Sevip de ayrı kalmak

deriiyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
57
77
3
35
İyi günler herkese.Her ne kadar üye olmasam da hep gizli takipçilerindendim forumun.İşin doğrusu başkalarının dertlerini okurken kendi derdimi buraya yazacağım (bu kadar büyük bir dert sahibi olacağım) hiç aklıma gelmezdi.Hep ben de üye olayım da şu kitap konularına ben de katılayım,diye düşünürken kısmet bugüne bu konuya oldu.

Evet hanımlar 12 gün önceye kadar rüya gibi bir evliliğim vardı.Üniversitede tanışmıştık.Aslında bizim ailelerimizin çok eski dostluğu var.Fakat biz eşimle tanışmıyorduk.Üniversite için şehir değiştirdiğimde (bu arada tek çocuğum) babam beni eşime emanet etmişti.Bu şekilde tanıştık biz.Ben eşime abi derdim hep.Yaklaşık 4 ay kadar sonra benden çok hoşlandığını söylemişti.Ben asla aklıma getirmemiştim böyle bir şeyi.Çok şaşırmıştım.Kesinlikle olmaz deyip kestirip atmıştım.1 hafta kadar hiç konuşmadık.O sıra onsuz asla yapamayacağımı anladım ve aldım karşıma konuştuk.3 yıl kadar çıktık.
Bizim bu birlikteliğimiz rüya gibiydi.Kelimenin tek anlamıyla pembe düş.Her günümüz birlikte geçerdi.Arkadaş ortamımız aynıydı.Canımızın sıkkın olduğu zamanlarda rakı sofrası kurar,birlikte içerdik.Yani biz çok da güzel dosttuk.Geçmiş zaman kullanmak ne kadar acı şimdi.Rüya gibi bir de evlenmeteklifi aldım.Onun ayrıntılarını geçiyorum yoksa konu çok daha uzayacak.El ele dönüyoruz memlekete.Aileler nasıl mutlu olacak,diye seviniyoruz.Meğer ailelerimiz arasında anlaşmazlık çıkmış kaç yıllık dostluk çöp olmuş.Ben tabii her gece ağlıyorum.Eşim aradı ''Aşk varsa imkansız yoktur'',dedi bana.Gerçekten de öyle oldu.Ailelerimiz barıştı ve ikimiz de ailelerimizle konuştuk masallar gibi düğünümüz oldu.
Herkesin parmakla gösterdiği örnek bir çifttik biz.Tek sıkıntımız aileden gelen çocuk baskısıydı.Kesinlikle çocuk istemiyorduk.İşe gitmeden her gün beni öperdi.Benim mesaim daha geç başladığı için genellikle uyuyor olurdum beyefendi her sabah öpücükle uyandırırdı.Hatta bir gün çok kızmıştım,önceki akşam çok yorgundum diye.Seni koklamadan başlamıyor ki gün,demişti.Aşkımız her gün yeniden doğuyordu yani.

Derken,eşim her cuma arkadaşlarıyla bir araya gelir bir şeyler içerlerdi.Arada biz eşler de giderdik ya da biz de kendi aramızda ayrı takılırdık.İçmeye gittikleri yer biraz uzak ve bir arkadaşlarının yazlığı var.Arada kalır cumartesi dönerlerdi.En son 1 ay önce gitmişti.Kabusumuz başladı böylece.Son bir ay çok farklıydı eşim.En son dayanamayıp 12 gün önce geldi yanıma.Meğer çok içmiş,o gün arkadaşlarından ayrıldıktan sonra başka bir yere gitmiş ve başka bir kadın...Maalesef bu konuda adamakıllı cümle bile kuramıyorum.Tek gecelikmiş.Bunları bana anlatırken sadece gülümsüyordum.Hiçbir şey söylemeden kalktım alyansımı ilk defa çıkardım,yanıma birkaç eşya alıp çıktım evden.Arabayı nasıl kullandığımı bilmiyorum.Bir arkadaşımın yanındayım şimdi ev bakıyorum.

Evet hanımlar eşim her gün arıyor,ağlıyor.Ben de ağlıyorum telefonda her gün seni seviyorum,diyoruz.Ama gururum artık engel.Ailelerimize anlaşamıyoruz,diyeceğiz.Şimdi canım çok yanıyor.Bir daha başkası asla olmayacak.Onu severek öleceğim.Belki bir daha hiç dokunamayacağız birbirimize.Hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama içimi dökmeye ihtiyacım vardı.

