Sevincim Kursağımda kaldı!!!

hasta ruhlu insan olduğu belli zaten.
bu derece davranışları, konuşmaları
umarım ileride başına iş açmaz.
alahın adaleti çok farklı işler
bir bakarsın olmadık durumlara düşer kayınvaliden...

yaptığı çok yanlış, görümcenin de buna göz yumması ayrı bir yanlış
allah en sevdıklerınden çıkarır böyle şeyleri.

içinden geldiği gibi cevap ver kaynanana
sıkma kendını
sonuçta kendi kaşınıyor
bir kere cevap verırsen bir daha konuşmaya cesaret edemez.
kısasa kısas.

Canımmm sakın öyle düşünmee onların istediğide bu değil mi zatennnn bir arkadaş yazmıştı bir kaç tavsiye vermişti çook mantıklı geldi banaa sinirlerinden kudururlar bence sende oyna arkadaşın dediklerini bir bir yap bırak onlar sinirlesin eğer o arkadaşın tavsiyelerine kulak verirsen acayip bozulurlar kayınvalidenler.Bence yapmalısın iyilik rolünü yap hem eşin mutlu olur hemde kaynanan sinir olur bir taşta iki kuşşş...Yüce Rabbim yardımcın olsun canım benim....

gerçekten şizofren bir kadın ,benim çocuğum olmuyorsa kendi oğlunun çocuğu yok demek kendinden kücük kız kardeşlerinin çocugu var,eşimde üzülüyor ,ama kadın bundan haz alıyor,Allah büyük diyorum sabır sabır diyorum şimdilik.. cevap vermek istiyorum ama hazırlanmam gerek önceden düşünmeliyim bianlık sinirle söylersem kötü olur sizlere danışayım ne söylıcelerımı dedim:26:

canım evet arkadaş sağolsun güzel yazmış ama ben o yoluda denedim,cocugu sevdim ne güzel ailemiz genişledi dedim,ben sevdikçe onlar daha mutlu oldu ohh kendi çocugu olmuyor bizimkiyle avunuyor gibi tavırları

yaaa canımmm okadar üzüldüm o kadar üzüldüm ki
Allah yardımcın olsun.. ne olursa olsun eşinle aranı bozma, onları daha da mutlu etme.. Rabbim eşini de bebeğini de sana bi an önce kavuştursun bu insanlardan da uzak tutsun inşaallah..
bi de bişi soracağım sen yalnız mı kalıyorsun eşin yokken?

başka insanların mutsuzluğundan mutluluk duyan insan evladına allah yardımcı olsun.

senın ona söyleyecek sözlerin, onun sana söylediği söze göre değişir
bence sen ne yap biliyor musun?

al karşına şunları söyle ; anne biliyorsun çocuğum olmuyor
allahın işine karışılmaz, ama olmuyor işte
olmuyor dıye umudumu asla kesmedim ben. bu yolda bana manevi yönden yardımcı olur musun?
bazı sözlerin bizi çok kırıyor. insan evladıyız ne oldum demeyeceksın, ne olucam dıyeceksın.
bu durum eşim ve beni çok üzüyor
senın desteğine de ihtiyacımız var...anlayışına ve yanımızda olmana ihtiyacımız var. ( eklemeler de yapabilirsin )

ona laf sokmak yerıne, bu şekilde konuşşan?

savaşa savaşla karşılık vermek yerıne uzlaşmak daha mantıklı.
bunu da dene , ne kaybedersın?

Son düzenleme:

kadının kocası hapiste farkında mısınız
tamam allah hayırlısıyla versin de zamanı şimdi acaba

kayınvalıdemın yaptıklarının birkaçını anlattım siz bile ne olduğunu anladınız...
az öncekı msjında yazdığın gibi hasta ruhlu gerçekten..
ben senelerdır onunlayım her yolu denedim ama faydasız,diyorumya canım birkez bile aramadı beni oğlu yokken..
dediklerini söylemem için başbaşa ve aramızın düzgün olması gerek..
şuan eşimin dönüşü sayesinde görüşeceğiz ,eşimde 4 gün kalacak,ayrıldıktan sonra birbirimiizin yüzünü görmücez,ama işte asıl problemim yanyana geldiğimizde gene aynı davranışları sergilemesi tek konunun oğuz olması şapu şupur öpmeler anlata anlata bitiremezler,yanımızda olduğu yetmez gibi evde yaptıklarını anlatırlar,keşke yanımda olsanızda o durumları görseniz dayanamayıp patlarsınız kalkıp gidersiniz yada,ben çok sustum şimdiye dek,ama eşimle epey ayrı kaldık tahammülüm kalmadı eşimde bende gerginiz en ufak birşeyi yanlış anlayabılıyoruz ,kendimi kaybedip patlamaktan anasına olan nefretimi kusmaktan korkuyorum

