- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
Kesinlikle konu sahibine birsey soylemiyorum..evlilik oncesi cinsellik normal ama hamile kalmak mantikli degil.dogru bir ornek degil.nasil örnek olur dersiniz ki.ya adam birakip kacsa dugun iptal olsa bu konu icin demiyorum genel anlamda nikahsiz cocuk yapilmamali yapildiysa da kadinin ekonomik durumu bebege bakmaya yeterli olmali..erkeklere guven olmaz...aman hnazara gelmeyin..tüm genç kızlara güzel örneksiniz..ne denir ki..
Kesinlikle konu sahibine birsey soylemiyorum..evlilik oncesi cinsellik normal ama hamile kalmak mantikli degil.dogru bir ornek degil.nasil örnek olur dersiniz ki.ya adam birakip kacsa dugun iptal olsa bu konu icin demiyorum genel anlamda nikahsiz cocuk yapilmamali yapildiysa da kadinin ekonomik durumu bebege bakmaya yeterli olmali..erkeklere guven olmaz...
Ben yanlis anladim o zaman pardon...Arkadaş zaten ironi yapmış. Gerçekten tebrik etmemiş yani. Rahat olun.
doya doya seviş benimle hadiiiAaayyy çok sevındım adınıza..onden çalışma yapmışsınız ne güzel..darısı diğer nişanlıların basına..kim ole,kım kala demeden doya doya sevişin..
Yazmiim yazmiim dedim ama yok ...ben olaya biraz daha manevi.ve uzun vadede bakiyorum. sonra o cociklar buyuyor hayirsiz olinca aa cocuk hayirsiz ner de hata yaptik deniyor..e cocum sen anne karnina dustugunde malesef.annen daha evlenmemisti...kizmayin gucenmeyinde her seyin bir bedeli var...
Ha dini nikahimizi kiydik biz derseniz dediklerime bakmayin...
Şanslı mısın değil misin bilemedim.. evliliğini yaşamadan bebeğin olmasaydı keşke. Şimdi evlilikten önce bebeğin sorumluluğu binecek üstünüze.
Şanslısın bebeği aldırmak zorunda kalmayacaksın anladığım kadarıyla.
Ben (bu da çok pis itirafımdır) aldırmıştım... bugüne geldiğimde 1 yıldır bebek istiyoruz.... yok...
Ailenin de çok tepki vermeyeceğini düşünüyorsan nişanlın da destekse ne mutlu sana
Yazmiim yazmiim dedim ama yok ...ben olaya biraz daha manevi.ve uzun vadede bakiyorum. sonra o cociklar buyuyor hayirsiz olinca aa cocuk hayirsiz ner de hata yaptik deniyor..e cocum sen anne karnina dustugunde malesef.annen daha evlenmemisti...kizmayin gucenmeyinde her seyin bir bedeli var...
Dini nikahlı sevişen çiftlerin doğurduğu tüm hırsızlar, katiller, şerefsiz insanlar hayırlı demek ki. Oldu o zaman. Mantığınız çokhoş...Yazmiim yazmiim dedim ama yok ...ben olaya biraz daha manevi.ve uzun vadede bakiyorum. sonra o cociklar buyuyor hayirsiz olinca aa cocuk hayirsiz ner de hata yaptik deniyor..e cocum sen anne karnina dustugunde malesef.annen daha evlenmemisti...kizmayin gucenmeyinde her seyin bir bedeli var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?