ilk önce iyi dileklerele başlayayım dedim işallah en kısa zamanda eşin hapistyen çıkar ve sağlıklı,hayırlı evlatlarlakavuşursunuz..
bunun için dua ettim...
kayınvalidenlerle ilgili sorduğun soruya gelecek olursak:
bu dünyada herkesin bi sınava tabi olduğunu seninde sınavının bu olduğu düşün.allah belkide seninde sabrını sınıyor.
bakalım kulum ne kadar dayanıcak diye
bence herşeyin bir zamanı var buna inan.
bol bol dua et...
ve sana son olarak bi tavsiye eşin 4 günlüğüne o dört duvar arasından çıkıp sevdiklerinin yanına gelmek istiyor..onunda psikolojisini düşün ve o 4 günü ona zehir etme bence..
sorunları şimdilik bi kenara bırak ve zamanın tadını çıkarmaya bak
çünkü 4 gün sonra o dört duvar arasına girecek ve sürekli yaşadıklarını ve sorunları düşünecek .belkide psikolojisini bozacak.
zaten hapiste olmakda başlı başına bi sorun onun için..
sağlıcakla kal..bol bol dua et..
takdiride her zaman allaha bırak...
ve sakın ama sakın küçücük bi masuma cephe alma
Arkadaşınının eşide mi cezaevine girdi?yok Allah korusun o arkadaşımın bebeği o konu benım değil ,doğurdu maaşallah 1yaşına bastı cok güzel,keşke benımde onun gibi bebeğim olsa
cudana arkadasımızın eleştirdiği cevabına ben de katılıyorum.
ne halin varsa gör.
bunları birçok kişi yaşıyor eğer buradaki tecrübeleri okuyup uygulamaz da eşin zaten dört günlüğüne gelicekmiş senin annene mi benimkine mi gidelim diye onu sinirlendirirsen olan size olur kavga edersiniz...
dişini sık biraz şu an çok zor bir dönemdesiniz... eşin hapse geri dönünce mutlu dönsün karım beni seviyor desin annesini şikayet etme pek konuşma konuşunca da yeni aşıklar gibi ol ne diyeyim işte
herkes zor durumda herkesin sorunları var ama böyle yaparsan sonra buraya eşimle kavga ettik boşanıyoruz kaynanam ve görümcem yüzünden diye konu açarsın...
yazdıklarımı uygula kazanan sen olacaksın.
Konuyu daha önceden görmüştüm aklıma takıldı baktım öyle yazmış cidden..hahaha evet süper yakalamışsın arkadasş yaaa
burada da benim bebegim düştü yazmış...
dokuz aylık bbek mi düştü ne oldu ben anlayamadım...
bazen yorum yazıyorum ama boşuna kendimizi hırpalıyoruz galibaa
Arkadaşınının eşide mi cezaevine girdi?
Çünkü onuda yazmışsın konuya..
Konuyu daha önceden görmüştüm aklıma takıldı baktım öyle yazmış cidden..
Yani burda pek çok konu yalan çıktı.
Paranoyak olduk resmen..
Tamamen iyi niyetimden soruyorum..
Banane canım sizin hayat hikayenizden. Paranoyak oldu herkes soruyoruz haliyle..sakura Allah aşkına sana yalan borcum mu var açık arar gibi konuşmalar,millet zaten eski konuları okuyor sanki yazdığım görünmeyecek mi
zaten hamile kalamıyorum çocuğum var diye kendi kendimle dalgamı geçeyim,canım burnumda ,çok merak edıyorsan msn adresımı özelden yazayım hayat hikayemi anlatayım.
sanki ben cinsellikle ilgili bir konu açtım neden yalan olsun ki
Banane canım sizin hayat hikayenizden. Paranoyak oldu herkes soruyoruz haliyle..
Burada bir sürü konunun yalan olduğu anlaşıldı kapandı. O konuları açanların bize yalan borcu mu vardı..
Daha önce okumuştum aklıma geldi sordum. Niyetim açık aramakta değil. Gayet halis bir niyetle sordum aksine..
Samimi geldi çünkü konuda yazdıklarınız. Sizin adınıza üzüldüm hatta. Peki ya bu neydi diye sordum haliyle..
Daha bu sabah bi konu gördüm. Akıllının biri aylarca dalga geçmiş insanlarla resmen. Cinsellikle alakası da yoktu.
Ben zaten insanlara inanmak istiyorum artık. Baksanıza paranoyak olmuşum resmen..
İçimden kayınvalidenize demediğimi bırakmadım sayılır:)hangi konular yalan çıktı içeriği neydi bilemem,ama sitede görüyorum cinsellikle açılan konuların çoğu kapatılıyor..yada bazıları burada hava atıyor yok şöyle hayatım var yok şunları yapıyoruz hayali hayatını anlatıyor,onlar kapatılıyor..
ben burda kendimi acındırsam ne kazanırım ? acitasyonla maddi manevi hiçbirşey.. üstelik kimseden birşey talep etmiyorum yalnızca akıl
şurda ailevi olabilecek bir soru sordum yapmam gereken ne olduğunu bilmiyordum danışmak istedim abes hiçbirşey yok.
peki madem iyi niyetle sordun konumada bi zahmet yorum yap
İçimden kayınvalidenize demediğimi bırakmadım sayılır:)
Ama evlilik arifesinde biri olarak kaynana gelin atısmalarını uzaktan izliyorum yorum yapmak beni aşar:)
İnşallah bebeğinizi alırsınız kucağınıza hayırlısıyla..
ben anlamadim ki simdi konu fake mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?