sevinc ve endise

karnınız belli olmazda,eğer bünyeniz benim gibiyse yandınız.
ikinci hamileliğim ikisindede,haftalarca yattım,mide bulantım ve düşük tehlikemde cabası.
20 haftalık hamileyim hala bulantılarım ve rahatsızlıklarım devam ediyor.

Önceki konularınızı bilmiyorum, okumadım. Ama minik kızınız/oglunuz hayırlı olsun, sağlıkla dogurun ve büyütün. Evli olup olmamanıza degil de planlamadan çocuk yapmanıza takıldım ben sadece. Yani cocuk sahibi olmak enine boyuna planlanması gereken bi konu, ciddi mesele, hiç bitmeyecek bi sorumluluk. Bu kadar sorumluluga böyle cup diye denize atlar gibi atlamak ya çok büyük cahillik ya da çok büyük cesaret. Ama hangisi bilmiyorum. Gerci sizin de simdi başınızda mutluluk yelleri esiyodur plan program o hooo yoktur ki aklınızda.
Bi de söylemeden geçemicem bazı yorumları gercekten çok zalimce buldum ben. Şu hayatta her şey insanlar için diye bi laf var. Yani bunu bol keseden kınayan insanlar yarın kendilerini böyle bi durumun icinde bulmayacaklar diye bi sey yok. Yarın kızınız böyle bi sey yaptıgında/oğlunuz böyle bi durumda evlendiginde yaptıgınız yorumları hatırlarsınız artık.
Ayrıca tek dogru kisinin kendi dogrusu da degildir. Sizin surada yadırgadıgınız sey dünyada kaç milyar insan tarafından dogal karşılanıyo haberiniz var mı? Kaç tane insan sizin aklınızın almayacagı zamanlarda ve sekillerde cocuk sahibi oluyo? Ben sperm bankası diyeyim en basit örnek siz gerisini anlayın. Daha bi ton sey var su hayatta. Bu kadar katı olmayın, size hicbi zararı dokunmayan tercihleri icin insanları üzmeyin.

Allah yardimci olsun size.
İnşallah çektiğiniz sikintilara değen güzel hayirli bir evladiniz olur..

:) olmaz merak etme.ben karnından çok Ailene erken doğacak bebeğini söylemek konusunu dert edinin sandım :)

Cok mutlu ettiniz.bazi yorumlar gordum.nisanlimi elimde tutmak icin hamile kaldigimla ilgili.ayiptir.yapmayin.bu kadar kesin yargili yaklasmayin kimseye.neden bu kadar kesin yargili yorumlar yaptiniz.sevdigim insanla birlikte oldum.korunmak isine gelmemistir diye yorum yapanlar gordum.uzuldum.ne diyeyim.
Erken dogum oldu demeyecegiz kimseye.herkes anlar zaten.
Aileleremize de soyleyecegiz.biraz zaman gecince aralik gibi.
Kimi yaklasimlar var.sagolun mutlu ettiniz.
Ancak kimisi insanin kanina dokunuyor
Hayirsiz evlat,dini nikahxresmi nikah,kotu ornek....
Bu yorumlar yoruyor insani
Karsinizdaki sizin gibi biri.belki tanimadan kuzeninize yorum yapiyorsunuz.kim bilir?
Ask sevgi bu kavramlari unutarak yorum yapmayin
Yangindan mal kacirir gibi evlenen yazmissiniz.4 yillik uni ve mezuniyet sonrasi zamandan bahsetmistim.
Onemli olan karsinizdaki bir kadin.ezilen cinsiyet.biz birbirimize destek olmazsak?
Yine tepki alirim belki
Zengin kocayi elde tutma nedir?
Evliliginizi yasayamayacaksiniz yorumlarina eyvallahim var.dusunceli yorumlar bunlar.
Nisanlima soz geciremeyen dediniz.tanimadiginiz birine
Korunmak isine gelmemis.evet oyle oyle
Olay lince dogru gidiyor.karsinizdaki kadin ve hamile.yapmayin

Sende plansız bir bebek beklerken yorumun çok saçma değil mi?dinime küfreden müslüman olsa dese hakkıdır. Tek farkınız sen 3 aylık evlisin o 2 ay sonra evlenecek.
Ben korunuyordum onlemim vardi ama Allah verdi
Konu sahibinin dedigi ise korunma isi kisisel burda tepki cekmekten korktugum icin yazmiyorum demişti yani adam akilli onlem bile almamis nisanli haliyle ayip bu birinci

Ben 3aylik evli bi bayanim
O nisanli ve istenmeyen bir gelin dugun arifesi hamile kaliyor

Bence gayet arada fark var sen goremiyosan ben napabilirim

Eğer yorumlar sizin için yeterliyse konu uzamamasi için O okypete mesaj atip konuyu kapattirabilirsiniz

Bir secim yapmissiniz onemli olan istediğiniz bebeğe bir aile ortami verebilecek olmaniz bunu da yapacakmissiniz zaten. Yani kendinizi uzmeyin.

Öncelikle bebeğiniz ve evliliğiniz hayırlı olsun.
Herkes doğru ve yanlışı ayırt edecek yaşta. Benim değer yargılarım size uymaz sizinki de bana. Ama kalkıpta sizi suçlamak bana/bize düşmez... Konuda zaten toplum açısından nasıl karşılanır , korumayı bilmiyordum vs. şeyler için akıl istenmemiş. Sadece karnım gelinliğimden belli olur mu denmiş. Hamile birinin üzerine bu kadar gidilmez. Zaten arkadaşın endişesi kendine yeter de artar bile...O yüzden ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH...(amin...)

Son düzenleme:
Bakın ben evlenmeden hamile kalınmasını tasvip etmiyorum ama olmuş sonuçta ve onlar mutlular. Ayrıca bu forum istenmeyen gelinlerle dolu hiç biri çocuk yapmasın o zaman bu mudur? Sizde yeni hamilesiniz ve konunuza çok hoş yorumlar yapıldı ki bunlardan biri benim. Başka bir anne adayını böyle yaralamanız hiç hoş değil. Tek farkınız imzanız @sivrikose

DIkkat edersen nisanlisinin ailesi dugun tarihini bile ertelemisler neler var dugune ay kala aileler yuzunden is bozuluyor sirf konu sahibi icin degil genel konusuyorum olmuyor mu arkadasim oluyor ama evlendikten sonra istemeseler nolacak ki artik gelini olmus oluyor anlatabildim umarim oyuzden tek fark imza diyemiyoruz o duruma dusup bebegini aldiranlar var biliyor musun yani tepkim genel onun yaptigida hos degil en azindan bi korunup dikkat etseymis su donem sorumsuzluk gibi geliyor :/ ben kendime bile coook kiziyorum korunmus oldugum halde

Sorumsuzluk konusunda hemfikirim seninle. Sadece senin için söylemiyorum alınma ama biraz dilimizin kemiği olmalı bazen. Sonuçta o da artık bir anne adayı. Kızon ne menfaatçiliği kalmış ne cahilliği. Herkes kendi hayatından sorumludur. Dilerim ikinizde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hem sen dinlen artık bebişine iyi bakman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…