- Konu Sahibi akli_karisik
-
Gafiller "iyi yazıyorsun" (ne demekse süprizzzzz ) demekle kalmadı ödüllere boğduçok "cahil" var memlekette... (mübalağa "kokmuyor" ocakta yemeğin vardır, o yanmıştır, ne gıcığım yahu...)
"Büyüyünce" seni de ödüllendirirler, yazı konusunda işin zor, (sen bakim?: bol tekrar ve yazı alıştırmasıyla ehlileştirilebilir sositososito ) astroloji belki bir katkı sağlar diyecektim ama burç tahminin de üslubun kadar berbat... Seni sitenin "tatlı cadı" sı ilan ediyorum, bu ödülle yetinmek zorundasın gibi görünüyor, her an iptal edebiliriz dikkatli ol... yerimseniben
Neticede kıymetli sitemizde titrine "öğrenci" yazılması yeterli değil efendim, bunun ana sınıfı var, ilköğretimi var, orta öğretim ve üniversitesi var, senin oraya daha çok yolun var... sositososito
Şimdi "bak bakalım" terazi miyim ya da sen o terazinin hangi kefesine denk gelirsin "tatlı" cadı Samantha...(Ne (çizgi)filmdi ama...)
vallahi okuyamadım sıkıldım :/ aşırı kötü ve kasıntı. gittim benöptüm bu arada
valla hıcbırseyınden anlayamıyorum
bu konuda su geçirmez asla geçmez bir arızaya sahibim
adam benim için kendini atsa dışarı, çıkar tepesıne benı sevsen atlamazdın derim yine
Büyüklere (karşılıklı olarak) hürmet göstermek "acaba"ları engelleyen önemli bir sevgi emaresi...
Böyle bir sevgi, saygı daim olsun...
adam benim için kendini atsa dışarı, çıkar tepesıne benı sevsen atlamazdın derim yine
hehehehe hayatım senin alıcılarında problem var o zaman.. ee allah eniştemize kolaylık versinnnnn ne diyelimm :dance:
Cin Ali'den sonra sıkılmadan okuduğun bir şey oldu mu senin, dalga geçmeyeceğim söyle, çekinme... kaydirigubbakcemile3
Lakin nasıl düzelmiş yazısı, isteyince oluyor, eğitim şart dedik, bir bildiğimiz varmış... şakkıdı
Arzu edersen derslere devam ederiz (okuma-yazma dışında "editörlük sevdası" adı altında varlık gösterme çabanın nafile olduğu hususu var,ilk mesajın hata veriyor, sanırım "ram"ın arızalı), ben biliyordum istidadın olduğunu, ışık görmüştüm, iyi bir öğrencisin umulur ki artık daha dikkatli olursun... alkisalkisalkis
Aferini de aldın, hadi yine iyisin... sengözlerimebaksanab
Son madde: "Kötülük bakan gözdedir" bunu da "etüt et" hanım kızım... şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?