Sizi aldatmış adamdan mı başkasını mı sevemeyeceksiniz?
Bir tek onu severek mi öleceksiniz?
Tercih sizin!
Sizi sevmeyen adamın yasını ölene kadar tutabilirsiniz...
Saygılar...

Zaten kadını suçlamıyorum ki ben.Belki evli olduğunu bile bilmiyordu.[/QUOTE]
ben de adamı suçluyorum zaten :)
adam ayıktı, kadını gördü, kimse kimsenin kafasına silah dayamadı, eşinizin buna rızası vardı demek istedim..

Bu kadar birbirinizi severken baska kadina dokunup onunla birlikte olan bi adama sartlar ne olursa olsun dokunamazdim dokunmasindanda tiksinirdim artik kisilik meselesi herkes boyle duşunmeyebilir ama hazmedemezdim ben..

Üzgünüm ama ben aldatan bir adamın eşini sevdiğine, aşık olduğuna asla inanmıyorum. Hiçbir durumda, hiçbir ruh halinde mümkünatı yok bunun. İster sarhoş kafası ister narkoz kafası fark etmez.
Tamamen seviyor olsa eşini, yetinse bununla başka birine koşmaz emin ol.
Hem seviyorum hem aldatıyorum diye bir şey olamaz. Şimdi ağlayıp sızlaması tamamen düzeninin bozulacak olması ve yediği haltın duyulacağından kaynaklanıyor. Bazen sevmesek de ayrılmaya cesaret edemeyiz, adamın içinde bulunduğu durum tam olarak bu.

Sizi aldatmış adamdan mı başkasını mı sevemeyeceksiniz?
Bir tek onu severek mi öleceksiniz?
Tercih sizin!
Sizi sevmeyen adamın yasını ölene kadar tutabilirsiniz...
Saygılar...
Haklısınız.Ama aşkı onunla tattım.Belki kendisi geçip senin yüzüne bakamıyorum ben böyle bir şey yaptım demeseydi yani ben yakalasaydım daha farklı olurdu.Çok sevdik birbirimizi.Artık sadece ben varım

Barişmak affetmek icin umut ışıgi ariyo gibisiniz..affedersiniz yakinda...

Affedilmeyi bekliyorsa sizde ona aynı şeyi yaşatın bakalım midesi alıyorsa devam edersiniz. Tabi sizinde mideniz alıyorsa devam edin. Eşinizin yaptığı şerefsizlik. Namussuzluk. Koyun teraziye sevginizi de bu şerefsizliğide. Hangisi ağır geliyorsa ona göre yol alırsınız.

sana şok niteliğinde haber vericem şimdi. Eşin seni sevmiyor. önce bunu hazmet bi. adamı zorla kadının yanına sokmadı kimse. bari en azından beni bayılttı ırzıma geçti diye sallamamış. sarhoştum hatırlamıyorum ne güzel ya. biraz onurlu davran konu sahibi

yaşadığınız çok acı çok taze acınız çook kırılmışsınız güveniniz yerle bir olmuş tüm o anılar vs vs duygularınızın yoğunluğu çok normal ağlayın hatta mümkünse içiniz çıkana kadar ağlayın bağırın çağırın ama ben yazdıklarınızdan güçlü biri olduğunuzu algıladım yeniden ayağa kalkıp hayatınıza devam edip çook mutlu olma hakkını tanıyın kendinize

Çok zor bir durum
Doğru karar vermişsiniz dik durun
Bu saatten sonra tutun ki barıştınız size dokunmasını ister misiniz?
Ama okuyunca çok üzüldüm emin olun

hadı abrıstınız dıyelım tekrar yapmayacagının garantisi var mı? bu supheyle zaten saglıklı devam etmeyecek.

Barişmak affetmek icin umut ışıgi ariyo gibisiniz..affedersiniz yakinda...
Pardon ama size affedeceğimi kim söyledi? Evet çok seviyorum hala da seviyorum çok doğal bu adam 1 ay önceye kadar benim herşeyimdi.Hemen unutamam belki hiç unutamam ama asla affetmem kendime olan saygım aşkımdan çok daha kıymetli

Çok zor bir durum
Doğru karar vermişsiniz dik durun
Bu saatten sonra tutun ki barıştınız size dokunmasını ister misiniz?
Ama okuyunca çok üzüldüm emin olun
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

Başka bir haber vereyim bende, aldatan erkeklerin %9.9u vicdan nedeniyle değil korunmasız ilişkiye girdikleri veya korunmali dahi olsa hpv gibi bulaşıcı hastalık laptıkları ya da bu olasılığı kafaya taktıkları için itiraf ediyorlar. Takıntı oluyor çoğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…