- 10 Ağustos 2024
- 34
- 41
- 3
Sevmiyorsa sevmesin diye yazdim sonra yorumlari inceledimMerhaba güzel kadınlar
Eşimle bi kaç senedir kötü günler geçiriyoruz.
Sevgisinin bittiğini söylüyor ama ben çok seviyorum.
Bu şekilde olup da düzelenler varmı?
Nolur bana umut olun.
Not:Bekara eş boşamak kolaydır sözünden yola çıkarak lütfen bekarlar yazmasın
Böyle sıkıntılar yaşayıp düzelenler lütfen yazsın.
Lütfen çok çaresizim.
Büyük konuşma bacım. Ali rıza beyin büyük konuştuklarını hatırladığı gıbı hal alırsın. Büyük konulmayım lutfenAyy böyle evlilik yaşayacağıma sonsuza kadar bekar kalırım daha iyi
Orası öyle haklısın tabi de, kaç senedir beni sevmediğini söyleyen adamla da olmak için direnmezdimBüyük konuşma bacım. Ali rıza beyin büyük konuştuklarını hatırladığı gıbı hal alırsın. Büyük konulmayım lutfen
Sevgi varsa bitmez. Olan yuva bozulmaz. Yani size tam olarak senı sevmıyorum dıyosa boşanma durumunu sızın başlatmanızı ıstıyoMerhaba güzel kadınlar
Eşimle bi kaç senedir kötü günler geçiriyoruz.
Sevgisinin bittiğini söylüyor ama ben çok seviyorum.
Bu şekilde olup da düzelenler varmı?
Nolur bana umut olun.
Not:Bekara eş boşamak kolaydır sözünden yola çıkarak lütfen bekarlar yazmasın
Böyle sıkıntılar yaşayıp düzelenler lütfen yazsın.
Lütfen çok çaresizim.
Yani dirense de bir yerde pes edıcek. Sevgısız her şey ölür.Ama ne konuştuysam büyük yaşadım. O yüzden tavsıyemdır. Sevmıyorum diyen bırıne gerçekten istersen dagları del yaranamıosun.Orası öyle haklısın tabi de, kaç senedir beni sevmediğini söyleyen adamla da olmak için direnmezdim
HaklısınYani dirense de bir yerde pes edıcek. Sevgısız her şey ölür.Ama ne konuştuysam büyük yaşadım. O yüzden tavsıyemdır. Sevmıyorum diyen bırıne gerçekten istersen dagları del yaranamıosun.
Yani dirense de bir yerde pes edıcek. Sevgısız her şey ölür.Ama ne konuştuysam büyük yaşadım. O yüzden tavsıyemdır. Sevmıyorum diyen bırıne gerçekten istersen dagları del yaranamıosun. O yüzden konu sahıbı adam ne dıyo sevmıyorum devammı etsın evlılık dıyo yoksa dızın gıtmenız ıcın yol mu yapıyo?Orası öyle haklısın tabi de, kaç senedir beni sevmediğini söyleyen adamla da olmak için direnmezdim
Ne yaşadınız?Yani dirense de bir yerde pes edıcek. Sevgısız her şey ölür.Ama ne konuştuysam büyük yaşadım. O yüzden tavsıyemdır. Sevmıyorum diyen bırıne gerçekten istersen dagları del yaranamıosun.
Boşandınız mı?Aynısını söyledi.Dava açtım.Zaten bunu söyleyen adamın mutlaka bir falsosu vardır.Siz yakalamamışsınızdır sadece.Sevmeyen adam her şeyi yapar hatta kendinde de bunu hak görür,ne de olsa sevmediğini beyan etmiştir.Hemen boşamalık bir adam,ben kolay kolay boşan demem bu arada
o eskidendi artık öldürüyorlarSeni sevmiyorum diyen birine kusura bakmayın da sümük gibi yapışmak nedir?
Çok ağır oldu. Sonra aldatınca aldattı oluyor.
Not: boşandım, 1 çocugum var.
Olay cocuk, para pul is guc degil ki yillar yillar boyu seni seviyorum, yapma boyle diyen birine seni sevmiyorum istemiyorum der. Depresyona sokacak, kadar onu her anlamda istemez yok sayarsan oda kendini toparladiginda seni sevmiyorum der ve sonuc bu olur.Anladigim kadarıyla çocuk sayesinde devam.etmeyee karar vermiş bi evlilik var ama suan gencmisin bilmiyorum ama bitmiş bi evlilik var ileride daha fazla hüsrana uğrayacaksin..neden ikna çabası istenmeyen biyerde nasıl.kaliyosunuz eskiden evet kadin calisamazdi anneye babaya sığınırdi şimdi erkeklerden daha çok kadına daha fazla.is var cocukla.adami eve baglayanlarin kafasını hiç anlayamiyorum bugün bitmese yarın bitecek sonrada oturup gençliğine aglayacaksin yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?