- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
- Konu Sahibi Frambuazlikek
-
Derlerse desinler. Erkek arkadaşınız onun bunun lafına bakiyorsa aramasin sizi onlarin yaninda o zaman. Ben bile sinirlendim. Tavrınızı koyunmerhaba, ben 20 yaşındayım ve üni. okuyorum erkek arkadaşımsa 24 yaşında ve okumuyor,çalışıyor. 1 yıldır birlikteyiz. zaman zaman beni kendi halime bırakır ki ders çalışabileyim diye ,o zamanlar hariç akşamüstü6 dan 11 e kadar neredeyse her akşam görüşürüz.onu çok seviyorum. yine bir sınav zamanı öncesi 4 gündür onu görmemişken beni aradı 10da,ben ise uzun zamandır onu görmememin verdiği heyecanla çok coşkulu bir şekilde açtım işte aşkııım sevgiliiim gözümün nuruuu diye sonra buluşmak istediğini beni yurttan alacağını söyledi ve kapattı. ben giyindim süslendim sonra bir mesaj geldi. ne saçma açıyorsun telefonu rezil oldum diye.sonra pat ikinci mesaj; benim işim çıktı gelmiyorum. kaç saat sonra arıyor beni diyor yok erkek arkadaşları varmış yanında yok ona kılıbık demişler. sizce de yaptığı çok saçma değil mi? beni incitti gerçekten,ben duygularımı gizlemedim ve bu sorun oldu . yoksa o haklı ve ben mi olayı çok büyütüyorum? yardım lütfen
Sevgilinde 24 yaş olgunluğu denen birşey yok açık ve net. Ben insanların içinde (akrabalarımız olsun, arkadaşlarımız olsun, onun arkadaşları olsun farketmez) sevgilimi kurabiyem, tatlı pıtırcığım, şu güzel yüze bakın çok yakışıklı değil mi ? diye seviyorum ve benim sevgilim 23 yaşında olmasına rağmen gururlanıyor, hoşuna gidiyor, şımarıyor. Karşı taraftan gelecek eleştirinin bir kıskançlığın sonucu olacağınıda biliyor. Arkadaşlarının ağzına bakıp yanına gelmekten vazgeçmesini açıkçası ben affetmezdim. Benim yanıma gelecekken vazgeçip gittiği yerde kalsın, sonsuza dekmerhaba, ben 20 yaşındayım ve üni. okuyorum erkek arkadaşımsa 24 yaşında ve okumuyor,çalışıyor. 1 yıldır birlikteyiz. zaman zaman beni kendi halime bırakır ki ders çalışabileyim diye ,o zamanlar hariç akşamüstü6 dan 11 e kadar neredeyse her akşam görüşürüz.onu çok seviyorum. yine bir sınav zamanı öncesi 4 gündür onu görmemişken beni aradı 10da,ben ise uzun zamandır onu görmememin verdiği heyecanla çok coşkulu bir şekilde açtım işte aşkııım sevgiliiim gözümün nuruuu diye sonra buluşmak istediğini beni yurttan alacağını söyledi ve kapattı. ben giyindim süslendim sonra bir mesaj geldi. ne saçma açıyorsun telefonu rezil oldum diye.sonra pat ikinci mesaj; benim işim çıktı gelmiyorum. kaç saat sonra arıyor beni diyor yok erkek arkadaşları varmış yanında yok ona kılıbık demişler. sizce de yaptığı çok saçma değil mi? beni incitti gerçekten,ben duygularımı gizlemedim ve bu sorun oldu . yoksa o haklı ve ben mi olayı çok büyütüyorum? yardım lütfen
takılma böle şeylere canım ya en büyük derdiniz bu olsun insanız sonuçta illa bişeylerde tartışacaz atışacaz sen haklı o haklı durumu yoktur bende hallolur illa keşke olmasaydı ama olmuş çok düşünme tlfonun çaldığında olanları.mesela benim nişalım birinin yanında aradığımda yada annesin yanında benle konuştuğunda görmen lazım sanki zorla evlendirmişler ama tlfonda başbayken görmen lazım cinsi değişiyo gibi:) onunda yapısı öle ama ben hep takılıyom bu duruma sende öle yap.
yapma ama başaaak,olma böyle eskisi gibi ol,ben rezil olayım diyor,tamam tamam deyip konuyu geçiştiriyorum ya bir de ben hep onun üstüne düştüm ilişki boyunca şimdi ben tavır yapınca sudan çıkmış balığa döndü.
merhaba, ben 20 yaşındayım ve üni. okuyorum erkek arkadaşımsa 24 yaşında ve okumuyor,çalışıyor. 1 yıldır birlikteyiz. zaman zaman beni kendi halime bırakır ki ders çalışabileyim diye ,o zamanlar hariç akşamüstü6 dan 11 e kadar neredeyse her akşam görüşürüz.onu çok seviyorum. yine bir sınav zamanı öncesi 4 gündür onu görmemişken beni aradı 10da,ben ise uzun zamandır onu görmememin verdiği heyecanla çok coşkulu bir şekilde açtım işte aşkııım sevgiliiim gözümün nuruuu diye sonra buluşmak istediğini beni yurttan alacağını söyledi ve kapattı. ben giyindim süslendim sonra bir mesaj geldi. ne saçma açıyorsun telefonu rezil oldum diye.sonra pat ikinci mesaj; benim işim çıktı gelmiyorum. kaç saat sonra arıyor beni diyor yok erkek arkadaşları varmış yanında yok ona kılıbık demişler. sizce de yaptığı çok saçma değil mi? beni incitti gerçekten,ben duygularımı gizlemedim ve bu sorun oldu . yoksa o haklı ve ben mi olayı çok büyütüyorum? yardım lütfen
merhaba, ben 20 yaşındayım ve üni. okuyorum erkek arkadaşımsa 24 yaşında ve okumuyor,çalışıyor. 1 yıldır birlikteyiz. zaman zaman beni kendi halime bırakır ki ders çalışabileyim diye ,o zamanlar hariç akşamüstü6 dan 11 e kadar neredeyse her akşam görüşürüz.onu çok seviyorum. yine bir sınav zamanı öncesi 4 gündür onu görmemişken beni aradı 10da,ben ise uzun zamandır onu görmememin verdiği heyecanla çok coşkulu bir şekilde açtım işte aşkııım sevgiliiim gözümün nuruuu diye sonra buluşmak istediğini beni yurttan alacağını söyledi ve kapattı. ben giyindim süslendim sonra bir mesaj geldi. ne saçma açıyorsun telefonu rezil oldum diye.sonra pat ikinci mesaj; benim işim çıktı gelmiyorum. kaç saat sonra arıyor beni diyor yok erkek arkadaşları varmış yanında yok ona kılıbık demişler. sizce de yaptığı çok saçma değil mi? beni incitti gerçekten,ben duygularımı gizlemedim ve bu sorun oldu . yoksa o haklı ve ben mi olayı çok büyütüyorum? yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?