Sevgisizlik

ivaus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
372
200
103
30
Kızlar belki saçma gelecek belki abarttigimi dusuneceksiniz. Belki de abartiyorumdur bilmiyorum. Yıllardır kendimi bildiğimden beri babamla soğuğuz. Yani en son babama ne zaman sarıldım bilmiyorum. Hep bı mesafe vardı aramızda. Şimdi yazarken bile direkt ağlamaya başladım. Şükür ki sağ. Ama varlığını hissedemiyorum. Sorumsuz bir baba değil kesinlikle. Mesela geçen 2. üniversiteyi okuyacağım dedim. İnternetten bakmış filan bana anlatıyor. Çok serttir ama fazla sinirli. Çoğu zaman sinir olması tek kelimeme bakar. Ama o kadar soğuğuz ki. Mesela bir kızım bile dediği çok çok nadirdir. Yani garip geliyor. Tamam herkesin sevgiyi gösterme şekli farklıdır ama bazen çok kötü hissediyorum kendimi. Hiç sevilmemis gibi. Sanırım bundan kaynaklı bende bı takıntı başladı yıllardır var bu da. Sevildigime inanmıyorum, çoğu şeye inançsızım. Sırf bu nedenlerden dolayı okulu hemen bitirip farklı bı ilde işe başlamayı kafama koydum. Çünkü acayip canımı sıkıyor bu durum artık. Simdi okul nedeniyle uzağım iki ayda bir geldiğimde bile direkt tartışıyoruz sürekli aynı evde kalinca sürekli huzursuz olcaz ailecek.

Babalar öyledir genelde sever ama sevdiklerini öpüp koklayarak göstermezler...Bunlar yeni nesil babalarda var artık kızına dokunan,saçını okşayan,evcilik oynayan babalar...biz yetişemedik bunlara...ama sevildiğimizi hissettik mesela sarılmasa da bakışlarıyla sever babam...
İlk çocuk musunuz bu arada?

Bana annem göstermezdi sevgisini. Sanirim o da babasindan, anasindan gormedigi sevgiyi kalitsal olarak ve sevgi gostermesini bilmedigi icin gosteremedi sanirsam.

Benim babam daha sevgisini belli eder di. Durmadan opiim sariliim seklinde sevgi gosterirdi. Fakat doverdi de. O yuzden benim cocuklugum cok trajik gecti. Ardima bakiyorum da ne ziyan misim diyorum. :cry:

Kendi babasından gördüğünu yapıyordur

Babalar sevgisini oyle gosterir iste. Ikinci uni okuyacagim dediginde is cikarma sana baktigim yeter dememis oturmus netten uni bakmis. Daha napsin bu adamcagiz sana guven vermek icin. Ben cok sevdim babani

Kızlar belki saçma gelecek belki abarttigimi dusuneceksiniz. Belki de abartiyorumdur bilmiyorum. Yıllardır kendimi bildiğimden beri babamla soğuğuz. Yani en son babama ne zaman sarıldım bilmiyorum. Hep bı mesafe vardı aramızda. Şimdi yazarken bile direkt ağlamaya başladım. Şükür ki sağ. Ama varlığını hissedemiyorum. Sorumsuz bir baba değil kesinlikle. Mesela geçen 2. üniversiteyi okuyacağım dedim. İnternetten bakmış filan bana anlatıyor. Çok serttir ama fazla sinirli. Çoğu zaman sinir olması tek kelimeme bakar. Ama o kadar soğuğuz ki. Mesela bir kızım bile dediği çok çok nadirdir. Yani garip geliyor. Tamam herkesin sevgiyi gösterme şekli farklıdır ama bazen çok kötü hissediyorum kendimi. Hiç sevilmemis gibi. Sanırım bundan kaynaklı bende bı takıntı başladı yıllardır var bu da. Sevildigime inanmıyorum, çoğu şeye inançsızım. Sırf bu nedenlerden dolayı okulu hemen bitirip farklı bı ilde işe başlamayı kafama koydum. Çünkü acayip canımı sıkıyor bu durum artık. Simdi okul nedeniyle uzağım iki ayda bir geldiğimde bile direkt tartışıyoruz sürekli aynı evde kalinca sürekli huzursuz olcaz ailecek.
Anneniz var mı? Varsa onun sevgisi sarmalasin sizi . Babalar öyledir insan idrak ediyor kabulleniyor bir süre sonra . Siz sevin onu . Ozenirdim çocukken herkesin babası kızına prenses gibi davranıyor. Benim babam beni niye öpmüyor , oynamıyor diye . Korkardım bişey istemekten sormaktan . Büyüdükçe anladım ki sevgileri icinde olur insanların. O yüzden buna çok üzülmeyin o sizi seviyor

Oyle dusunme ya
Bnmde babam oyle fiZiki olarak yanasmaz
Beni cok sevdigini biliyrm
Baba profili toplumumuzda boyle
Anlattiklarindan sevmedigine dair birsey cikaramadim
Ana cok kafana takiyorsan bence onemli bir durum, bu senin kendi evliliginj ve cocuklarina olan davranisini bile etkiler diye dusunuyorum, bu yuzden profesyonel destek al derim psikolog ya da psikiyatristen

Seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Aynı yaşadıklarımız hatta benimki daha fazla şehir değişikliği yaptık bizi bıraktı aylarca aramadı babanemle kaldı sona geldi hayatıma karışmaya başladı. Ne zaman ailecek toplansak 3 dk yetiyor kavga çıkmasına. Beni sevdiğini hep söyler ama ilgi sıfır. Kız evlat babaya çok düşkün derler biz hiç tadamadık bunu.. İleride eş seçerken ince ince düşüncem herşeyi kendi çocuğum yaşamasın diye. Yine de çok şükür hayattalar bu bile yeter bence :) Çok fazla düşünüp kendini yıpratma..

insanlar ne kdr tatminsiz hep daha fazlasini istio konu sahibi arkaadas sen daha ne istiosun ben anlamiorum adam daha ne yapsin illa gelip mic mic yapisip sarilip opmesi mi lazim :sinirli:
ben babamla gorusmuorum annemle babam ayri ayrilmadan once de hep siz bana ayak bagisiniz sizin yuzunuzden hayatimi yasamiorum gazeteci olcaktim il il gezecektim ben cumlesiyle buyudum 2. univden bahsediosun ben en kestirmeden is sahibi olmak icin ugrastim onu dinlememek icin bian once ayaklarimin ustunde durmak icin lise kpssden memur oldum univ sona okudum suan 2 universite mezunuyum ama kendi cabamla herseyi solenen her yaptigini basina kakan ozellikle sofradaykrn saydirmaya baslayan biriydi cok aglayarak kalktim sofradan keske benim babamda seninki gbi olsaydi daha napsin bu adam senin icin anlamiorum :KK61:beklentin daha ne acaba

Back
X