- 29 Temmuz 2017
- 1.098
- 2.572
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Gerçekten böyle misiniz şu andaEşim hala annesinin dibinde içime yün atlet giysem mi diye soruyor. Ben de öyle sürüyorum evde. Birazdan işe gitcek ben de kv kişiyle kalcam. Bacak bacak üstüne attım yatıyorum kv Dr karşımda. Bu yaptığım hata evet.
Durumu ne güzel özetlemişsiniz ..Kvnin neden gitmedigini anladim,bugune kadarki uslubunuz,davranislariniz ve ruh haliniz yuzunden sizin psikopat oldugunuzu dusunuyor. O yuzden gitmiyor.
Ayrica,disarida calismiyorsunuz,kahvalti hazirlamak yok,yemek yapmak yok,ev temizlemek yok,ayagi uzatip yatayim,kocisim bana sirinlik yapsin,benle yatsin,gecelik giyeyim diye bekleyeyim, kocaman kocaman laflar edeyim,evi de kocayi da cekip ceviremeyim,peki af buyrun ne ise yariyorsunuz?
Özellikle stresli meslek sahibi erkeklerde bu var. Ben çalışayım, evimi hatun çekip çevirsin. Temiz eve geliyim, ütülü gömleklerimi giyeyim, fır dönsün etrafımda... ben de bunu evliliğimde hissediyorum bu beklentileri. Ancak gurbetteyiz ve çalışıyorum. Hatta ikinci çocuğum doğdu. Yani Bulamıyor bunları üzgünüm :) bunlar hep kavga tartışma sebebi. Tek sizin eşiniz yapmıyor az idare edin, zaten evdeymişsiniz biraz çaba gösterin. Akşam çayın yanına bir kek koyarsınız herhalde. Sabah kahvaltı dediğin nedir ki çıkar peyniri zeytini bitti gitti.Benden böyle birşey bekliyor sanırım. Beni çekip çevirir diye evlendim diyor. Aklı başında görmüş beni. Benim hayalim bu değildi bu kadar geleneksel bir aile istemiyordum. Bir de evde sözünün dinlemediğini düşünüyor eşim. Ama herşeyi anneisni anlatan birine saygı duyup sözünğ dinlemek içimden gelmiyor. Kendi bildiğimi yapmaya çalışıyorum. O ise herşeyi birine sorarak hareket eden biri. Belki burada hatalıyım. Herşeyi yazıyorum kendi hatalarımı görüo düzelteyim. Düzelirse düzelir. Düzelmezse zaten boşanmaktan başka çare yok
Dedim rahat edemiyorum diye. Ben o varken de yaparım dedi. Gerçekten de utanmadan yatak odasında bağıra çağıra yaptı. Eşim annesi birbirine bağımlı. Artık annesi ölürse rahat ederiz ama çoktan boşancaz bu gidişle.Nasil ya gitmeyip napicak sizinle mi yasayacak. Valla esini ikna et annesini göndersin. Ben catir catir salonun ortasinda sevismek istiyorum annen varken olmuyor çıplak gezicem evde lütfen hayatim annen biraz dinlensin kendi evinde biz ozgurce iliskimizi yasayalim de :)
Annemden özür dile kalbi çok kırıldı yor. Sonra gidecekmiş. Bakalım namaz kılıyor annesi bekliyorum. Valla boğasım var ama en azından muhabbet açıp konuşcam.Biraz çaba göster sonra bi değişim olacak mo buraya yaz. Bekliyorum gelişmeleri
Hayır hedefim evliliğim düzene girdikten sonra kpssyr abanmak.Ayrıca madem evdesin kpss çalış. Hayatın boyunca kocanın eline mi bakacaksın bu büyük bir hata bence
Allah'ım annesi gitmiyor ki. Döveyim mi kadını git diye. Zaten gitse de her dk her şeyi anneisni anlatan bebek bir eşim var.Evden anaları gönderin acilen aile danışmanına gidin derim
İlk seneler zaten sıkıntılı geçiyor sizde sarpa sarmış toparlamak için de acele edin
Hayır. Oğluna bişey olcak biz kavga ediyoruz diye geldi. Aşırı evhamki bebek büyütüyor. Sabah İzmir'den oğlunu arayıp uyandırıyor işe gitsin diye. Çünkü alarm diye bişey yok.Bence sen evde hamileyi m ayağına yemek temizlik yapmayınca kv yapmaya geldi ; senin de işine geldi.
Yoksa zannetmiyorum ki senin gibi biri evde kayinvalidesine katlansin.
İnadına yaptım onu bir hafta kadar.Bir evi neden b*k götürür sanirim hiç anlamiycam.
Arkadaş hamilesiniz diye eve bi süpürge çekmek bu kadar mı zor geliyor.
Peki gerçekten neden evlendim. İki güzel söz duymayacağım yalnız uyuyacağım. Birlikte hiçbir şey yapılmayacak ben neden rvlendim. Seviyordum ben onu ilgi bekliyorum kötü birşey mi bu. Benim hakkım değil miYaşın küçük sanırım o yüzden evliliğinden flört bekliyorsun..öncelikle eşin o tarz bir adam değil o yüzden beklenti seni sıkıntıya sokar..düşünceli ve romantik bir eşin yok bunu kabullenmelisin.. maalesef eşin anasının kanatları altından çıkamamış ve bir ömürde çıkamayacak.
Senin hatan şu..tüm gün evdesin ve çalışmıyorsun..eşin işten gelince ona “çamaşır topla” dersen adam kızar..burası Tr burada kadın erkek görevleri belli..bu düzenin dışına çıkabilen adam sayısı çok az..o yüzden eşini kimseyle koyaslama..yemek,temizlik yapmazsan, ev işlerini yapmazsan kocandan duyacağın tek şey “sen niye evlendin” olur..o yüzden evliliğini madem yürütmek istiyorsun işlerini ihmal etme.
