Sevişmeden Çocuk Yapacağız

Benimkide öyleydi hatte 4 5 ayda bir aklinin ucundan bile gecmezdi inanin sevgiLe alakasi yok bazi erkek gercekten düskün degil bu ise

Yok. İstedi mi kaplan kesiliyor. Hicbir zaman görev gibi
yaklasmıyorum. Sevip okşayıp geliyorum. O zaman da sapık benim karım diye dalga geciyor gene yapmiyor

canim bende 2 yil olucak evliyim evliyimizin basinda 1 yila yakin esimde erkek bosalma sorunu vardi doktora gitdik sonunda utanyordu tabi doktorun ilk sordugu soru istek varmi oldyu?sukur simdi cok iyi her ssey yolunda benim esimde istek vard sadece hormonlar o kadar dusuk idi boyle oluyordu yani 7 ay tedavi gordu cok iyi oldu sen bence bir nevroloq androloqa gotr onu erkeler boyle bir rahatsizlik oluyor istek zamanla yok oluyor kucuk tedaviyle iyilesir inan bence onun kendi elinde diyl yada seni sevmiyor diye bir sey yok o bir doktora gorunsun boyle sanada zarar cocuga kalsa bile sagliginda etkilenir gotur on doktora

ilk yıllarda günde 3 sefer bile oluyordu yazmışsınız..
sordunuz mu peki eşinize ne değiştiğini?
yerinizde olsam çoktan yaygara koparmıştım.
hele ki beni tamamlamayıp ev arkadaşım gibi davranan bi adamdan çocuk fikrine mümkün değil sıcak bakmazdım.
sevişmiyoruz ama çok seviyoruz çok mutluyuz mantalitesi bana uygun değil.
biriyle aynı evde sevişmeden yaşayacaksam bu kız arkadaşım olurdu.
kocam yada sevgilim diye sıfatlandıracağım kişi değil.
ben sevişmeyeceksem niye evleniyorum o adamla?
hoş evlenmeden de sevişiyordum o ayrı.
polyanna gözlüklerinizi çıkarın.
evlilikleriniz de eşlerinizi masumlaştırmaktan vazgeçin.
adamın rahatsızlığı olabilir ona hiçbirşey diyemem.
lakin hem tedavi olmuyor hemde üste çıkar gibi sex sevmiyormuş.
he canım he..

E sen zaten bu piskoloji ile dünya hormon ilacı alsan bile hamile kalamazsın ki adam sana bu konuda huzur vermiyor hale bak töbe yarabbi nasıl insanlar var !! seven insan sokulur bebek isteyen insan çaba gösterir herkes bu zamanlardan geçiyo eşiniz size destek olması gerekirken köstek oluyo ...çocuğu siz birdaha düşünün bu kadar duyarsız ilgisiz bir koca ise nasıl bir baba olur tartışılır...tekrar tekrar konuşun huylu huyundan vazgeçmez hatta kırıldığınızı dile getirin.. olmadı anlamıyorsada bırakın hormon ilaçlarını o alsın veya tamamen eşiniz karar verene kadar o ilaçları bırakın içmeyi sizde onun gibi akışına bırakın isteyen çaba gösteren o olsun ,kolaylıklar dilerim.....

İstekli olan birisi sizin gibi heyecanlı olur ama umut sııgı yok gibi tek başınızda nereye kadar mücadele ki üzüldüm yıpratıcı süreç ..

Bu konuda cok sevişme gecmiş, içim darlandı.eşinizede sevişelim sevişelim dedinizse olay heycanını kaybediyor ve itici geliyor olabilir.

tuaf bir esin var.
benim icin evlilikte cinsellik onemli olurdu acıkcası esim bana bu sekilde yaklassa o evliliğin bittiğini dusunurdum.

Ya, adamın bence problemi var. Söylemeye utanıyor olabilir. Yaşı kaç bir değişiklik o faktör var. Erkeklerin geneli sorunlarını kendi içlerinde yaşayıp kimseyle paylaşmıyorlar. Belki de benden geçti artık işe yaramıyorum bian önce çocuk olsun bari demiştir. Ama ona da takati kalmamıştır. Belki de sizinle olmak istemiştir ama bi problemi vardır diye yapamıyordur. Bu yüzden yapmak istemiyor gibi de durabilir. Bu işin altında çok önemli bi sebep olmalı.

Belki eşinizin bir rahatsızlığı var isteksizlik gibi, bu adamdan koca olmaz diyenleri boşverin, istek arttırıcı macunlar yapın netten araştırıp. Hatta eşinizi ikna edebilirseniz bir doktora görünün. Lütfen olumsuz insanların olumsuz yorumlarına göre yuvanızı huzursuz etmeyin. Erkekler böyle şeyleri konuşmaya çekinir, eğer siz onu rencide etmeden sakince konuşturursanız belki tedaviyi kabul eder.

naturade

Doktorunuza söyleyin durumu.Eşinizden de hormon tahlilleri istesin.Testesteron vs düşük olabilir cinsel istekte azalma yapar

Kadında isteksizliği duydumda erkekte yeni yeni duyuyorum

ayy işi ağırdır belki adamcağızın ya
Onun işi ağırsa benim ölmem lazım. Müdür kendisi. Evet stresli ama bütün gün ofiste bir şey yaptığı yok. Ben o toplantı senin bu müşteri benim bu iş senin koşturuyorum sabahlara kadar çalışıyorum. O işten çıkıyor iş bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…