inanki onunla insan gibi konuşmak için aranızın iyi olmasına gerek yok.
eşin geldiği zaman kaynananı görmezden gel, zamanını eşine harca
eşine şimdilik yansıtmamaya çalış
eve dönünce zaten kendısı de fark eder bazı durumları.
eşinle zaman geçirmeye bak, imdilik kayınvaliden ile olan durumlarını bir kenara at
Mutsuz24;
Bir çok arkadaş kayınvalidenin agzının payını ver demiş.
Sen de vermeyi düşünüyorsun.
Ama zamanı inan bana çok yanlış.
Çünkü eşin cezaevinde 4 günlüğüne izin verilmiş,
o 4 günü güzel geçirmek varken, böyle bir olayla hem eşini hem de kendini üzme.
Özellikle eşin bu durumdayken onu böyle üzmeye hakkın yok...
Kayınvalidenin yaptıgı çok yanlış kabul ediyorum ama, bunun için dogru zamanı seçmelisin...
çok haklısın taaaa ki düne kadar mutluluktan havalara uçuyordum,bugun bi akrabalarıyla görüştüm o söyledi,kayınvaliden hafta sonu gelecek hepsi bir deyince şokk oldum
eşimle geçireceğim iyi anları düşüneceğim yerde ,kv nin yapacağı huzursuzlukları fırtınaları düşünür oldum,hiç tadım kalmadı eşimede belli etmiyorum onunda birşeyden haberi yok
çok haklısın taaaa ki düne kadar mutluluktan havalara uçuyordum,bugun bi akrabalarıyla görüştüm o söyledi,kayınvaliden hafta sonu gelecek hepsi bir deyince şokk oldum
eşimle geçireceğim iyi anları düşüneceğim yerde ,kv nin yapacağı huzursuzlukları fırtınaları düşünür oldum,hiç tadım kalmadı eşimede belli etmiyorum onunda birşeyden haberi yok
karısından bu kadar uzun süre uzakta kalan bir erkek elbette ki eşiyle yalnız kalmak ister. bence eşin kayınvaliden ve avanesini evde fazla tutmayacaktır.
evet düşüncem bu ama kv nin ne yapacağı hiç belli olmaz,eşim belki hadi bu akşam anneme gidelim az oturur geliriz hem yüzlerini göreyim der bir ihtimal,çünkü onların geleceklerinden haberdardır mutlaka eşim annesinide arıyor,telde der oğlum senin için hazırlık edicem damat torun filanda gelecek şugün gelin diye anlaşmışlardır telde,eşimde bi akşam teklif eder mutlaka bana bende mecbur gideyim mi kızlar yoksa sen gitmek istiyorsan git ,eğer senin annenlere gidilecekse 4 saatlik uzaklıkta olan benım ailemin yanınada gidicez diye teklifte mi bulunsam yada üçüncü yol boyun eğip kayınvalidenin evine gidip her türlü nispeti kabullenmek mi? hangisi??
ya çok kötü bir durum...ya onlara bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunu anlatacaksın dillerine sahip olacaklar baktın olmuyo görüşmiyceksin arkadaşım...çocuğun olmayışının eksikliğini zaten yaşarken kimsenin oğuuuuuz oğuuuz nidalarını dinleyip sinir hastası olmaya gerek yok bence.dünyadaki tek çocuk doğuran kendilerimiymiş acaba neymiş bu oğuuuz oğuuz yahuu.ne ayıp şey gözüne sokuyolar böyle.biraz halden anlamaları lazım canım..herkes haddini bilecek...allah tanda mı korkmuyorlar.bir gün alıverir ellerinden anlarlar neymiş o zaman...(allah korusun tabiyki hiç kimse için böyle bir dileğim olamaz ama bu hareketleri yaparken biraz düşünmeleri lazım yanii)kimsenin ahını almamak lazım heleki böyle bir konuda
Yahu arkadaşım
Ben seni anlayamıyorum inan.
Benim eşim o durumda olacak, ben hala senin ailen, benim ailem hesabında olacagım.
İnan çok şaşırdım
Hep diyorum, kayınvalideler suçluysa , gelinler de suçlu.
Kimse kimseye karşılıksız bir şey yapmıyor!
Cezaevinden 4 günlük izin alıp gelmiş adama bunu dersen,
ne halin varsa gör cevabını da alırsın...
eşin 4 günlüğüne gelecek, zehir etmeyın adama o 4 günü
kendini tutmalısın.
adam geri döndüğünde streslı olmasın, kafayı takar her şeye
sen eşinin hatırına bişi deme.
merhaba arkadaşım
öncellikle Mevlam sana Peygamber sabrı versin arkadaşım, herşeyden önce eşinin sağ salim tez zamanda Allahın izniyle tahliye olmasını temenni ederim. Nasıl bir mantıkdırki canın parçası
kanı oğlu olmadan zor durumda olan gelinine zalimce davranıyor böyle kayınvalideye yazıklar olsun diyorum. Allahım ıslah etsin. Sen sıkıntıya girerek stres ederek asla ve asla düşünme
bebek mevzusunu bacım çünkü bebekden önce en önemli şey hayat arkadaşının yanında tez zamanda olmasıdır. Elbette olacak Allahımın izniyle mevlam kendi katından hayırlı evlatlar
nasip etsin sana bana ve isteyen tüm kardeşlerime sürekli düşünerek Allah korusun sağlığından olursan sana kim bakar destek çıkar sürekli dua et ve onların karşısında dimdik dur çünkü
senin benim elinde olan bir durum değil bebek olayı mevlam dilerse herşey olur onlara karşı ne kadar laf sokarlarsa soksunlar aldırış etme bir kulakğından girsin diğer kulağından çıksın güzel
bacım diceksin ki bunları demek çok kolay ancak bende yaşadım aynı yollardan bende geçdim. Sadece mevlama sığınıyorum. Cevap hakkım banada doğuyorsa cevabınıda veriyorum.
Dilerim bu 2013de en güzel günler seninle ve eşinle olur arkadaşım
cevap vermek istemezsen anlarım tabii de, eşin ne zaman çıkacak merak ettim.
kardeşim Allah yardımcın olsun öncelikle. sen şimdilik sabret. Rabbim adaletini tecelli ettirecektir. Sana da akıllı sağlıklı güzel çocuklar nasip etsin inşallah. Herkesin gıptayla baktığı çocukların olsun. Allah o kayınvalideni de görümceni de ıslah etsin.
sağolun kızlar iyiki varsınız,eşim en ufak birşey dese annemlere gidelim diye hemen topla eşyalarını atla otobüse dön annemlerin yanına diyordu içimdeki ses,ama sizin yazdıklarınızı okuyunca dahada sakinleştim
2011 de açtığınız konuda 9 aylık hamileyim yazmışsınız?
Öldü mü bebeğiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/492451-olmek-istiyorum-tek-istegim-mutlu-olmakti.html
2011 de açtığınız konuda 9 aylık hamileyim yazmışsınız?
Öldü mü bebeğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?