Sevgisiz evlilikte düzelenler varmı? Umut olun?

2279

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2021
41
-10
36
Merhaba güzel kadınlar
Eşimle bi kaç senedir kötü günler geçiriyoruz.
Sevgisinin bittiğini söylüyor ama ben çok seviyorum.
Bu şekilde olup da düzelenler varmı?
Nolur bana umut olun.
Not:Bekara eş boşamak kolaydır sözünden yola çıkarak lütfen bekarlar yazmasın
Böyle sıkıntılar yaşayıp düzelenler lütfen yazsın.
Lütfen çok çaresizim.

Kadın çaresiz. Boşanmak istemiyor. Herkes boşan diyor. İstatistiklerin niye böyle olduğu belli. Ne kolay şey boşanmak dimi. Boşan. Bitti.

Belki aynısını yaşayan vardır. Belki çözümü vardır. Bunu sormuş kadıncağız. O bilmiyor mu boşanmayı.

Yani bu duruma iyi örnek bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Hangi kadın "seni sevmiyorum" diyen bir adamla evliliğini zorla sürdürüp tekrar sevilebilir ki?

Bir erkek sevilmediği yerde durup, sevdiği kadını kazanmaya çalışırsa bunun adı mücadele olur.

Bir kadın sevilmediği yerde durursa bunun adı "sevgi dilenmek ya da onursuzluk" olur.

Erkekler böyledir çünkü
Kendileri için yapılan fedakarlığı anlamazlar. Yaptıklarınız kendinizi küçük düşürmekten başka işe yaramaz.

Unutmayın ki her zaman asil ve kendinden emin kadınlar sevilir
Sevgi dilenen kadın asla sevilmez

Bence kendi yolunuza bakin.

Aynısını söyledi.Dava açtım.Zaten bunu söyleyen adamın mutlaka bir falsosu vardır.Siz yakalamamışsınızdır sadece.Sevmeyen adam her şeyi yapar hatta kendinde de bunu hak görür,ne de olsa sevmediğini beyan etmiştir.Hemen boşamalık bir adam,ben kolay kolay boşan demem bu arada

Ben evliyim evet boşanmak kolay gelmeyebilir. Aynı durumda olsam bana da gelmez eşime deliler gibi aşığım ama bana sevgisini az gösterdiğinde bile durup düşünüyorum, sevmediğini söylese ne kadar üzülsem de boşanırdım. Her gün uzulecegime ona da kendime de dünyayı dar edeceğime ikimiz için de bir şans ve başlangıç olurdu. Birde sizin eşiniz sevgisini hissettirmiyor değil ki düzelsin direk sevmediğini söylüyormuş

Yapacak bir sey yok, acikca istemem diyen adam %10000 baskasini bulmustur. Kadina acikca bosan git diyor, tazminat vermermk icin de sen git diyor adam. KOnu sahibesi alabilecegini alsin oyle gitsin.

Yüzüme "beni artık sevmediğini" söyleyen adamla işim olmaz.
Siz bir yabancıydınız o'nun için ve hisler sizi birleştirdi. Şimdi hisler bitti ve yeniden birer yabancı olacaksınız birbirinize.
Zorlamanın bir şey değiştireceğini sanmam.

Bunu söylemek için evli olmaya gerek yok. ( Evliyim ) Evli biri olarak da boşanın diyorum. Sevgisiz evlilik olmaz. Hele ki bir erkek sevgim bitti diyorsa gerçekten bitmiştir. Erkekler kadınlara benzemez. Onlar bizim gibi komplike varlıklar değil. Neyse onu söylüyorlar. Demek ki sevgisi bitmiş ki bunu rahatlıkla söyleyebiliyor.
Para yerine konulur ama sevgiyi yerine koyamazsınız. Sizi sevmeyen biri ile de kıymetli vaktinizi harcamayın. Değmez.

Yapacak bir sey yok, acikca istemem diyen adam %10000 baskasini bulmustur. Kadina acikca bosan git diyor, tazminat vermermk icin de sen git diyor adam. KOnu sahibesi alabilecegini alsin oyle gitsin.
Konu sahibinin mesajlarına bakarsanız, ilişkilerinde yaklaşık 4 yıldır sağlık sorunu nedeniyle yaşanan bir kopma söz konusu gibi duruyor. 1 günde veya 1 ayda bu noktaya gelmemiş olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…