- Konu Sahibi akli_karisik
-
kavga anında da aynı ses tonunu koruyabiliyor mu? :lepi:
İnsan sevdiği kişiye salak gibi sözler söylermiş diye okumuştum bi ara.tabi hakaret,küfür falan değil.mesela bende sinirlenince salak falan derim tabi bunu yüzüne karşı söylemem zaten yüzüme karşı sevgilim bana salak dese hemen sevmediğini düşünürüm ama ona sinirlenince kendi kendimize kızarmışız ona salak,aptal dermişiz
seviyorsa zaten kavga etmez : /
ya kım demiş bunu sevdığım adama neden ben salak,aptal diyim eger oyle desem ben onunla bırlıkte oldugum ıcın ben daha salağım ama ne yazıkki benim ağzımdan daha beter bır kelıme çıkıyor onun yanında degıl ama arkamı dönüp yada telefonu kapatınca söylüyorum canım duysa beni öldürür heralde kızlar kımseye söylemeyin sakın...:sinifsinif:
yaa hayat o kadar toz pembe mi sırnaşık şey
Dergide görmüştüm o yazıyı.Kavga meselesine gelincede ben bunu tüm sevdiklerimiz için söylemedim sadece sevgili için söyledim.sevgilinizle annenizi aynı tutuyorsanız bişey diyemem.kavga etse bile sesini yükselterek aaa oof bağırıp çağırıp etmez yani sesinin tonunu değiştirecek kadar etmez heralde benle böyle kavga ederse bitiririm zaten ama yinede söyledikleriniz sizin fikriniz buda benim fikrim herkes birbirinin fikirlerine saygı duymalı zaten..
Ortada bir soru, sorun varsa ve bu platforma taşındıysa siz "sevgili" için söylersiniz, bir başkası insanın "iyisini, özünü" görmek için konuyu genişletebilir. Burda hayat tecrübesi paylaşılıyor. Sevgiliyle anne bir tutulmuyor burda, mevzu derinleştiriliyor... Lakin sizin sevgiliniz varsa yahut olursa sevdiğini nasıl anlarım diye "acil hasta" ivediliğinde yanıt bekliyorsanız o telaşla "anne-sevgili" ayrımı yapılamıyor sanırsınız... Cindrella da hızla koşarken pabucunu düşürmüştü, aceleyle olur böyle şeyler, sorun değil... şakkıdı
senin yazışından böyle bir anlam çıkardım size illa annenizle sevgilinizi bir tutuyorsunuz diye zorla laf söylemiyorum istediğiniz gibi algılarsınız..
evet bence öyle
Ben de isteyen istediği anlamı çıkarır dedim, aynı fikirde olduğumuz halde dumur olunmuş özne, nesne faili meçhul, "senli benli sizli" cümleler kurulmuş. Erkekler öncelikle kendine güvene, soğukkanlılığa aşık olur, hemen panik olan kızları beğenmezler. Umarım panikle kurulmuş bir cümledir bu, zira erkek olsun kadın olsun kendini düzgün ifade edemeyeni itici bulur. Sakin olunuz, nema problema, böyle stres yaparsanız sevip sevmediği anlaşılacak adam bulamazsınız... şakkıdı
o pembe dünyadan uyanıp da kara dünya ile karşılaşman umarım çok acımasız olmaz:bbo:
BENİM AŞK HAYATIM SENİ İLGİLENDİRMİYOR ! siz erkekliğin kitabını mı yazdınızda böyle kesin cümleler kuruyorsunuz hayret ediyorum.
geçenlerde okuldan bi arkadsımla (erkek) konusmustuk.ben bi erkeğin sevdigini nerden anlayabilirz demiştim. O da çok kızgın oldugu halde msaj gelmesini bekliyorsa hatta telefona bkıp bakıp mesaj gelmediğini görünce telefonu sessize alıp ve titreşimini kapatıp uzak bi yere koyuyorsa blki baktıgımda mesaj gelmiştir diye umut ediyorsa o insan aşıktır demişti.düsündüm de ben hep böyle yapıyorum acaba erkek arkadasımda bnm için böyle yapıyomdr...CADIARZU
bunu görmem süper oldu benım erkek arkadaşım aynen bunu yapıyor çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?