- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Evet bağımlı. Annesi de ona bağımlı. Benim de evde ne olduğum belli değil.Sizin ve eşinizin hatalarını bir kenara bırakıyorum şuan
Kesinlikle ayrılırsınız siz
Çünkü eşiniz anne bağımlısı!
Siz ev işlerini Harika yapsaydınız da , eşiniz romantik olsaydı da yine bu evlilik yürümezdi
Maalesef değişmeyecek gerçek bu
Nokta .
Kalktım krep yaptım. Çay demledim. İlk zamanlar irmik tatlısı mercimek köftesi brokoli çorbası hepsini denedim yaptım. O annem gibi ol o bunu böyle yapıyor demeye başladı. Sonra yaptığım yemeği anneisni attı dalga geçti. Ben de bir süre inat Edip yapmadım.İlk zamani son zamani yok ki. Hayat musterek tamam,ama ev duzenini kadin oturtur. Evlendiginiz gunun sabahindan itibaren ne yaptiniz mesela? Sevismek disinda. Sizin davranis probleminiz var. Adam birden bire mi delirdi? Siz ne yaptiniz? Sacmasapan ayrinti anlatacaginiza esas probleme odaklanin. Cinselliginizin detaylarini anlatip duruyorsunuz, evliliginizin bu hale gelmesinde hic payi olmadigi halde?
Ne icin inat yaptiniz iste? Evlendikten sonra insan evi temizlesin diye kocadan beklemez ki. Haydi canim temizlik yapacagim bir el ativer dersiniz. Ya da hadi su yemegi yapalim ben de acemiyim bana yardim eder misiniz dediniz mi? Ne adim attiniz mesela cok merak ediyorumİnadına yaptım onu bir hafta kadar.
İlk günler normal bir evlilik düşlediğim için normal bir şekilde hareket ediyordum. Sonra bağırıp çağırmaya başladı o ben herşeyi snneşsnr anlatöaısna kızdım. Anneme karışma dedi. Annem gibi yap dedi. Yaptığım yemeklerle dalge geçti. Ben de bağırdım ve inat Edip yapmadım.Kalktım krep yaptım. Çay demledim. İlk zamanlar irmik tatlısı mercimek köftesi brokoli çorbası hepsini denedim yaptım. O annem gibi ol o bunu böyle yapıyor demeye başladı. Sonra yaptığım yemeği anneisni attı dalga geçti. Ben de bir süre inat Edip yapmadım.
Çok üzüldüm sizin içinEvet bağımlı. Annesi de ona bağımlı. Benim de evde ne olduğum belli değil.
Okey ,soylediginize gore mutfak tecrubeniz hic yoktu evlenene kadar,peki annesi nasil yapiyormus ogrendiniz mi? Neyi begenmedi esiniz?Kalktım krep yaptım. Çay demledim. İlk zamanlar irmik tatlısı mercimek köftesi brokoli çorbası hepsini denedim yaptım. O annem gibi ol o bunu böyle yapıyor demeye başladı. Sonra yaptığım yemeği anneisni attı dalga geçti. Ben de bir süre inat Edip yapmadım.
Bagirip inat ederek ne elde ettiniz? Neden o an evi barki birakip bosanma davasi acmadiniz?İlk günler normal bir evlilik düşlediğim için normal bir şekilde hareket ediyordum. Sonra bağırıp çağırmaya başladı o ben herşeyi snneşsnr anlatöaısna kızdım. Anneme karışma dedi. Annem gibi yap dedi. Yaptığım yemeklerle dalge geçti. Ben de bağırdım ve inat Edip yapmadım.
İlk günler bana bağırıyordu. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Ve özür dilemesimi bekledim. O yüzden yapmadım. Yemek yapıyordum ama çok iyi olmuyordu sonra annesi dedi yapma. Ben ağlıyodum yemeğin başında panik oluyordum. Aslında normalde evde az buçuk yapıyordum. O bağırıp kızınca yemek olmadı diye ben dua ede ede yemek yaptım ya. Şimdi oluyor yemeklerim.Ne icin inat yaptiniz iste? Evlendikten sonra insan evi temizlesin diye kocadan beklemez ki. Haydi canim temizlik yapacagim bir el ativer dersiniz. Ya da hadi su yemegi yapalim ben de acemiyim bana yardim eder misiniz dediniz mi? Ne adim attiniz mesela cok merak ediyorum
Ay bu ne ya. Gerçekten yatağa alma sen rahatsın ama ben değilim de. Karı da ne yüzsüzmüş ama asıl sorun eşinde işte. Umarım düzelirDedim rahat edemiyorum diye. Ben o varken de yaparım dedi. Gerçekten de utanmadan yatak odasında bağıra çağıra yaptı. Eşim annesi birbirine bağımlı. Artık annesi ölürse rahat ederiz ama çoktan boşancaz bu gidişle.
Bilmiyorum. Daha ilk günlerdeki şok içindeydim. Ben çok severek ve fedakarlık yaparak evlendim. O da beni çok sever değer verir üzerime titrerdi. Sadece şoktaydım. Hamileliği Dr öğrenmiştim sadece boş boş düşünüyorduö en yapıcam kpss hamilelik bu adam niye böyle oldu yemeği nasıl yapcam diye. Ya bir insan yemek güzel olmadı diye. Bağırıp çağırıp ortalığı yıkıp söylenir mi. Nasıl korkuyordum ya yemin ederim dua ederek yapıyordum. Aslında yemek yapmak basit birşey. Genel manada. Ama o zaman panik olunca yapamıyordum. Aileme birşey söyleyemedim bir ay kadar içime attım.Bagirip inat ederek ne elde ettiniz? Neden o an evi barki birakip bosanma davasi acmadiniz?
