sevinc ve endise

aman hnazara gelmeyin..tüm genç kızlara güzel örneksiniz..ne denir ki..
Kesinlikle konu sahibine birsey soylemiyorum..evlilik oncesi cinsellik normal ama hamile kalmak mantikli degil.dogru bir ornek degil.nasil örnek olur dersiniz ki.ya adam birakip kacsa dugun iptal olsa bu konu icin demiyorum genel anlamda nikahsiz cocuk yapilmamali yapildiysa da kadinin ekonomik durumu bebege bakmaya yeterli olmali..erkeklere guven olmaz...

İnsan neden evliliğin aynı evde yaşamanın başbaşa olmanın, beraber bir yerlere gitmenin (hiç ayakbağı olmadan) keyfini çıkarmadan çocuk yapar ki? Okul vs. dediğine göre yaşın oldukça küçük. Bu aceleye ne gerek varmş? Tercih meselesidir diyelim artık. sen istiyorum mutluyum diyorsun, hayırlı uğurlu olsun. Belli olmaz herhalde 3-4 aylık bebek.

Arkadaş zaten ironi yapmış. Gerçekten tebrik etmemiş yani. Rahat olun.

Valla benim 3 buçuk aylıkken Karnım çıkmıştı vücudun yapısınada bağlı sanırım hadi hayirli olsun

Valla benim karnım 8 haftalıkken başladı belli olmaya kızlar. Dr çok zayıf olduğun için hemen çıkmış karnın demişti ama biraz yapı meselesi galiba. Hamileliğim boyunca büyüktü karnım çok. Bebeğin suyu da fazlaydı. Seninki öyle olmaz inşallah ama bu ne özgüven. Maşallah! Ben evlenir evlenmez hamile kaldım diye çok utanmıştım evlenmeden kaldım sananlar olur mu diye da annemle kayınvalidem ne utanıyosun kim ne düşünürse düşünsün evlenmeden önce de nikahlıydın olsa kime ne demişlerdi. Ben yine de bayağı bi söyleyememiştim kimseye. Şimdi bu konuyu görünce helal olsun dedim. Ama ben istemezdim açıkçası bu durumu. Allah yardımcın olsun.

hamile kalmak bu kadar kolay mı yahu,ulen ben neden hala korkuyorum ki bak millet evlenmeden yapıyo

Aaayyy çok sevındım adınıza..onden çalışma yapmışsınız ne güzel..darısı diğer nişanlıların basına..kim ole,kım kala demeden doya doya sevişin..
doya doya seviş benimle hadiii
açık saçık konuş benimle hadiiii
bak aşkım kulağımda nasıl bir cümbüş var çaktın mı
Işın KARACA ablaya selam olsun

Yazmiim yazmiim dedim ama yok ...ben olaya biraz daha manevi.ve uzun vadede bakiyorum. sonra o cociklar buyuyor hayirsiz olinca aa cocuk hayirsiz ner de hata yaptik deniyor..e cocum sen anne karnina dustugunde malesef.annen daha evlenmemisti...kizmayin gucenmeyinde her seyin bir bedeli var...

Ha dini nikahimizi kiydik biz derseniz dediklerime bakmayin...

Hayirsiz evlat ile evlilik oncesi hamile kalmayi nasil bagdastirdiniz ?

Evlendikten sonra yapilan her cocuk hayirli evlat mi oluyor?

Bakalım babası da senin kadar sevinecek mi habere?

ne yaptıysan kendine yapmışsın daha evlenmeden çocuk yapmak ne kadar mantıklı birşey ileride bu kararından çok memnun kalacaksın,tebrikler.

üzülüyıorum böyle duyunca
ben istiyorum allah daha nasip etmedi işallah en kısa zmanda hayırlısıyla kucağımda olur

bizimbir tanıdığımızda apar topar evlenmişti öyle
meğerse 5 aylık hamileymiş
ben bayanken anlamadım eşimle o zman nişanlıydık o anlamış
bazen karnından olmasada hareketlerindende anlaşılabiliyor heralde
hatta doğurunca şaşırmıştık

Evlilik öncesi beraberliğe karşıysanız, size göre o beraberliği resmi kılan da sadece ve sadece RESMİ NİKAHTIR bayan. Dini nikah için resmi nikah şarttır. Resmi nikahsız dini nikah kıymak veya kıymaya önayak olmak suçtur. Dini nikahın da değerini düşürüyorsunuz şu laflarla. Dini nikahın varsa her şeyi yapabilirsin demeye geliyor bu yorum.

Dini nikahlı sevişen çiftlerin doğurduğu tüm hırsızlar, katiller, şerefsiz insanlar hayırlı demek ki. Oldu o zaman. Mantığınız çokhoş...

Ben hayirsiz evlat kismina takildim? Çocuğun genleri nikah olmadigini anlayip değişiyor mu? Nasil oluyor?

Bebegini saglikla kucagina alirsin umari. Dugun surecinde stresten uzak kal. Kendini yorma sakin..

Gelin ata binmis ya nasip demis. Bu ozel duyguyu evlendikten sonraya saklasaydiniz daha farkli bir heyecan olurdu.

Olan olmus, bunu yazmamdaki amac burayi okuyan diger genckizlar. Dikkatli olun, kendinizi koruyun. Evlendikten sonra bile binbir belayla ugrasiyor insan. Sevgiliyken "aaa askim, helalim, bebegimin annesi" der erkek evlendikten sonra siz bebekle bogusurken o aldigi sorumlulugu! Kaldiramaz uzaklasir. Ha birde aile etkenleri, evliligin sikintilari eklendiginde kaldirilmaz olur.

Evlilik disi iliski yasayipta mutlu olan kac kisi var ki bu hayatta ? Hep sonu sizlanma oluyor. Hele evlilik disi cocuk..

Tepkiler v.s umrumda degil diyemem umrumda olur, cunku boylelikle vahim durum ortaya cikar.

Ha sevgilisin ha evlenmek uzeresin. Ikisindedeevlenme vaadiyle birlikte olunuyor. Tarih alindi diye net birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…