sevilmekten utanmak

Frambuazlikek

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
23
10
288
31
merhaba, ben 20 yaşındayım ve üni. okuyorum erkek arkadaşımsa 24 yaşında ve okumuyor,çalışıyor. 1 yıldır birlikteyiz. zaman zaman beni kendi halime bırakır ki ders çalışabileyim diye ,o zamanlar hariç akşamüstü6 dan 11 e kadar neredeyse her akşam görüşürüz.onu çok seviyorum. yine bir sınav zamanı öncesi 4 gündür onu görmemişken beni aradı 10da,ben ise uzun zamandır onu görmememin verdiği heyecanla çok coşkulu bir şekilde açtım işte aşkııım sevgiliiim gözümün nuruuu diye sonra buluşmak istediğini beni yurttan alacağını söyledi ve kapattı. ben giyindim süslendim sonra bir mesaj geldi. ne saçma açıyorsun telefonu rezil oldum diye.sonra pat ikinci mesaj; benim işim çıktı gelmiyorum. kaç saat sonra arıyor beni diyor yok erkek arkadaşları varmış yanında yok ona kılıbık demişler. sizce de yaptığı çok saçma değil mi? beni incitti gerçekten,ben duygularımı gizlemedim ve bu sorun oldu . yoksa o haklı ve ben mi olayı çok büyütüyorum? yardım lütfen

Şöyle erkeklere acayip sinir oluyorum ya aileleri arkadaşları yanında aslan kesiliyorlar ya o yüzden o güzel sözleri başbaşaykende hak etmiyorlar bence. Sizin ince ruhlu biri olduğunuz hissi geçti bana ve bu tip "odun" diye tabir ettiğimiz adamlardan biz romantik hanımlara hayır gelmez efenim.

Bazı erkekler bu gibi durumlara çok takıyor ben de yaşadım biliyorum

Erkek arkadaş grubunda kılıbık olarak anılmak hayatın sonu yani

Güzel hitaplar kullanmayın bi süre bakın nasıl anlıyor.. Niye soğuksun derse de yanında arkadaşların vardır diye dersiniz kibarca.. Herkese anladığı dilden

Anlamadim, nereden duymuski digerleri sizin telefonda ki sesinizi? Evlilere boyle baski yapiyorlar, kilibikmisin diye. Sevgiliye ne alaka? Bir sonraki bulusma teklifini canim istemiyor diye geri cevirin, sizi hazirlatip yari yolda birakmasi cok buyuk terbiyesizlik.

Konuşma sende .Adama bak maço görüncem diye seni harcamış resmen.Canım sende bundan sonra normal konuş sıcakkanlı sevgii dolu konuşma iple arasın o konuşmalarını.

arkadasları sizin sesinizi nasıl duyuyor telefondan? hadi gectim diger mevzuları ki gayet sacmalamıs o zaman arkadaslarının yanında aramasın

arkadaslari nasil duymus sesinizi gercekten merak ettim bende.
hem ne var ki bunda neresi kilibiklik bunun.
sevgilinin arkadas cevresi biraz farkli sanki sen tanimiyor musun bu arkadaslarini?
ben olsam uzun bi trip atardim anlasin hatasini ne demek hem gelcem diyip hem gelmemek...

arkadaşları bile duyduguna göre baya bagırdın telefonda aşkımmmm sevgilimmmm, diye ınletmişsin ortalığı cidden saçmalamışsın, ayrıcada canım bilmiyomusun erkeklere bu kadar ilgili davranmak iyi değildir, kıymetin olmaz, tut kendini duygularını okadar belli etme , herkese hakettiği kadar değer ver, fazla verirsen sonun böyle olur, 2 buçuk senelik ilişkim var öyle telefon açmaya cesaret edemedim yani, ne gerek var okadar abartmaya..

Açıkçası benim eşim de hoşlanmaz başkalarının yanında bu tarz konuşmalardan.
Ama siz telefonda söylemişsiniz. Diğerleri nasıl duydu sesinizi?

Erkek milletinin birbirine gaz verme şekli 'kılıbık' demekle başlar.
Bizim saflar da o gaz verenleri dinleyip gelir bize çatar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…