Tesekurler ben su icin bu icin hamile kalmistir demedim zaten ama alti ustu bi imza dedigimiz cok sey aslinda imza atmadan hamilelikte imza atilmassa ya bebek aldiriliyor istenmeden toplum baskisindan dolayi ... dogurulursada gayrimesru cocuk deniyor babasiz kaliyor hemde yazik oyuzden imza kucuk ama getireleri goturuleri cok cok farkli basimiza gelmez diyemiyoruz benimde esim yuksek bi maasla calisirken birden isten cikarildi kala kaldik hesapta yokken neyse iyi geceler :)Sorumsuzluk konusunda hemfikirim seninle. Sadece senin için söylemiyorum alınma ama biraz dilimizin kemiği olmalı bazen. Sonuçta o da artık bir anne adayı. Kızon ne menfaatçiliği kalmış ne cahilliği. Herkes kendi hayatından sorumludur. Dilerim ikinizde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hem sen dinlen artık bebişine iyi bakman lazım
Cok sevindi.cok mutluyuz su an :)Konu sahibim umarim hersey gonlunce olur. Ama ne olursa olsun kumar oynamissin sonucta. Nisanlin ne dedi bu duruma ?
Daha onceden bi konu acmistim.nisanlimin ailesi ile ilgili.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lutfen-yardim-edin.759674/
Her neyse konuyu okuduysaniz nisanlimla ayni yerde yasamaya basladik...
Uffff amma da utandim.birlikte olduk.
Reglim gecikti.az once hamilelik testi yaptim.pozitif cikti.hastaneye kan testini dun verdim.isim vardi pazartesi alirim.
Nisanlima soylemedim.belki birazdan ararim.
Aslinda cok mutluyum......
Sorum su 20 ocakta dugun karnim belli olur mu
Bebeklerimizi derken ikiz mi??Ben tas kafam keske korunsaydim demiyorum.ortada istenmeyen bir bebek yok.biz gayet mutluyuz.neyse ikimiz de bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.mutlu cocuklarimiz olur.tatliya baglansin
ne diyim alemsin :).Cok sevindi.cok mutluyuz su an :)
Ailelere de soylemeye karar verdik.aralik basi gibi.aman hayat guzel be
bir sey olmaz. dugune yakin soyliyecekler sonucta. Bebek alinmayacak buyuklukte olucak, (zaten cok guclu bir sebep olmadigi surece kurtaja karsiyim), mecbur erkek ailesi de kabul edicek, kizin ailesi de zaten evlenicek diye rahatliyacak.Babanin yuz ifadesini merak ettim.
Bence bu durumda birinci dereceden suçlu kayınebeveynleri bu ilişkinin günahı ve ayrılmalarına sebep olurlarsa vebali de onların üstüne Allah affetsin...Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Dünyanın türlü hali var ben namus için birşey söyleyemem size hakkımda yok lakin hamile kalmanız doğru olmamış.
Çünkü kimse aptal değil elbet anlayacaklardır.Ve bunu sizin yüzünüze vuracaklardır.Sırf bununla karşılaşmamanız için dikkatli olmanız lazımdı.Hele ki ailesi ile sorunları olan birisin kimsenin ağzına laf vermemeliydin.
Peki ya evlenemezsen ne yaparsın ?
Oldu ki hayat bu ;
* Çocuk başkasına aşık oldu vazgeçti.
* Ailesinin baskısına dayanamadı vazgeçti.
* Allah gecinden versin başına bir iş geldi vazgeçti.
Bu durumda ne yapacaksınız ? Bütün bunlara cevabınız varsa sıkıntı yok ha düşünmediyseniz de yapacak birşey yok..
Çok sevinecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?