O zaman pek cevap alamazsın, kendisini sevmediğini soyleyen adama yapışacak, herşeyi yutup illede beni sevsin diyecek kadın sayısı milyonda birdir...Böyle sıkıntılar yaşayıp düzelenler lütfen yazsın.
Kadın çaresiz. Boşanmak istemiyor. Herkes boşan diyor. İstatistiklerin niye böyle olduğu belli. Ne kolay şey boşanmak dimi. Boşan. Bitti.
Belki aynısını yaşayan vardır. Belki çözümü vardır. Bunu sormuş kadıncağız. O bilmiyor mu boşanmayı.
Bunu söylemek için evli olmaya gerek yok. ( Evliyim ) Evli biri olarak da boşanın diyorum. Sevgisiz evlilik olmaz. Hele ki bir erkek sevgim bitti diyorsa gerçekten bitmiştir. Erkekler kadınlara benzemez. Onlar bizim gibi komplike varlıklar değil. Neyse onu söylüyorlar. Demek ki sevgisi bitmiş ki bunu rahatlıkla söyleyebiliyor.Merhaba güzel kadınlar
Eşimle bi kaç senedir kötü günler geçiriyoruz.
Sevgisinin bittiğini söylüyor ama ben çok seviyorum.
Bu şekilde olup da düzelenler varmı?
Nolur bana umut olun.
Not:Bekara eş boşamak kolaydır sözünden yola çıkarak lütfen bekarlar yazmasın
Böyle sıkıntılar yaşayıp düzelenler lütfen yazsın.
Lütfen çok çaresizim.
Kadın çaresiz. Boşanmak istemiyor. Herkes boşan diyor. İstatistiklerin niye böyle olduğu belli. Ne kolay şey boşanmak dimi. Boşan. Bitti.
Belki aynısını yaşayan vardır. Belki çözümü vardır. Bunu sormuş kadıncağız. O bilmiyor mu boşanmayı.
Konu sahibinin mesajlarına bakarsanız, ilişkilerinde yaklaşık 4 yıldır sağlık sorunu nedeniyle yaşanan bir kopma söz konusu gibi duruyor. 1 günde veya 1 ayda bu noktaya gelmemiş olabilirler.Yapacak bir sey yok, acikca istemem diyen adam %10000 baskasini bulmustur. Kadina acikca bosan git diyor, tazminat vermermk icin de sen git diyor adam. KOnu sahibesi alabilecegini alsin oyle gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?