Sevilmiyorum.

Yaşın küçük sanırım o yüzden evliliğinden flört bekliyorsun..öncelikle eşin o tarz bir adam değil o yüzden beklenti seni sıkıntıya sokar..düşünceli ve romantik bir eşin yok bunu kabullenmelisin.. maalesef eşin anasının kanatları altından çıkamamış ve bir ömürde çıkamayacak.

Senin hatan şu..tüm gün evdesin ve çalışmıyorsun..eşin işten gelince ona “çamaşır topla” dersen adam kızar..burası Tr burada kadın erkek görevleri belli..bu düzenin dışına çıkabilen adam sayısı çok az..o yüzden eşini kimseyle koyaslama..yemek,temizlik yapmazsan, ev işlerini yapmazsan kocandan duyacağın tek şey “sen niye evlendin” olur..o yüzden evliliğini madem yürütmek istiyorsun işlerini ihmal etme.

Kvnin neden gitmedigini anladim,bugune kadarki uslubunuz,davranislariniz ve ruh haliniz yuzunden sizin psikopat oldugunuzu dusunuyor. O yuzden gitmiyor.

Ayrica,disarida calismiyorsunuz,kahvalti hazirlamak yok,yemek yapmak yok,ev temizlemek yok,ayagi uzatip yatayim,kocisim bana sirinlik yapsin,benle yatsin,gecelik giyeyim diye bekleyeyim, kocaman kocaman laflar edeyim,evi de kocayi da cekip ceviremeyim,peki af buyrun ne ise yariyorsunuz?

Durumu ne güzel özetlemişsiniz ..

Gecinmeye gonlun varsa nabza gore serbet vermeyi ogreneceksin. Kvye tamam anne haklisin deyip isine bakacaksin. Yok ben hizmetci degilim diyorsan ayrilacaksin. Cunku senin kocan yontulacak cinsten degil ve seni kaybetme korkusu yok

Özellikle stresli meslek sahibi erkeklerde bu var. Ben çalışayım, evimi hatun çekip çevirsin. Temiz eve geliyim, ütülü gömleklerimi giyeyim, fır dönsün etrafımda... ben de bunu evliliğimde hissediyorum bu beklentileri. Ancak gurbetteyiz ve çalışıyorum. Hatta ikinci çocuğum doğdu. Yani Bulamıyor bunları üzgünüm :) bunlar hep kavga tartışma sebebi. Tek sizin eşiniz yapmıyor az idare edin, zaten evdeymişsiniz biraz çaba gösterin. Akşam çayın yanına bir kek koyarsınız herhalde. Sabah kahvaltı dediğin nedir ki çıkar peyniri zeytini bitti gitti.

Dedim rahat edemiyorum diye. Ben o varken de yaparım dedi. Gerçekten de utanmadan yatak odasında bağıra çağıra yaptı. Eşim annesi birbirine bağımlı. Artık annesi ölürse rahat ederiz ama çoktan boşancaz bu gidişle.

Bence sen evde hamileyi m ayağına yemek temizlik yapmayınca kv yapmaya geldi ; senin de işine geldi.
Yoksa zannetmiyorum ki senin gibi biri evde kayinvalidesine katlansin.
Hayır. Oğluna bişey olcak biz kavga ediyoruz diye geldi. Aşırı evhamki bebek büyütüyor. Sabah İzmir'den oğlunu arayıp uyandırıyor işe gitsin diye. Çünkü alarm diye bişey yok.

Peki gerçekten neden evlendim. İki güzel söz duymayacağım yalnız uyuyacağım. Birlikte hiçbir şey yapılmayacak ben neden rvlendim. Seviyordum ben onu ilgi bekliyorum kötü birşey mi bu. Benim hakkım değil mi

Ya yemek ve temizlik yapıyorum şu an sadece ilk zamanlar yapmadım diyorum.

Çorba yumurta sosis falan istiyor.

Sizin ve eşinizin hatalarını bir kenara bırakıyorum şuan
Kesinlikle ayrılırsınız siz
Çünkü eşiniz anne bağımlısı!
Siz ev işlerini Harika yapsaydınız da , eşiniz romantik olsaydı da yine bu evlilik yürümezdi
Maalesef değişmeyecek gerçek bu
Nokta .

Ya yemek ve temizlik yapıyorum şu an sadece ilk zamanlar yapmadım diyorum.
İlk zamani son zamani yok ki. Hayat musterek tamam,ama ev duzenini kadin oturtur. Evin temizlik zamani bellidir,siz temizlik icin ayaga kalkmamissiniz ki adam gelip ucundan tutsun?

Evlendiginiz gunun sabahindan itibaren ne yaptiniz mesela? Sevismek disinda.

Sizin davranis probleminiz var. Adam birden bire mi delirdi? Siz ne yaptiniz? Sacmasapan ayrinti anlatacaginiza esas probleme odaklanin. Cinselliginizin detaylarini anlatip duruyorsunuz, evliliginizin bu hale gelmesinde hic payi olmadigi halde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…