- 23 Ağustos 2012
- 52.580
- En iyi cevaplar
- 1
- 245.602
- 898
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
- #21
Nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama ben asyadayim ve asyalilar genel olarak arkadas canlisi degiller. Ilk geldigimde asansore biniyorum merhaba diyorum sok olup bir irkiliyorlar. Sabahlari gunaydin nasilsin diyince kotu mu gorunuyorum da nasil oldugumu soruyorsun falan diyorlardi![]()
Avrupalilar soguk ama medeni en azindan, Asyalillar gercekten mendebur. Asya kulturunu genel olarak cok sert buluyorum zaten, insanlari da cok acimasiz geliyor bana. Pekcok insanla empati yapabildim ama onlar i-ih.
Kariyer içinse git tabi, burda da mutlu değilim diyorsun madem kariyer açısından sağlam olan yere vınla en azından. Ben kendi yaptığımı tekrar tavsiye vereyim, gittiğin yerde iyi profesyonel networking yap, eğitim görüyorsan onu tamamla, sağlam bir şirkete kapak at, biraz da nakit biriktir sonra Türkiyeye hopla kral gibi yaşa.