Sevgisini nerden anlıyorsunuz?

Bana olan bakislarindan,bakerken gözünün icinin gülmesinden...
Ilgisinden,gece isten ne kadar yorgun gelirse gelsin ben sabaha kadar konusalim desem tek bi söz etmeden sabaha kadar beni dinler benimle konusur. Bi kac saatlik uykuyla ise gider.

herşeyi beni sevdiğine işaret ediyor ama en çok ben hasta olduğumda ki ilgisinden anlarım.mesela kaç koca ayak bileği biraz ağrıyor diye karısının ayaklarını gece boyunca sıcak suda tutup masaj yapar sonrada üzerine basmasın diye lavaboya bile kucağında götürür kiŞeniz Şeniz Şeniz

bi problem yokken zor anlaşılır bence... ama bi sorun varsa ve senin yanında duruyorsa kendi aleyhine bile olsa o zman gerçekten seviyodur derim ve bu çok kere tetkrarlandıysa artık eminimdir...

dün Bana toka ve yıldız şeklinde küpe almış. Böyle Beni düşünüp ufak tefek şeyler alması çook hoşuma gidiyor ve sevildiğimi hissediyorum. Bi de canım şunu istiyor dediğimde hemen koşar almaya gider kaç olursa olsun saat. canım Benim ya çok ince düşüncelidir.

Ufacık birşeye kızsam iş yerime çiçek gönderir
Gönlümü almaya çalışır
Aptalca şeylerden kavga çıkartırım
Sen Ne tatlısın bitanesin der durur
Bana suprizler yapar
Hayatındaki önceliği hep benimdir .. Bilirimde ..
Beni şımartır , hastalandığımda ilgilenir
Arar sorar , yemek yiyip yemediğimle ilgilenir
Hep gülmemi ister , Gülmem , mutlu olmam içinde herşeyi yapar
Her planında biz varızdır.. Bizimle ilgili gerçekleştireceği hayalleri vardır..
Bakışı , tavırları , sözlerinden beni sevdiğini anlarım , hissederim..:asigim:

Aynen bnde öyle düşünüyorum bana bakarken gözleri parlıyosa ışıldıyosa tamamdır bnce gözler yalan söylemez diye boşa dememişlerdir :) çok arkadaşım söyledi bana sana bakarken gözlerinin içi gülüyo gözleri parlıyo çok güzel bakıyo falan diye :) inşallah hiç bozulmaz mutluluğumuzzz :asigim:

Bence his meselesi.Bayanlar hissederleraklinialirimsmile
Bende sevgilimin seni seviyorum demesinden sonra derin bakışlarından elimi tutuşundan sarılmasından anlayabiliyorum

param olunca seni ıngiltereye gönderecem aşkım, çok istiyorum dediğinde Bi kez daha anladım Beni ne çok sevdiğini. Ha Bi de aşk ve ceza dizisinde nurgül yeşilçay "hangi kaynana gelinini sever ki" dediğinde aniden sinirlenip " ne alaka Benim annem seni çok seviyor ha aşkım " deyip sonra odada annemin ve aBlamın varlığının farkına varıp utandiğini görünce anladım canımsın =)))

:)) erkek arkdasıma dün gece uyumadan once msj attım benı sbah uyandır dedım o da kıyamam sabah uyanınca hemen aradı benı uyandırmk için bilmiyorum çok hosuma gıttı ben burdan anladıma.s.

ben halinden tavrından anlarım..
bence en çok belli eden tavrı siz sinirli ve kaprisliyken çekebiliyorsa aşıktır seviyordur..
mutlu mutsuz halin çekilmesi kolaydır..
şahsen benimki çekemedi gitti ne diyeyim sevmiyormuş:)

o kadar şeyden anlıyorumm ki..:asigim: farklı şehirlerdeyiz kavga ettiğimizde beni üzdüğünde haklı veya haksız ikimizde bi süre konuşmayız ve dayanamaz diğer gün hemen mesaj çeker merak eder sırnaşık şey . yanıma gelmek için elinden gelen herşeyi bütün olanakları kullanır gelemezse çok üzülür.:2: hayallerinde hep biz varızdır hep destek olur bana çok güvenir ailesiyle tanıştırcağı günü sabırsızlıkla bekliyor.boshayallersmile Allah sevenleri ayırmasın 4 senedir sevgilim hayatımın anlamı Allahım iyi ki karşıma çıkardı onu.:teytey:

hala yemekten sonra bulaşıkları usulca yıkıyorsa beni seviyor demektir...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevmese yıkarmı ayol
:asigim::asigim:

zor günümde yanımda mı ben buna bakarım...mesela hastalandım offf bile demeden bana yardımcı oldumu işte gerçekten seviyor demektir...örnekler çoğaltılabilir

bana karşı davranışlarından,saygısından,üstüme titremesinden,ben üzüldüğümde yanımda olmasından,anlarım......

Evlilikten bahsediyorsa, hayaller kuruyorsa, kısacası gelecek planlıyorsa
Gözlerinize bakarken içi kıpır kıpır oluyorsa, kalp atışlarına yansıyorsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…