başka seçenek yok
Maalesef

Tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen ama beni eşime karşı daha da dolduracak soğutacak yorumlar yapmazsanız sevinirim.
Siz tüm bunlara rağmen dolmadıysanız, biz size laf anlatmak için bir yerlerimizi de yırtsak kâr etmez. Nato kafa, nato mermer.
O bölgede Suriyeli kadınların ikinci eş olarak alınması çok yaygın. Eşinizin o barzoluğu oradan geliyor olabilir.

Kk nın bir kismina bu adamları kuponla dağıtıyorlar herhalde
Arkadaşım bir de doktora yapıyorum yazmışsın.
Gerçekten merak ettim ne uzerine?
Keske korunmak istedigin zaman s... gidersin dediğinde aynen öyle yapsaydın .
Üstüne bir de çocuk...
Doktora yapan da önünü göremezse ...
Beni doldurmayın derse...
Diyecek lafım yok. Otur başının üzerinde taşı kocanı. Ne yapsa haklı.

Bacım bizler asosyal, tüm gün KK da takılan, cahil insanlarız.

Kocamızın vurduğu yerde gül biter deriz, erkektir döver de sever de, sevişirken onun işi görülsün yeter bize, aşını ekmeğini eksik etmeyiz, sırtımızdan sopa, karnımızdan sıpa eksik olmaz, küfrederse seviyordur, ağzımıza ediyorsa aşıktır deriz.
Boşanmak diye bir kelime yok lügatımızda, kocamız olmadan yaşayamayız.

Çünkü okumadık bacım, diplomamız yok, hele doktora yapmak ne haddimize.

Sizi anlatmış gibi oldu yorumum ama asla ilgisi yok. Kocanızda bunların hiçbiri yok.

Mutluluklar.

Başlık: Sevgim bitti.

Ama boşanamam.

Enteresan kafalar.

Adam ikinci kadın alacağım diye tehdit ediyor sizi , siz soğutacak yorum yapmayın diyorsunuz. Anlıyorum, evlilik bitirmek kolay değil herkes bir yol bir çare arar kurtarmak için ama ikinci kadın alacağım diyen adam için ne denmeli ki ?Bunun dışında söylediği tonla şey daha var tabi. Konuşun, rest çekin, ağırlığınızı koyun , tek başınıza halledemiyorsanız ailenizden destek alın,onsuz yaşayabileceğinizi gösterin önce, düzelmiyorsa sabretmeyin böyle bir şeye.

Calismiyor nasil geciniyorsunuz merak ettim.evli yskinda cocugu olacak atanmayi bekliyor atanmak su devirde kolay bisey degil ayrica bu kadar sorumlulugu varken calismamasi garip geldi insan cocugunu dusunur.sogutacak yorum yapmayin demissiniz ama olay siddete kadar gitmis.

Yani doktora seviyesinde eğitiminiz var ama nasıl oluyor da nişanlılık döneminde görmüyorsunuz bunu? Hadi deseniz ki evlenince değişti gerçek yüzünü şaklamış benden, diye anlarım ama fragmanı böyle olan filmden ne bekliyorsunuz, yazık size ve karnınızdaki o masuma

Nasıl sesli güldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…