Sevincim Kursağımda kaldı!!!

çok üzüldüm okuyunca.. çok acil cevap yazıyorum inşaALLAH daha sonra daha güzel şeyler de yazabilirim.. Eşin gelmeden daha bugünden hamile kalmak niyetiyle Salat-ı Tefriciye okumaya başla, eşin gelince de hamile kalabilmek için hiçbir fırsatı kaçırma derim. Muhakkak vardır bir hikmet..

öyle zormuş ki çocuk sahibi olamamak birde bu kadının baskısı canıma tak ettirdi eşimi heycanla göreceğim anı bekliyordum taki kayınvalıdemın ve gurubunun geleceğini duyana kadar,az çocu sevmeye kalksam göz göze geliyorlar kızlarıyla kaş göz işaretleri,ne sevebiliyorum nede birşey demeden durabiliyorum o safhaya getirdi..
hamile kalmayı çok istiyorum ama adet tarihim 19.12.2012 de oldum en son ,eşim ayın 12 sinde gelecek ve yumurtalama günü denen hesaplamaya uymuyor malesef yanlış bilmiyorsam tabi.

öncelikle Allah kurtarsın eşinizi... arkadaşım size bi sorum olacak kaç zamandır çocuk denemeniz oluyor. yanlış anlamayın özelinize inmek değil maksadım yalnız bir yıl boyunca korunmadan düzenli cinsel ilişkiye rağmen hamıle kalmıyorsanız muhakkak dr.a görünmeniz gerekiyor. bu hususu netleştirmek için sordum...

canım benim ben sinir oldum
eşin ne diyo bu duruma başka biyerlere gitseniz eşinle yada ne bileyim yalnız kalamaz mısınız Allah görüyo bunları sen canını sıkma oğuuuz oğuuzzz diye kendini yırttığı çocuk yarın öbürgün başlarına bela olurda görür gününü Allahın adaleti hiçbişeye benzemez İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun

Son düzenleme:
sana yapılanlar insanlığa sığmaz
ama Allah kimsenin ettiğini de kimsenin yanına bırakmaz
okurken çok üzüldüm
ama şundan eminim bu dünyada ya da öbüründe yaptıklarını fitil fitil ödeyecekler
sonuçta allah verse senin de çocuğun olur bu senin elinde değil ki
ne hakla sana nispet veriyorlar
Allah böyle insanların müstehakını versin.
senin eşinle aran iyi olsun yeter ki
çocuk da olur
eşinin yokluğunda kaynanana bişeyler söyleyip aranı açma
biliyorum çok zor ama bu kadar sabrettin az daha sabret
çünkü o yokken olnaları o gelince ona farklı yansıtma ihtimalleri var
kocanı sana karşı kışkırtıp aranızı açabilirler
o yüzden biraz daha sus
çünkü bu insanlar insaniyeti kaybetmiş
konuşsan ne olur

teşekkür ederim,senlerdir olmuyor malesef problem yok ne eşimde nede bende ,arada LH yükselir iner birde kücük kistler oluşur,onun haricinde çok şükür problem yok en son rahim filmi bile çekildi yani eşimede test yaptılar şükür problem yok dr. a görünüyorum sürekli en son 2 ay önce gittim soğan suyu içtim hormonlara baktılar problem gözükmedi..

öyleyse en önemli etken stres... kendinizi üzmeyin... siz üzülene kadar onlar üzülsün. üzülmeyın rahat olun ki tez zamanda olsun bebişiniz. bir de nacizane tavsiyem eğer eşiniz yakın zamanda tahliye olmayacaksa bebiş için onun çıkmasını bekleyın derim ben. hamilelik zor bi süreç tek başınıza hele de kaynananız iled zor olabilir sizin için

acayip şekilde abartıyo,düşük yaptım hemen birkaç gün sonra kızının gebeliğinden doğumundan bahseder oldu gülerek anlatıyor komşularda var hemen onlar laf değiştiriyor ben üzülmeyim diye bu ballandıra ballandıra anlatıyor herkesde anladı yani,kaç kişi sabır diledi,eşimin yanında üstüme gitmiyor,durumuza üzülüyor gibi davranıyor,oğuzz oğuzz demesine eşim gülümsüyor annennesi torununu çok seviyor tablo bu eşimin gözünde malesef ki eşim anlamıyor,kayınvalidem öyle rolcüki anlatamam size yalnızca sevgi gösterisi yapıyor güya ama amacı farklı,eşimede annen bilerek yapıyor demedim hiç desem kızabilir..

başka yerlere nasıl gidebilirz ki canım ,eşimin kimliği cezaevinde kalacak,yalnızca evde dinlenme olarak veriliyormuş bu izin...