Allah sana yakın zamanda ikiz çocuklar nasip etsin inşallah. sağ salim kucağına alırsın.
bu kadar kafana takma bence. onun için üzül. nasıl bir günaha girdiğinin farkında bile değil. cahilliğinden yapıyor.
hem strese girmemen lazım eşin gelince. dua et bol bol. sakın erteleme dualarını. kendini ferahlatmaya çalış.

amin inşallah.
önceden kafama takmıyordum ama hep bu duyguları kayınvalıdem aşıladı artık elimde değil
cahil olduğu kesin aklı başında olsa böyle davranır mı,diğer görümcemin kızı var o bile anası ve annannesinden nasıl etkilendiyse ikidebir karşıma geçip oğuz oğuz nispet ediyor 13 yaşında ki kız

Mutsuz24;

Bir çok arkadaş kayınvalidenin agzının payını ver demiş.
Sen de vermeyi düşünüyorsun.

Ama zamanı inan bana çok yanlış.

Çünkü eşin cezaevinde 4 günlüğüne izin verilmiş,
o 4 günü güzel geçirmek varken, böyle bir olayla hem eşini hem de kendini üzme.
Özellikle eşin bu durumdayken onu böyle üzmeye hakkın yok...

Kayınvalidenin yaptıgı çok yanlış kabul ediyorum ama, bunun için dogru zamanı seçmelisin...

Son düzenleme:

sağol canım teşekkür ederim..
yok hayır yalnız kalmıyorum,bazen kendı evımde kalıyorum annemlerle ,bazende bizimkilerin yanında kalıyorum,o şekilde idare ediyoruz

inanki onunla insan gibi konuşmak için aranızın iyi olmasına gerek yok.
eşin geldiği zaman kaynananı görmezden gel, zamanını eşine harca
eşine şimdilik yansıtmamaya çalış
eve dönünce zaten kendısı de fark eder bazı durumları.

eşinle zaman geçirmeye bak, imdilik kayınvaliden ile olan durumlarını bir kenara at

İnşallah Allah görümcenle kv nin yaptıklarını o küçücük çocuktan çıkarmaz. Elbet bir gün canları yanacak, umalım da gör bunu. Çok şaşırdım okuduklarıma, ne vicdansız insanlar var.

merhaba arkadaşım

öncellikle Mevlam sana Peygamber sabrı versin arkadaşım, herşeyden önce eşinin sağ salim tez zamanda Allahın izniyle tahliye olmasını temenni ederim. Nasıl bir mantıkdırki canın parçası

kanı oğlu olmadan zor durumda olan gelinine zalimce davranıyor böyle kayınvalideye yazıklar olsun diyorum. Allahım ıslah etsin. Sen sıkıntıya girerek stres ederek asla ve asla düşünme

bebek mevzusunu bacım çünkü bebekden önce en önemli şey hayat arkadaşının yanında tez zamanda olmasıdır. Elbette olacak Allahımın izniyle mevlam kendi katından hayırlı evlatlar

nasip etsin sana bana ve isteyen tüm kardeşlerime sürekli düşünerek Allah korusun sağlığından olursan sana kim bakar destek çıkar sürekli dua et ve onların karşısında dimdik dur çünkü

senin benim elinde olan bir durum değil bebek olayı mevlam dilerse herşey olur onlara karşı ne kadar laf sokarlarsa soksunlar aldırış etme bir kulakğından girsin diğer kulağından çıksın güzel

bacım diceksin ki bunları demek çok kolay ancak bende yaşadım aynı yollardan bende geçdim. Sadece mevlama sığınıyorum. Cevap hakkım banada doğuyorsa cevabınıda veriyorum.

Dilerim bu 2013de en güzel günler seninle ve eşinle olur arkadaşım

kardeşim Allah yardımcın olsun öncelikle. sen şimdilik sabret. Rabbim adaletini tecelli ettirecektir. Sana da akıllı sağlıklı güzel çocuklar nasip etsin inşallah. Herkesin gıptayla baktığı çocukların olsun. Allah o kayınvalideni de görümceni de ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…