Ya yemek ve temizlik yapıyorum şu an sadece ilk zamanlar yapmadım diyorum.Kvnin neden gitmedigini anladim,bugune kadarki uslubunuz,davranislariniz ve ruh haliniz yuzunden sizin psikopat oldugunuzu dusunuyor. O yuzden gitmiyor.
Ayrica,disarida calismiyorsunuz,kahvalti hazirlamak yok,yemek yapmak yok,ev temizlemek yok,ayagi uzatip yatayim,kocisim bana sirinlik yapsin,benle yatsin,gecelik giyeyim diye bekleyeyim, kocaman kocaman laflar edeyim,evi de kocayi da cekip ceviremeyim,peki af buyrun ne ise yariyorsunuz?
Çorba yumurta sosis falan istiyor.Özellikle stresli meslek sahibi erkeklerde bu var. Ben çalışayım, evimi hatun çekip çevirsin. Temiz eve geliyim, ütülü gömleklerimi giyeyim, fır dönsün etrafımda... ben de bunu evliliğimde hissediyorum bu beklentileri. Ancak gurbetteyiz ve çalışıyorum. Hatta ikinci çocuğum doğdu. Yani Bulamıyor bunları üzgünüm :) bunlar hep kavga tartışma sebebi. Tek sizin eşiniz yapmıyor az idare edin, zaten evdeymişsiniz biraz çaba gösterin. Akşam çayın yanına bir kek koyarsınız herhalde. Sabah kahvaltı dediğin nedir ki çıkar peyniri zeytini bitti gitti.
Sizin ve eşinizin hatalarını bir kenara bırakıyorum şuanAdı evlilik içi cehennem olan bişey yaşadım. Dört aydır. İlk günden hamile kaldım. Çok büyük hata yaptım. Çok seviyordum çok seviliyordum. Mutlu bir yuvam olcak sandım. Çok fedakarlık yaptım evlenirken. Evlendim çok garip bir ortama düştüm. Eşimi daha ilk haftadan doldurmaya başladılar. Bizi küçümsüyor bizi beğenmedi bilmem ne. Sonra eşim ev temizliği yemek diye başladı. O zamanlar çok midem bulanıyordu yapamıyordum ev işlerine de alışık değildim. Eşim her dk annesini arayıp evi bok götürüyor yemekleri güzel değil demeye başladı. Çok ağrıma gidiyordu. İnadına yapmadım. Sonra daha kötü oldu. Annesi geldi benim annem geldi. Evde hep birileri vardı. Birbirimize hiç alışamadık. Kontrollere hep yalnız ya da annemle gittim. Dört ayda iki kere dışarı çıkıp gezdik. Birlikte dört beş kere uyuduk. Annesi ilk başlarda yumuşak huylu ol yuvayı dişi kuş yapar falan bana yol gösterdi ilk zamanlar evet iyi niyetli konuşuyordu ama herşeyi benden bekliyordu. Gece üçte online oyun oynuyor eşim buna kızma hakkım yokmuş. Kıskanıyomuşym yanlış yapıyormuşm kv öyle diyor. Biraz dik konuştum inat ettim. Bir ara eşim tokadı çamaşırları falan. Ama bilmiyorum tek hatalı ben değilim. Çok yalnız kaldım bu evlilikte. Tek başına uyudum hep. Geldi yaptı biraz sarılıp gitti oyun oynadı odasında. Bir kere dışarı çıkalım gezelim demedi. Annesi hala bizde herşeye karışıp laf söylüyor. Benim huzur bozduğumu söylüyor. Dik konuşuyormuşum. Onun işi stresliymiş alttan alacakmışım. Sabah kalkıp ona kahvaltı hazırlamam gerekiyormuş. Ee peki ben ne olacam. Hizmetçi miyim ben bu evde. Annesine gidiyor sarılıyor şakalaşıyor kızıımm Tombul kuşum diyor geliyor anca benim mememi sıkıp gidiyor. Ne bi ihtiyacın var mı diye soruyor. Ne uyurken yanıma yatmak istiyır. Uyuyamıyomuş. Annesi kendi kendine abarta abarta bi hal oluyor herşeyi. Çocuğun başına gelenler ah vah gebermeyesice bilmem ne . Neymiş çocuğu sinirlenir kendini öldürürse ondan korkacakmışum. Bilmem kaç kere para istediler. Ben çalışmıyormışum onun parasına karışamazmışım İzmir'in merkezinde yaşamış insanlar meğer aşiret kafasındalarmış. Boşanmak evet kesin çözüm. Ama benim de hatalarım olduğunu düşündüğüm için son olarak elimden geleni yapmak istiyorum. En azından içim rahat etsin. Çünkü daha çok yeniyiz ben bir ay annemdrydşm. İki ay kadar onun annesi buradaydı. Ve iki hafta da benim annem buradaydı. Ara ara toplam olarak. Başbaşa kalamadık. Onun için önerilerinizi bekliyorum. Elimden geleni yapayım vicdanım rahat olsun.
Neyse budan sonra yapıcam artık adam gibi biriyle evlendim sandım öküzün tekini almışım en azından kocaya benzer belki.Çorba yumurta sosis falan istiyor.
İlk zamani son zamani yok ki. Hayat musterek tamam,ama ev duzenini kadin oturtur. Evin temizlik zamani bellidir,siz temizlik icin ayaga kalkmamissiniz ki adam gelip ucundan tutsun?Ya yemek ve temizlik yapıyorum şu an sadece ilk zamanlar yapmadım diyorum.
İyi akşamdan pişirin bunlar basit şeyler.Çorba yumurta sosis falan istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?