sevigliler günü olayı

Yani evet sen sitem etmissin ama almaya gonlu olmayan adam ne yaparsan yap almaz. Zaten alacagi birseyi dune denk getirip alarak bi tasla iki kus vurmak istemis aslinda. Seni boyle dusunen ve gonlunu kazanmak isteyen bir esin var bence tadini cikar...

Adam ağız
merhaba arkadaşlar bu ilk konum ve ilk yazım... 3 yıllık eviliyim, kocamla iyi bir ilişkimiz var. büyük sorunumuz hiç olmadı. ikimiz de çalışıyoruz. bugun iş yerinde arkadaşlarımın çoğuna sevgililerinden çiçek gelmiş, ben de özendim biraz gözüm kaldı. eşime de tatlı dille sitem ettim çok özendiğimi söyledim. daha önceden biz sevgililer günü kutlaması yapmamayı planlamıştık o da bunu söyledi. hem sen de bana bişey almamışsın dedi şakaya vurdu. neyse ben bu konuşmanın üzerine yine de eve gelirken bi pasta ya da çiçek alır diye bekliyodum :) eşim eve geldi ama bana hediye telefon almış. şimdi kullandığım telefonumun 4 katı fiyata. şimdi bunda ne var diyeceksiniz ama inanın sevinemedim. kendimi surat asıp hediye aldıran biri gibi hissettim. hem şimdi ki telefonum da bozuk değil sadece eski ve modeli düşük ama kullanılıyor. eşim telefonun eskiydi zaten almak istiyordum dedi ama kendimi mızmızlanıp kendine bişey aldıran şımarık kadınlar gibi hissettim. gerçekten öyle miyim sizce içime dert oldu. inanın bir çiçeğe çikolataya daha çok sevinirdim[/QUO.
Adam alsa suç almasa suç ne garip varlıklarız biz kadınlar:işsiz: hiç değer vermedim çiçeğe böceğe valla kocam bana bı gülse bana hediye zaten o mutlu olunca bende olurum bı güne niye bağlayın sevgimi ben canım istediklerini ona jest yaparım o yapsın yapmasın umrumda olmaz ben onu seviyorum o da beni seviyor daha ne emin ol öyle çiçek böcek yollayan ve sevgisini alalagde yaşayan bı çok insan sadece böyle gösteriş için yapıyor Neşet Ertaş a bı röportaj ında sevdiği kadının adını sormuşlar o da boş bulunup demiş sonra gazeteciye aman yazma gurbanin olayım sevda Sirinan olur demiş doğru demiş bence sevgi iki eş arasında olan birşey kimseyi ilgilendirmez eşiniz size onlardan daha büyük jest yapmış o size almamamis çiçek siz ona alın ne olmuş yani erkeğe mi şart :süslü:

bulmuşunda bunuyorsun
eşin o senin neyine mızmızlandığını düşünüyorsun
çikolata alsaydıda problemdi
ama telefonun fotorafını koyamam intagrama
çiçek çikolata olsaydı daha iyiydi dersen o başka
ya da bir dakka sen bize hava mı atıyorsun:KK53:

bulmuşunda bunuyorsun
eşin o senin neyine mızmızlandığını düşünüyorsun
çikolata alsaydıda problemdi
ama telefonun fotorafını koyamam intagrama
çiçek çikolata olsaydı daha iyiydi dersen o başka
ya da bir dakka sen bize hava mı atıyorsun:KK53:
Yoo koyan koyar valla.. kocisininkiyle cekebilir telin fotisini:) tada bi mirrorselfie cozer isi :)

Yok kızlar koymadım fotoyu :D şimdilik eski telefondayım içindekileri aktarınca diğerine geçicem. Herkese yorumları için teşekkürler buraya yazmak güzelmiş sohbet havasında :)

Back
X