• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevglınızı/esınızı neden sectınız?

ne yalan söyleyim o seçti beni ben tabii naz niyaz evlenmek için evlendim ama sonra sonra aşık oldum kocama onu çok seviyorum iyikide evlenmişiz 14 yıl oldu hala yeni evli gibiyiz darısı tüm evlilerin başına

maaşallah:nazar:.darısı bizim de başımıza inşallah
mutluluğunuz daim olsun canıma.s.

elle tutulur bi neden gösterilebilir mi bu durumdu bilemiyorum ama, eşimi seçtim çünkü tam anlamıyla ruhuma iyi geliyo kendileri. sadece onun yanındayken kendimi TAM hissediyorum, eksik yanım kalmadı artık=)))

ben aşkımın bana olan aşkına aşık oldum. Ve onun için onu seçtim.
Benim kocacım beni 7 sene önce bir yerde görmüş ve ben bu kızla evlenicem demiş. bunun 5 senesini ben hiç bilmiyorum. Kendi kendine yaşamış aşkını. Sonra bana söylediğinde inanmadım. 6-7 ay peşimde koştu. Ona istemediğimi söyledim başkası var dedim ama o hep bekledi beni. Ve sonunda benide kendine aşık etti. Ve şimdi 2 aylık evliyiz.

[/FONT][/COLOR]
Benim kocacım beni 7 sene önce bir yerde görmüş ve ben bu kızla evlenicem demiş. bunun 5 senesini ben hiç bilmiyorum. Kendi kendine yaşamış aşkını. Sonra bana söylediğinde inanmadım. 6-7 ay peşimde koştu. Ona istemediğimi söyledim başkası var dedim ama o hep bekledi beni. Ve sonunda benide kendine aşık etti. Ve şimdi 2 aylık evliyiz.

allah ayırmasın canımmm ne guzel valla ıyı sabır varmıs adamda kac yıl beklemıs sımdııı nerde bole erkekkk cok zor vallla masallahhh:nazar:

o benim bütün istememelerime rağmen zorla hayatıma girdi. önce arkadaş olduk. sonra aşık... ama görseniz bana bakışını bu kadar güzel bakan bi insana aşık olmamak mümkün değil ki. içi titriyo bakarken... :utangac:

Kocami nedenmi sectim?bende bir turlu bulamiyorum neden sectigimi,salakligima denk geldi herhalde!:Roflol::Roflol::Roflol:fisfisfiskafamçokkarıştı

bizim hikayemize benziyo bu canım :asigim:

inşallah sonumuz da sizin gibi olur mutluluklar

ben eşimi beni çok sevdiği, sürekli ilgilendiği, düşünceli, yumuşak bir kalbi olduğu için, arkadaş gibi herşeyi konuşabildiğim için seçtim. Evlenilecek evllikte rahat edilecek biri olduğu için seçtim ve sevdim.

o kadar çok kiiii düşünceli,dürüst,sadık,anlayışlı,kültürlü ve benim salakça kaprislerimi çekecek kadar beni seven biri olduğu için.

önce aşık olduğum için...
sonra beni mutlu ettiği,benim için hayatını değiştirdiği için,bunu lütuf gibi başıma kakmadığı için,ne olursa olsun bana kızsada sarılabildiği için,ne olursam olayım hep sevdiği için,yanında kendim olabildiğim için,beni değiştirmeye çalışmadığı için,sürekli ilgilendiği için,ailesine bile rest çekebildiği için,çalışmayı seven biri olduğu için,içimdeki çocuğu anlayabildiği için,ilk ve tekim olduğu için,onunlayken eğlenebildiğim için,dert ortağım olabildiği için devam ettim sevmeye..

Back
X