Keşke düzelse. Nasıl böyle biriyle evlendim hayatımı mahvettim çok büyük hata yaptım. Hala annem diyor kalbi kırıldı alındı diyor ben ne haldeyim hiç soran yok.Ay bu ne ya. Gerçekten yatağa alma sen rahatsın ama ben değilim de. Karı da ne yüzsüzmüş ama asıl sorun eşinde işte. Umarım düzelir
Pek yemek yemez iki üç yemek yiyor. Annesi mesela çayı yarım saat kaynatır öyle demler öyle yapmayınca sinirlenip çayı döktü bir kere ve bana Allah belanı versin dedi.Okey ,soylediginize gore mutfak tecrubeniz hic yoktu evlenene kadar,peki annesi nasil yapiyormus ogrendiniz mi? Neyi begenmedi esiniz?
Sende haklısın. B.k ye deseydin keşkeKalktım krep yaptım. Çay demledim. İlk zamanlar irmik tatlısı mercimek köftesi brokoli çorbası hepsini denedim yaptım. O annem gibi ol o bunu böyle yapıyor demeye başladı. Sonra yaptığım yemeği anneisni attı dalga geçti. Ben de bir süre inat Edip yapmadım.
Buna benzer bir şey yazacaktım bendeKvnin neden gitmedigini anladim,bugune kadarki uslubunuz,davranislariniz ve ruh haliniz yuzunden sizin psikopat oldugunuzu dusunuyor. O yuzden gitmiyor.
Ayrica,disarida calismiyorsunuz,kahvalti hazirlamak yok,yemek yapmak yok,ev temizlemek yok,ayagi uzatip yatayim,kocisim bana sirinlik yapsin,benle yatsin,gecelik giyeyim diye bekleyeyim, kocaman kocaman laflar edeyim,evi de kocayi da cekip ceviremeyim,peki af buyrun ne ise yariyorsunuz?
Son yazdıklarını okudum da senin kocanın adam olması zor kardeşim. Bu evlilik uzun sürmez gibi. Keşke çocuk olmasaydı şunu boşasaydınKeşke düzelse. Nasıl böyle biriyle evlendim hayatımı mahvettim çok büyük hata yaptım. Hala annem diyor kalbi kırıldı alındı diyor ben ne haldeyim hiç soran yok.
İşte inat Edip bir süre yapmadım. Şimdi yapıyorum bu sefer de kendi hakkımı savunup konuşmayacakmışım. O sinirli alttan al her hizmetini yap tamam bu evlilikten benim payıma düşen ne. İlgi istiyorum sadece yalnız kalmak birlikte uyumak çok mu zor.Sende haklısın. B.k ye deseydin keşke
Şimdi daha net anladım sende haklısın. Yemek yapamadığında sana destek olması lazımdı. Her halta annesini bulaştırmaması lazımdı. Ergen sanki... çocuk dert oldu şimdi yoksa terket boşa derdim ama bilemedim şimdi. Düzelecek gibi değil. Bilmiyorum terketsen peşine düşer miİşte inat Edip bir süre yapmadım. Şimdi yapıyorum bu sefer de kendi hakkımı savunup konuşmayacakmışım. O sinirli alttan al her hizmetini yap tamam bu evlilikten benim payıma düşen ne. İlgi istiyorum sadece yalnız kalmak birlikte uyumak çok mu zor.
Yo zannetmem. Annesi onu pohpohlar benim gibi bir beladan kurtulduğunu düşünür. Çünkü onu sevmiyorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlamıyorum işte ne yaptın diye sormuyorum öyle işteŞimdi daha net anladım sende haklısın. Yemek yapamadığında sana destek olması lazımdı. Her halta annesini bulaştırmaması lazımdı. Ergen sanki... çocuk dert oldu şimdi yoksa terket boşa derdim ama bilemedim şimdi. Düzelecek gibi değil. Bilmiyorum terketsen peşine düşer mi
Bakin,size neden kiziyorum anlatayim. Birincisi konularinizda bu olaylari duzgun ve sistematik sekilde anlatmiyorsunuz. Size bu sekilde davranan adamin israrla yaniniza gelmesini ve ozur dilemesini bekliyorsunuz. Insanlar hata yapinca ozur diler. Sizin esiniz hata yapmiyor. Bu fikirlere sahip oldugu icin onun sonuclarini size yansitiyor. Bu esinizin karakteri. Insan karakteri icin ozur dilemez,dilese de faydasi olmaz zira yine ayni seyi yapar.İlk günler bana bağırıyordu. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Ve özür dilemesimi bekledim. O yüzden yapmadım. Yemek yapıyordum ama çok iyi olmuyordu sonra annesi dedi yapma. Ben ağlıyodum yemeğin başında panik oluyordum. Aslında normalde evde az buçuk yapıyordum. O bağırıp kızınca yemek olmadı diye ben dua ede ede yemek yaptım ya. Şimdi oluyor yemeklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?