merhaba arkadaşlar bu ilk konum ve ilk yazım... 3 yıllık eviliyim, kocamla iyi bir ilişkimiz var. büyük sorunumuz hiç olmadı. ikimiz de çalışıyoruz. bugun iş yerinde arkadaşlarımın çoğuna sevgililerinden çiçek gelmiş, ben de özendim biraz gözüm kaldı. eşime de tatlı dille sitem ettim çok özendiğimi söyledim. daha önceden biz sevgililer günü kutlaması yapmamayı planlamıştık o da bunu söyledi. hem sen de bana bişey almamışsın dedi şakaya vurdu. neyse ben bu konuşmanın üzerine yine de eve gelirken bi pasta ya da çiçek alır diye bekliyodum :) eşim eve geldi ama bana hediye telefon almış. şimdi kullandığım telefonumun 4 katı fiyata. şimdi bunda ne var diyeceksiniz ama inanın sevinemedim. kendimi surat asıp hediye aldıran biri gibi hissettim. hem şimdi ki telefonum da bozuk değil sadece eski ve modeli düşük ama kullanılıyor. eşim telefonun eskiydi zaten almak istiyordum dedi ama kendimi mızmızlanıp kendine bişey aldıran şımarık kadınlar gibi hissettim. gerçekten öyle miyim sizce içime dert oldu. inanın bir çiçeğe çikolataya daha çok sevinirdim