offf bu ne biçim kadındır yaa..iyi bi ağzının payını vermek lazım şuna..
duanın en güzeli başkasına yapılan duadır..dua edelim arkadaşımıza inşallah cocugun olur
evet şuan en iyi sen anlıyorsun beni sağol canım,şimdiye kadar hep canımı acıttılar sabır sabır dedim,şurada yalnızca eşimle 4 gün görüşeceğiz onuda bu kadının hava atmasını hiç cekecek durumda değilim zaten sinirlerim yıprandı,eşimi görmekten bile vazgecesim geliyor ,çünkü kayınvalidemin yapacakları aklıma geliyor hayal ediyorum,Allahım yardım et.
hasta ruhlu insan olduğu belli zaten.
bu derece davranışları, konuşmaları
umarım ileride başına iş açmaz.
alahın adaleti çok farklı işler
bir bakarsın olmadık durumlara düşer kayınvaliden...
yaptığı çok yanlış, görümcenin de buna göz yumması ayrı bir yanlış
allah en sevdıklerınden çıkarır böyle şeyleri.
içinden geldiği gibi cevap ver kaynanana
sıkma kendını
sonuçta kendi kaşınıyor
bir kere cevap verırsen bir daha konuşmaya cesaret edemez.
kısasa kısas.
Canımmm sakın öyle düşünmee onların istediğide bu değil mi zatennnn bir arkadaş yazmıştı bir kaç tavsiye vermişti çook mantıklı geldi banaa sinirlerinden kudururlar bence sende oyna arkadaşın dediklerini bir bir yap bırak onlar sinirlesin eğer o arkadaşın tavsiyelerine kulak verirsen acayip bozulurlar kayınvalidenler.Bence yapmalısın iyilik rolünü yap hem eşin mutlu olur hemde kaynanan sinir olur bir taşta iki kuşşş.. .Yüce Rabbim yardımcın olsun canım benim....
gerçekten şizofren bir kadın ,benim çocuğum olmuyorsa kendi oğlunun çocuğu yok demek kendinden kücük kız kardeşlerinin çocugu var,eşimde üzülüyor ,ama kadın bundan haz alıyor,Allah büyük diyorum sabır sabır diyorum şimdilik.. cevap vermek istiyorum ama hazırlanmam gerek önceden düşünmeliyim bianlık sinirle söylersem kötü olur sizlere danışayım ne söylıcelerımı dedim:26:
çok üzüldüm okuyunca.. çok acil cevap yazıyorum inşaALLAH daha sonra daha güzel şeyler de yazabilirim.. Eşin gelmeden daha bugünden hamile kalmak niyetiyle Salat-ı Tefriciye okumaya başla, eşin gelince de hamile kalabilmek için hiçbir fırsatı kaçırma derim. Muhakkak vardır bir hikmet..
başka insanların mutsuzluğundan mutluluk duyan insan evladına allah yardımcı olsun.
senın ona söyleyecek sözlerin, onun sana söylediği söze göre değişir
bence sen ne yap biliyor musun?
al karşına şunları söyle ; anne biliyorsun çocuğum olmuyor
allahın işine karışılmaz, ama olmuyor işte
olmuyor dıye umudumu asla kesmedim ben. bu yolda bana manevi yönden yardımcı olur musun?
bazı sözlerin bizi çok kırıyor. insan evladıyız ne oldum demeyeceksın, ne olucam dıyeceksın.
bu durum eşim ve beni çok üzüyor
senın desteğine de ihtiyacımız var...anlayışına ve yanımızda olmana ihtiyacımız var. ( eklemeler de yapabilirsin )
ona laf sokmak yerıne, bu şekilde konuşşan?
savaşa savaşla karşılık vermek yerıne uzlaşmak daha mantıklı.
bunu da dene , ne kaybedersın?
Allah sana yakın zamanda ikiz çocuklar nasip etsin inşallah. sağ salim kucağına alırsın.
bu kadar kafana takma bence. onun için üzül. nasıl bir günaha girdiğinin farkında bile değil. cahilliğinden yapıyor.
hem strese girmemen lazım eşin gelince. dua et bol bol. sakın erteleme dualarını. kendini ferahlatmaya çalış.
yaaa canımmm okadar üzüldüm o kadar üzüldüm ki
Allah yardımcın olsun.. ne olursa olsun eşinle aranı bozma, onları daha da mutlu etme.. Rabbim eşini de bebeğini de sana bi an önce kavuştursun bu insanlardan da uzak tutsun inşaallah..
bi de bişi soracağım sen yalnız mı kalıyorsun eşin yokken?
kayınvalıdemın yaptıklarının birkaçını anlattım siz bile ne olduğunu anladınız...
az öncekı msjında yazdığın gibi hasta ruhlu gerçekten..
ben senelerdır onunlayım her yolu denedim ama faydasız,diyorumya canım birkez bile aramadı beni oğlu yokken..
dediklerini söylemem için başbaşa ve aramızın düzgün olması gerek..
şuan eşimin dönüşü sayesinde görüşeceğiz ,eşimde 4 gün kalacak,ayrıldıktan sonra birbirimiizin yüzünü görmücez,ama işte asıl problemim yanyana geldiğimizde gene aynı davranışları sergilemesi tek konunun oğuz olması şapu şupur öpmeler anlata anlata bitiremezler,yanımızda olduğu yetmez gibi evde yaptıklarını anlatırlar,keşke yanımda olsanızda o durumları görseniz dayanamayıp patlarsınız kalkıp gidersiniz yada,ben çok sustum şimdiye dek,ama eşimle epey ayrı kaldık tahammülüm kalmadı eşimde bende gerginiz en ufak birşeyi yanlış anlayabılıyoruz ,kendimi kaybedip patlamaktan anasına olan nefretimi kusmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?