Canım benimmm Rabbim yardımcın olsun.Kayınvaliden olacak o kadında Allahından bulsun ne denilebilir ki bu kadar olmaz.Benimde 6 yıldır olmuyor az çok seni anlayabiliyorumm.Ne demek olduğunu yüreğine nasıl bıçak gibi saplandığını az çok anlayabiliyorum.İnsanın üstüne ne diye gelirler anlayamıyorum.Allahtan korkan bunu yapar mı?Helede eşin yok şuanda yazık günahh inan çok duygulandımm keşke yanında sana destek olabilsem ama elden ne gelir.Destek olsamm saç baş yolmayla başlardımm herhalde.Günahsız yavruyu ne diye alet ederler bu işe anlamadım gitti.Allaha havale et o senin içini yakar ama kimse bilmez ya kırdıkları gönlü Allah seviyorsa işte o zaman onların vay halineee

sana tek diyeceğim şey ilahi adalete inan..Allah'a sığın..bak göreceksin o herkese hak ettiğini verecek..

Kıyamam ya, inşallah allah tez zamanda sana da bebek nasip eder.Bu bi imtihan çocuğu olan da olmayan da için ama insanlar bunu göremiyor demek ki .Kayınvalidende nasıl bir vicdan var çözmek zor.

ben seni cok iyi anlıyorum canım

sana buyuk bir tavisyem var

buna uyarsan sen kazanacaksın.

esın cezaevınden ızıne geldıgınde kaynananlar gorumcen ve cocugu geldıgınde hazır ol!

oguz dedıklerı yegenını bagrına bas sen onlardan daha cok sev onlara hedıye al ama esının yanında!

kaynanan senın cocugun olmasını ıstemıyor acıkca! gorumcen de oyle! zavallı cocugu kullanıyorlar cahıller!

sen esının yanında hepsıyle sarım sarım ol! ınsallah bızım de olacak Allah buyuk oguza kuzen gelecek oguz elınden tutup gezdırecek!

benım bebısım cok sanslı olacak de abısı buyuyecek benımkı bebek olacak abısı ona her seyı ogretecek o aılenın ılk torunu de

yani sen de onlar gibi hatta onlardan beter oyuncu ol!

mutlu gorun nesenı ortama sac
esıne moral ver onunla her fırsatını degerlendır

asla ve asla esıne bu konuları acma...

yegenımı cok sevıyorum dayısı ben onu yerım gıbı abart konus... annemi de cok seviyorum vik vik vik tamam mı canım..

annem ne kadar düşünceli bak çocugumuzun olmasını o kadar cok istiyorkı canım benım yaa inşallah duaları tutar de...

sessiz kalma onlar seni sinir etmek ve üzmek istiyorlarsa mutlu ol sinir olma rahat ol uyanık ol!

üzülürsen belli etme yegenini de sev istedikleri kadar kas goz isareti yapsınlar onlar yaptıkca sen daha cok sev!

dua et zikir yap esinle her dakikanı degerlendir Allah cok büyük kimin hayırlı evladı olacagı belli olmaz canım!

offf bu ne biçim kadındır yaa..iyi bi ağzının payını vermek lazım şuna..

ilk defa bir k.valideye ağır sözler söylemek istiyorum ama neyse!

oğlumun birinin adı oğuz valla kaynanan sayesinde bu isimden soğudum şuanda

bende yaşadım bu kaynana faciasını,sanki hamile kalmak insanın elindeymiş gibi onu veren Allah değilmiş gibi konuşur bazıları..tıka kulaklarını duyma..

Allah'a havale et,onun adaletine güven..

Rabbim sana da hayırlı evlatlar versin İnşallah.

duanın en güzeli başkasına yapılan duadır..dua edelim arkadaşımıza inşallah cocugun olur

evet şuan en iyi sen anlıyorsun beni sağol canım,şimdiye kadar hep canımı acıttılar sabır sabır dedim,şurada yalnızca eşimle 4 gün görüşeceğiz onuda bu kadının hava atmasını hiç cekecek durumda değilim zaten sinirlerim yıprandı,eşimi görmekten bile vazgecesim geliyor ,çünkü kayınvalidemin yapacakları aklıma geliyor hayal ediyorum,Allahım yardım et.

senin kv. zaten tuhafmış 3üz çocuğun bile olsa laf sokacak seni üzecek bişey bulur..
sen takmamaya çalış boşver..eşine bak kendi sağlığına bak..
çocuğun olunca inş. senin için herşey daha güzel olur..
ayrıca görmemiş kv. gariban oğuzun pipisini koparmasın dikkat edin

sana tek diyeceğim şey ilahi adalete inan..Allah'a sığın..bak göreceksin o herkese hak ettiğini verecek..

haklısın o gün ne zaman gelecek acaba,hiç sabrım kalmadı artık. birkez bile beni aramadı kızım gelinim oğlum yok şuan ama biz varız birşeye ihtiyacın var mı demedi,onu geçtim tel açıp nasılsın demediler hiç,şimdide ben hiç yüzlerini göresim gelmiyor,görünce laflarıyla beni yiyeceklerini biliyorum

gülümsettin beni,görmemişin oğlu olmuş
haklısın bu kezde cinsiyetlerine laf eder,kız olursa o zamanda söyleyeceklerını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…